bazı kadınlar evli adamlara olan ilgisini anlamıyorum kesinlikle eşinizi uyarın ve kadınla aranıza baya bir sınır koyun o tel konusmanızda diycektin hyarola kocam gelmeyince keyfin mi kaçtı diye ben olsam cazgırlık yapardım
cazgırlık yapınca ben kötü olurum diye korkuyorum işimi sinsilikle halletcem bu sefer herkes öle yapıyo bende yapıcam .cuma olmasın çalışıyorum cumartesi diyodu ben cumartesi oları buluşturup kaçıcamızı söledim önceden sözümüz vardı deyince yan çizdi şimdi cuma akşam diyo bende kusura bakma cumartesi dedin eşimde cuma akşamına başka plan yapmış biz gelemeyiz siz bizsiz buluşun görüşün hem yalnız olun birbirinizi tanıyın napıcaksınız bizi dedim ık mık ediyo patlasın umrumda değil ...
bu arada arkadaşlar sanırım hamileyim günüm geçti 3 gün ama pek önemsemedim olur benim öyle çünkü ama istiyoruz tabi olsun diye artık strestenmi ama umarım değildir midem çok kötü eve giderken gebelik testi bulmam lazım inşalalh hamileyimdir bana dua edin lütfen ...
Canım arkadaşının hareketlerinden somut örnekler verirsen daha saülıklı yorum yapabiliriz.. Büyük bi ithamdan bahsediyoruz. Emin olmak için yem at biraz ortaya.biraz daha gözlemle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merak ettim son durum ne?
LG-P710 Tapatalk
hissediyosan yanılmıyosundur insan anlıyo çünküuzak tut hatta biraz haddini bildir mesafeli olması gerektiğini göster
Günah da alabiliyor olabiirsiniz.
hayır gerçekten öyle değil eşime karşı konuşmalarını duysan sende sinirlenirsin kimse eşine sevgilisine öyle kırıtarak konuşulmasından hoşlanmaz ben yeni tanımıyorum bu insanı o yüzden ses tonunu inceltip çocuk gibi şımararak konuşmasının başka bir izahı yok o an yanımda olmanızı görmenizi isterdim ayrıca dün onunla görüşmedik diye bana küs şuan
Bence kesinlikle yanılmıyorsun hislerinde cnm en iyisini yapmışsın koy mesafeni bırak küserse küssün. Ne insanlar var ya şu hayatta en yakın arkadaşımızdan bile neler görüyoruz.. Allah korusun böylelerinden...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet saol gerçekten de öyle ben bu durumda ne yapacağımı biliyordum ama beni rahatsız eden bana bunu yapmayı düşünmesi zaten bir düşünce olarak kalıcak onun için :)yazık etti dostluğumuza benim eşimden yana bir sıkıntım hiç yok bu konuda beni delirten onun hal ve hareketleri yıllardır dostum ne kötülük ettim de bana bunu yapıyor o kadar kalbim kırıkki anlatamam dilerim aynı şey başına gelmesin ama benden başka arkadaşıda yok kendisinin kimseyle anlaşamz ben nasıl diyim yumuşak huylu biriyim altan alırım o yüzden arkadaş kalabildik sanırım ama sevdiğim insanlar söz konusu olunca canavar kesilirim Allah akıl fikir versin ne diyeyim :
Arkadaşlar benim yıllardır arkadaşım olan kişinin eşime olan tavırları beni rahatsız ediyor eşimden eminim hiç bişeyin farkında değil bende kendi kendime vesvesemi yapıyorum diye düşünüyorum ama kötü hissediyorum.Dün eşimin en yakın arkadaşıyl ne zamandır istiyorduk bizimki çocuğu daha önce beğenmemişti neyse dün biraraya getirdik sürekli eşime takılması bakışları hep eşimin üstünde eşim samimi sıcakkanlıdır ve benim arkadaşım olduğu için kırmaz onu ama bi noktadan sonra ben eşimi uyardım karşılık verme diye şaşırdı ama sözümü ikiletmez ve bizim kız arkadaşı beğendiğini söyledi oda bizmkini beğenmiş bu haftasonu tekrar buluşmaya karar verdik ben son anda karar değiştirdim haftasonu başka bir sözümüz olduğunu onlarla buluşup sonrasında ayrılcağımızı sööyledim arkadaşıma ve beklediğim tepki geldi biden isteksizleşti biz napcaz ikimiz pek konuşkan değil çocuk filan yan çizmeye çalışıyo ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bana bir yol gösterin ya hepsi benim paranoyaklığımsa kimseyi kırmak istemiyorum ama içim çok daraldı normalde kıskanç biri değilim çok bayan arkadaşlarımız var onun iş yerindeki bayanların çoğunuda tanırım severim daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ve hissettmedim lütfen bir akıl verin
Aynen canım gerçekten Allah akıl fikir versin umarım hatasını anlar arkadaşın da seni kaybettiğine yansın şimdi. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?