• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımla başım dertte :(

Arkadaşlar benim yıllardır arkadaşım olan kişinin eşime olan tavırları beni rahatsız ediyor eşimden eminim hiç bişeyin farkında değil bende kendi kendime vesvesemi yapıyorum diye düşünüyorum ama kötü hissediyorum.Dün eşimin en yakın arkadaşıyl ne zamandır istiyorduk bizimki çocuğu daha önce beğenmemişti neyse dün biraraya getirdik sürekli eşime takılması bakışları hep eşimin üstünde eşim samimi sıcakkanlıdır ve benim arkadaşım olduğu için kırmaz onu ama bi noktadan sonra ben eşimi uyardım karşılık verme diye şaşırdı ama sözümü ikiletmez ve bizim kız arkadaşı beğendiğini söyledi oda bizmkini beğenmiş bu haftasonu tekrar buluşmaya karar verdik ben son anda karar değiştirdim haftasonu başka bir sözümüz olduğunu onlarla buluşup sonrasında ayrılcağımızı sööyledim arkadaşıma ve beklediğim tepki geldi biden isteksizleşti biz napcaz ikimiz pek konuşkan değil çocuk filan yan çizmeye çalışıyo ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bana bir yol gösterin ya hepsi benim paranoyaklığımsa kimseyi kırmak istemiyorum ama içim çok daraldı normalde kıskanç biri değilim çok bayan arkadaşlarımız var onun iş yerindeki bayanların çoğunuda tanırım severim daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ve hissettmedim lütfen bir akıl verin :(

aslında arkadaşınız buluşmaya tek gitmesi daha iyiydi.daha rahat konuşurlar.ama siz gitmeiniz diye yan çizmesi hakkaten düşündürücü. uzak durun bence. eşinize bakışlarını falan yakalamışsınız. bir kadın hisseder kim ne desin hisseder. uzak durun

Kadınlar hissederr bence ya,
eşinizde sizi dinliyorsa mesafe koyun araya derim ben...
Dünyanın sonu değil küserse küssünn :1:

evet haklısın kötü olmadan uzaklaşalım istiyorum yinede birgün başına ciddi bir sorun geldiğinde utanmadan kapımı çalabilsin

aslında arkadaşınız buluşmaya tek gitmesi daha iyiydi.daha rahat konuşurlar.ama siz gitmeiniz diye yan çizmesi hakkaten düşündürücü. uzak durun bence. eşinize bakışlarını falan yakalamışsınız. bir kadın hisseder kim ne desin hisseder. uzak durun

evet dünde eşimin arkadaşı bizleydi biz bankada çalıştığımızdan bize resmi tatildi ama benim arkadaşım özel sektörde o yüzden çalışıyordu.Biz denizkenarında keyifli bir gün geçirdik .eşimin arkadaşında tık yok kıza karşı yapacak birşey yok eşimde dedi biz karışmayalım yetişkin insanlar dedi .bütün gün watsaptan yazıp durdu bana napıyosunuz nerdesiniz akşamda onu almaya gitcekmişixz nargileye gitcekmişiz bizde araba yok motor var tepemizdemi oturucaktı acaba ? nese zaten görüşmezdim ama işmizde vardı ve sonrasında durumlar değişti biz akşam ortak bir arkadaşımıza mangala gittik .watsaptan hani işiniz vardı hani yorgundunuz diye hesap sordu olcak şeymi bu en son yine napıyosunuz diye sordu hala oturuyoru rz deyince yarın işe gidiceksiniz farkındamısnız yazdıı bende keyfimizin kahyasımısın yazdım gülüceük işaretiyle tabi ondan beri yazması durdu bende hiç bişe yazmıyrum iyi oldu böyle haddini bilsin

Siz evli birisiniz.
Her an onunla birlikte olamazsınız ki..
Eğer görüşmedik diye küsüyorsa zaten sizin dostunuz olamaz.
Elzem bir durum olsa neyse.

yok bizim için normalde sorun olmaz arkadaşlarımız gelsin kalsın yesin içsinler hiç sorun değil ama o normal davranmıyor o yüzde uzak duruyorum eşim durumun farkında değil açıkcası umursamıyorda o gelmiş gelmemiş gelirse sorun yapmaz ama yokluğunuda hissetmez

hayır birde ciddi bir hastalığı var nasıl bu kadar delirdi pskolojisimi bozuldu anlamıyorumki böyle bir insan değildi çünkü alıp karşıma dürüstçe konuşsam kötü olan yine ben olurum tabikide inkar edicek ne kadar durumuna üzülsemde hayatımdan çıkarmalıyım ben kendi aileme önem ve öncelik vericem ve bu en doğal hakkım

