- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Arkadaşlar benim yıllardır arkadaşım olan kişinin eşime olan tavırları beni rahatsız ediyor eşimden eminim hiç bişeyin farkında değil bende kendi kendime vesvesemi yapıyorum diye düşünüyorum ama kötü hissediyorum.Dün eşimin en yakın arkadaşıyl ne zamandır istiyorduk bizimki çocuğu daha önce beğenmemişti neyse dün biraraya getirdik sürekli eşime takılması bakışları hep eşimin üstünde eşim samimi sıcakkanlıdır ve benim arkadaşım olduğu için kırmaz onu ama bi noktadan sonra ben eşimi uyardım karşılık verme diye şaşırdı ama sözümü ikiletmez ve bizim kız arkadaşı beğendiğini söyledi oda bizmkini beğenmiş bu haftasonu tekrar buluşmaya karar verdik ben son anda karar değiştirdim haftasonu başka bir sözümüz olduğunu onlarla buluşup sonrasında ayrılcağımızı sööyledim arkadaşıma ve beklediğim tepki geldi biden isteksizleşti biz napcaz ikimiz pek konuşkan değil çocuk filan yan çizmeye çalışıyo ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bana bir yol gösterin ya hepsi benim paranoyaklığımsa kimseyi kırmak istemiyorum ama içim çok daraldı normalde kıskanç biri değilim çok bayan arkadaşlarımız var onun iş yerindeki bayanların çoğunuda tanırım severim daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ve hissettmedim lütfen bir akıl verin![]()
aslında arkadaşınız buluşmaya tek gitmesi daha iyiydi.daha rahat konuşurlar.ama siz gitmeiniz diye yan çizmesi hakkaten düşündürücü. uzak durun bence. eşinize bakışlarını falan yakalamışsınız. bir kadın hisseder kim ne desin hisseder. uzak durun