en yakın arkadaşımla başım dertte :(

cazgırlık yapınca ben kötü olurum diye korkuyorum işimi sinsilikle halletcem bu sefer herkes öle yapıyo bende yapıcam .cuma olmasın çalışıyorum cumartesi diyodu ben cumartesi oları buluşturup kaçıcamızı söledim önceden sözümüz vardı deyince yan çizdi şimdi cuma akşam diyo bende kusura bakma cumartesi dedin eşimde cuma akşamına başka plan yapmış biz gelemeyiz siz bizsiz buluşun görüşün hem yalnız olun birbirinizi tanıyın napıcaksınız bizi dedim ık mık ediyo patlasın umrumda değil ...

hayatta beceremem kız aferimm sana oooo ben acmıssım agzımı coktannn ben böle şeylere sinir oluyorum yaa evliyim evli bir arkadasımın evine gidiyim eşi gelmeden hemen kaçmak isterim ne olursa olsun yüzgöz olunmaz olunmamalı yani ne öle labali cık cık el şakaları öle sinir oluyorumki at niyet olmasa bile ne olursa olsun sınır konulmalı

bu arada arkadaşlar sanırım hamileyim günüm geçti 3 gün ama pek önemsemedim olur benim öyle çünkü ama istiyoruz tabi olsun diye artık strestenmi ama umarım değildir midem çok kötü eve giderken gebelik testi bulmam lazım inşalalh hamileyimdir bana dua edin lütfen ...

Çok kez şahit oldum boyle şeylere.ateş ve barut yan yana durmaz iki taraftan biri bisiler hissetmeye baslar ve diğerini ayartir.hisleriniz doğru bence de.arkadasinizla görüşmeye devam edecekseniz de yalniz görüşün esinizle birlikte değil.tabi ki karar sizin

Eger kizin verdigi tepkiyi yanlis anlamadiysan, garip tabi, basbasa bulusmak istemesi lazim cocukla

Merak ettim son durum ne?

LG-P710 Tapatalk

hissediyosan yanılmıyosundur insan anlıyo çünkü uzak tut hatta biraz haddini bildir mesafeli olması gerektiğini göster

Canım arkadaşının hareketlerinden somut örnekler verirsen daha saülıklı yorum yapabiliriz.. Büyük bi ithamdan bahsediyoruz. Emin olmak için yem at biraz ortaya.biraz daha gözlemle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kusura bakmayın arkadaşlar araya 23 nisan tatili girdi eşim bilgi işlemcidir o yüzden evde yanında bakamıyorum yani bilmesine gerek yok şimdilik durumu .son durumlar şöyle eşimin arkadaşı benim arkadaşım olan bayanla bir türlü irtibata geçmiyor hatta eşimin arkadaşı dün tüm gün bizleydi benim kız arkadaş çalışıyordu ve tüm gün boyunca bana yazdı durdu güya çocuk için ama amaç bir şekilde eşimle görüşmek bundan artık kesinlikle eminim .Dün akşam eşimi kızkardeşi aradı vizeleri var o yüzden sık sık üniversiteni kütüphanesinde çalışıyor arkadaşlarıyla okuluda baya uzak eşimde motor var kendisini okula bırakmasını istedi bizde akşam 7 gibi eşimin ailesinin evine gidicektik sonra eşim annesiyle konuştu telde bindik motoa beni oraya bırakcak sandım baktım başka yöne gidiyor bu arada benim kız arkadaş diyorki beni alın nargile içmeye gidelim mbende durumu anlatıyorum gelemeyiz diye .neyse eşim yolda durdu telefonunu açtı annesi tamam geliyoruz dedi bende ya zaten oraya gitmicekmiydik yok dedi kardeşi vazgeçmiş o sırada bir arkadaşı mangal yapıyorum gelin demiş eşimin böyle odunlukları var malesef bana hiç bişe sölemez bazen :) neyse geri döndük annesiyle babsı bi konuda atartışıyolardı biraz oları sakinleştirip arkadaşımızın evine gittik bu arada benim arkadaş napıyosunuz yazdı bende durumu anlattım bana hani işte okula bırakcaktı noldıu dedim işte böyle oldu yani hesap soruyor resmen sanki onla görüşmeye mecburuz .saatler ileledi yine napıyosunuz dedim oturuyoruz yarın iş var farkındamısınız dedi bende keyfimizin kahyasımısın yazdım gülerek :) o saaten beri sesi çıkmıyor küstü güya bana çokta umrumda defolsun gitsin biraz karman çorman anlattım galiba kusuruma bakmayın ..