Tabiki en doğal hakkın cnm ailen her zaman ön planda olmalı. arkadaşının bencede psikolojisi bozuk eğer yine aynı şekilde devam ederse yaptıklarına ve hayatınıza da karışmaya devam ederse ona bi psikologa gitmesini yada kendi hayatıyla ilgilenmesini tavsiye et :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet dünde eşimin arkadaşı bizleydi biz bankada çalıştığımızdan bize resmi tatildi ama benim arkadaşım özel sektörde o yüzden çalışıyordu.Biz denizkenarında keyifli bir gün geçirdik .eşimin arkadaşında tık yok kıza karşı yapacak birşey yok eşimde dedi biz karışmayalım yetişkin insanlar dedi .bütün gün watsaptan yazıp durdu bana napıyosunuz nerdesiniz akşamda onu almaya gitcekmişixz nargileye gitcekmişiz bizde araba yok motor var tepemizdemi oturucaktı acaba ? nese zaten görüşmezdim ama işmizde vardı ve sonrasında durumlar değişti biz akşam ortak bir arkadaşımıza mangala gittik .watsaptan hani işiniz vardı hani yorgundunuz diye hesap sordu olcak şeymi bu en son yine napıyosunuz diye sordu hala oturuyoru rz deyince yarın işe gidiceksiniz farkındamısnız yazdıı bende keyfimizin kahyasımısın yazdım gülüceük işaretiyle tabi ondan beri yazması durdu bende hiç bişe yazmıyrum iyi oldu böyle haddini bilsin

aynen haddini bilsin. siz istediğinizi yaparsınız arkadaşınızla tabi mangala gidiceksiniz. onu ilgilendirmez hep onunla takılıcak değilsiniz ki. bence biraz fazla karışmaya başlamış müdahale etmeye başlamış. çaktırmadan kibarca uzaklaşmanız iyi olmuş

bende ikidebir bizi napıcaksınız olay sizin buluşmanız değilmi zate diyordum ama hiç oralı olmadı ne saçma bizi eşimle kimse tanıştırmadı ve biz ilk aylar kimseyle görüşmek istemedik yanımızda birbirimizi tanıdık normal olanıda bu değilmidir zaten

Ben olsam ben de yeni tanidigim biriyle yalniz kalmaya cekinirdim bikac kisi daha olunca ortam daha rahat olur diye dusunurdum

aynen haddini bilsin. siz istediğinizi yaparsınız arkadaşınızla tabi mangala gidiceksiniz. onu ilgilendirmez hep onunla takılıcak değilsiniz ki. bence biraz fazla karışmaya başlamış müdahale etmeye başlamış. çaktırmadan kibarca uzaklaşmanız iyi olmuş

teşekkür ederim yorumlar için burada istediğim yardım eşimden yana olmadı hiçbi zaman yanlışmı yapıyorum diye görüşlerinizi almak istedim gerçekten artık nasıl davranmam gerektiğinden eminim vicdan azabıda çekmiycem

Ben olsam ben de yeni tanidigim biriyle yalniz kalmaya cekinirdim bikac kisi daha olunca ortam daha rahat olur diye dusunurdum

ama bu ilk görüşmeleri olmıycaktıki geçen haftasonu kalabalık bir grupta tanıştırdık biz onları herseferinde yanlarındamı olucaz gayet güzel konuşuyorlardı birbirlerini faceden eklediler yani ben çalışan insanım sevdiğim insanla olmak istiyorum ve tek arkadaşım o değil eşiminde arkadaşları var hepsine zaman ayırmaya çalışıyoruz

teşekkür ederim kibarca çünkü çirkefleşmeye hiç gerek yok eşim en büyük yardımcım çünkü beni hiç kırmaz

nerdesiniz diye sürekli sorması çok rahatsız edici. Bence keyfimizin kahyası mısın sorusunun sonuna gülücük bile koyman fazla olmuş. Bu kadar hayatınızın içinde olmasına izin vermeyin.

nerdesiniz diye sürekli sorması çok rahatsız edici. Bence keyfimizin kahyası mısın sorusunun sonuna gülücük bile koyman fazla olmuş. Bu kadar hayatınızın içinde olmasına izin vermeyin.

