canım evli bir kadın başka bir kadın için böyle bir şey hissettiyse bu kesin demiyim ama %90 doğrudur. çünkü kadınların 6.hisleri gerçekten güçlü oluyor. birde bakışlarını yakalamışsın zaten. bir kadın gerçekten ilgisini çeken erkekle ilgilenmekten kendini alamaz. eğer kızın böyle bir eğilimi olduysa da bil ki eşinin sempatikliğinden ve iyi bir eş olmasından kaynaklanmıştır. yani kız eşinin özelliklerini beğenmiştir. allah bilir o çocuğa doğru dürüst bakmamıştır bile. canım bence yavaş yavaş kadından uzaklaş. insan eşine güvenir ama ben kadınlara güvenemiyorum. insana iftira da atar ayırmak için bazıları.
o kadar doğru bir tespit yaptınki evet çocuğa doğrudürüst bakmadı bile şimdi daha önceki erkek arkadaşlarıma hiç yapmadı bunu birde kaç yıllık arkadaşım davranışlarıdaki tuhaflığı o kadar net görebiliyorumki ve son bir haftadır bizle görüşmek için attığı taklalar çünkü eşimle birebir görüşemiyeceğini çok iyi biliyor bide geçen gün bana geceleri uyku sorunu yaşıyorum aşk acısımı çekiyorum acaba filan dedi bende kimse yokki hayatında kime aşık olcaksın hem karşılıksız aşk acısı çekmek kadar kötü birşey yok dedim oda hani öle derler ya uyuyamaanlara aşk acısımı çekiosunda uyuyamıosun die şaka olarak söledim tabiki öle bişe yok dedi ya ben herşeyi çok üstüme alıyorum yada onda bi tuhaflık var ama anılmıyorum ya o kadar saçma davranışları varki bu akşam için ortak bir arkadaşımız var onla git yazdım en son cevap yok kesin başka yöntemler düşünüyor şimdi