hissediyosan yanılmıyosundur insan anlıyo çünkü uzak tut hatta biraz haddini bildir mesafeli olması gerektiğini göster

öyle yapıyorum daha önce bu kadar yapışmazdı bize son zamanlarda sanırım benim mesafe komaya çalıştığımı anladı 7/24 watsaptan bana yazıyor sürekli tacize uğruyor gibi hissediyorum . sanki benle inatlaşıyor fevri ve sinirli davranıyor görüşmeye yanaşmayınca yeni tanıdığım biri değil o yüzden hareketlerinin farklı olduğunu anlıyabiliyorum eşimle görüştürmiycem ha beni geçip ulaşmaya çalışırsa çok feba olucanıda biliyor cesaret edemez eşimde en ufak birşeyi bana anlatır zaten facebook olayı için tembihledim eklerse kabul eme diye hayatım sanki oraya girip bakıyorum ki öyle açmış bırakmış hesabı bakmaz hiç ama görürsem bile görmedim derim olur biter dedi .

Günah da alabiliyor olabiirsiniz.

hayır gerçekten öyle değil eşime karşı konuşmalarını duysan sende sinirlenirsin kimse eşine sevgilisine öyle kırıtarak konuşulmasından hoşlanmaz ben yeni tanımıyorum bu insanı o yüzden ses tonunu inceltip çocuk gibi şımararak konuşmasının başka bir izahı yok o an yanımda olmanızı görmenizi isterdim ayrıca dün onunla görüşmedik diye bana küs şuan

Bence kesinlikle yanılmıyorsun hislerinde cnm en iyisini yapmışsın koy mesafeni bırak küserse küssün. Ne insanlar var ya şu hayatta en yakın arkadaşımızdan bile neler görüyoruz.. Allah korusun böylelerinden...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet saol gerçekten de öyle ben bu durumda ne yapacağımı biliyordum ama beni rahatsız eden bana bunu yapmayı düşünmesi zaten bir düşünce olarak kalıcak onun için :)yazık etti dostluğumuza benim eşimden yana bir sıkıntım hiç yok bu konuda beni delirten onun hal ve hareketleri yıllardır dostum ne kötülük ettim de bana bunu yapıyor o kadar kalbim kırıkki anlatamam dilerim aynı şey başına gelmesin ama benden başka arkadaşıda yok kendisinin kimseyle anlaşamz ben nasıl diyim yumuşak huylu biriyim altan alırım o yüzden arkadaş kalabildik sanırım ama sevdiğim insanlar söz konusu olunca canavar kesilirim Allah akıl fikir versin ne diyeyim :

Aynen canım gerçekten Allah akıl fikir versin umarım hatasını anlar arkadaşın da seni kaybettiğine yansın şimdi. .

valla kimseden belli olmaz. bu sitede eşini kuzeniyle aldatan durumlarla karşılaştım. öyle bir şey yoksa bile tavrınızı koyun. eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.

Siz evli birisiniz.
Her an onunla birlikte olamazsınız ki..
Eğer görüşmedik diye küsüyorsa zaten sizin dostunuz olamaz.
Elzem bir durum olsa neyse..

Kadınlar hissederr bence ya,
eşinizde sizi dinliyorsa mesafe koyun araya derim ben...
Dünyanın sonu değil küserse küssünn

Aynen canım gerçekten Allah akıl fikir versin umarım hatasını anlar arkadaşın da seni kaybettiğine yansın şimdi. .

hayır birde ciddi bir hastalığı var nasıl bu kadar delirdi pskolojisimi bozuldu anlamıyorumki böyle bir insan değildi çünkü alıp karşıma dürüstçe konuşsam kötü olan yine ben olurum tabikide inkar edicek ne kadar durumuna üzülsemde hayatımdan çıkarmalıyım ben kendi aileme önem ve öncelik vericem ve bu en doğal hakkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…