valla artık olamıycak zaten küstü bize ve bende hiç sormayı düşünmüyorum kendine küssün kalsın öyle olmadı engellerim watsabımdan çokta zor bişey değil çünkü onu hayatımdan çıkarttım sadece o daha farkında değil

teşekkür ederim yorumlar için burada istediğim yardım eşimden yana olmadı hiçbi zaman yanlışmı yapıyorum diye görüşlerinizi almak istedim gerçekten artık nasıl davranmam gerektiğinden eminim vicdan azabıda çekmiycem

rica ederim canım ne demek :)

Eşimin anneannesi Yunanlı Yunanistan'da yazlıkları var şimdide arkadaşım Abi'm Yunanistan'a gidicek eşinin konsoloslukta tanıdığı varmı diyor yıllardır yurtdışına gidip gelir bizden daha iyi bilir bu konuları belkide ben paranoyak oldum iyice bilmiyorum ya tek bildiğim midem bulanıyor artık çok sıkıldım bu durumdan :(

şimdide bu akşam filemenkoya gidelim die tutturdu ya bizim planımız var sölemiştim diorum ısrarla ama söz vermiştiniz dio tamam başka zaman gideriz bu akşam gelemeyiz dedim .eşime ulaşmak için herşeyi deniyo bu kadar yüzsüzlük arsızlık olamaz ya sinirden elim ayağım titriyo gene yunanistan vize olayı içinde tanıdığı yokmuş eşimin dedim yorum bile yapmadı Allahım sen bana güç ver

şimdide bu akşam filemenkoya gidelim die tutturdu ya bizim planımız var sölemiştim diorum ısrarla ama söz vermiştiniz dio tamam başka zaman gideriz bu akşam gelemeyiz dedim .eşime ulaşmak için herşeyi deniyo bu kadar yüzsüzlük arsızlık olamaz ya sinirden elim ayağım titriyo gene yunanistan vize olayı içinde tanıdığı yokmuş eşimin dedim yorum bile yapmadı Allahım sen bana güç ver

Canım sen kendi sağlığından olucaksın bu kızla uğraşmaktan bırak şunu ya görüşme hatta bi kavga falan çıkar bi şekilde zıtlaş tartışma ortamı yarat ve kırılsın küssün sana bi dahada aramasın yanınıza yaklşmasın.. başka türlü kurtuluş yok bundan baksana. . Yada açık açık söyle ben eşimle muhattap olmsnı istemiyorum davranışlarından rahatsızlık duyuyorum diye zaten o sana kırılır büyük ihtimal bundan sonrada seninde farkettiğini anladığı için cesaret edemez bir daha böyle bişeye..

Canım sen kendi sağlığından olucaksın bu kızla uğraşmaktan bırak şunu ya görüşme hatta bi kavga falan çıkar bi şekilde zıtlaş tartışma ortamı yarat ve kırılsın küssün sana bi dahada aramasın yanınıza yaklşmasın.. başka türlü kurtuluş yok bundan baksana. . Yada açık açık söyle ben eşimle muhattap olmsnı istemiyorum davranışlarından rahatsızlık duyuyorum diye zaten o sana kırılır büyük ihtimal bundan sonrada seninde farkettiğini anladığı için cesaret edemez bir daha böyle bişeye..

canım haklısın ama kaç yıllığın arkadaşlığı var hissettiğimden emnim ama ya yanılıyorsam korkusu var içimde birde ailecek tanıdığım insanlar annesi babası beni kendi çocukları gibi severler ortada kesin bir kanıtım yok onlara olayı çarpıtıp anlatsın istemiyorum ne yapıcamı şaşırdım başka birşeyden tartışma çıkarmam lazım bu olayı ona sorarsam kesin inkar eder kim kabul ederki eve ben senin eşine asılıyorum diye içim çok daralıyo

bu ay geciktim hamileyim sandım test yaptım oda değil sanırım onun gerginliğide var doktora gitsem iyi olucak ..

canım evli bir kadın başka bir kadın için böyle bir şey hissettiyse bu kesin demiyim ama %90 doğrudur. çünkü kadınların 6.hisleri gerçekten güçlü oluyor. birde bakışlarını yakalamışsın zaten. bir kadın gerçekten ilgisini çeken erkekle ilgilenmekten kendini alamaz. eğer kızın böyle bir eğilimi olduysa da bil ki eşinin sempatikliğinden ve iyi bir eş olmasından kaynaklanmıştır. yani kız eşinin özelliklerini beğenmiştir. allah bilir o çocuğa doğru dürüst bakmamıştır bile. canım bence yavaş yavaş kadından uzaklaş. insan eşine güvenir ama ben kadınlara güvenemiyorum. insana iftira da atar ayırmak için bazıları.

Back
X