en yakın arkadaşımla başım dertte :(

Bence hislerine guven ve o arkadasindan uzaklasmaya bak . Biz kadinlar hissederizve dogru cikar genelde. Buforumda okadar cokyakin arkadas vakasi okudum ki ... esinize hissettirmeden ,arkadasiniza da basbasa kalin birbirinizi taniyin diyerek uzaklasin onlardan . Muhtemelen onlar dvm etmeyecek .ederse kötü bircok defa biraraya gelmeniz gerekebilir. .

Esinizi tebrik ediyorum karakterli birinin yapacagi birşey yapmış

Az buçuk tahmin edebiliyorum yaptıklarından dolayı neler yazmış

Henüz bilmiyorum ama sevgilisi olduğunu söylemiştim eşimin arkadaşının ki gerçekten hayatın da biri var benim arkadaşta kim napsın onu sen inanıyomusun sevgilisi olduğuna filan dedi ben de niye olmasın neden yalan söylesin demiştim .Watsapta sevgilin napıyo gibi saçma sapan şeyler sormuş eşime telefon açıp anlatmış arkadaşı ve bulışalım gösteriyim size yazdıklarını dedi .Bana dediği benim arkadaşın eşimin arkadaşı her haftasonu onu bi yerlere davet ediyormuş görüşmek istiyormuş gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor eşim karaktersizliğin de bu kadarı ne arsız bi insan dedi ve çok sinirli çünkü benim akadaşın bana yazdıklarını okudu eşim sürekli eşimin arkadaşına hakaret ediyor mal ,tipsiz ,gerizekalı gibi eşimde sinir oluyor haliyle

Bence uzak dur biz kadınların 6 hisleti kuvetlidir demekki sende bişeyler görmüşsünki eşini uyarmışsın arkadaşınn Tavırlarına karşı bi evlilikte mutlulugun tek anahtarı etrafındaki insanları iyi secip yuvana hayatına sokmaktir yoksa gün gelir ne eşin nede yuvan kalır benimde bekarken çok arkadaşim vardı bayan erkek digil ama hiç biri evime sokulucak arkadaşlar dgllerdi akrabalarımdan bile güvenip sokmadım sokmamda cünki eşimde bende genç dikkat cekiciyiz eşimde hiç bi arkadaşını evimize getirmedi benle muhatap etmedi bende onu ettirmedim ve yıllarca çok mutkuyu biz böyle eşim coçuklarım ailelerimiz gerisine ihtiyaç yokk...

Aynen biz onlarla görüşmeyince bakalım ne kadar sürdürebilecek bu saçmalığı :)

Ekran görüntüsü alıp yollasın size .. Bende böyle hastalıklı bir kız ark ımdan zorla kurtulmuştum çok ama çok zor oluyor en kısa sürede hayatınızdan tamamen çıkar inşallah

evet eşim de söyledi onu dün akşam söliyim göndersin madem bu kadar çatladın meraktan diye de ben istemdim arkadaşıyla yüzyüze görüşmem lazım çünkü onun gözümün önünde benim arkadaşı heryerden engellediğini görmem lazım yok sa içim rahat etmiycek asla ..

Baska derdiniz myok yogunuz deyip gorusmeyin irtibati kesin. Cok abartmissiniz cidden gorusmezsiniz olur biter

O yazışmalar da yanınız da nenyaptıysa 10 katını düşün onlar vardır arada çevresini kötüler kendini öne çıkarır daha derin konulara girer oo

Bence uzak dur biz kadınların 6 hisleti kuvetlidir demekki sende bişeyler görmüşsünki eşini uyarmışsın arkadaşınn Tavırlarına karşı bi evlilikte mutlulugun tek anahtarı etrafındaki insanları iyi secip yuvana hayatına sokmaktir yoksa gün gelir ne eşin nede yuvan kalır benimde bekarken çok arkadaşim vardı bayan erkek digil ama hiç biri evime sokulucak arkadaşlar dgllerdi akrabalarımdan bile güvenip sokmadım sokmamda cünki eşimde bende genç dikkat cekiciyiz eşimde hiç bi arkadaşını evimize getirmedi benle muhatap etmedi bende onu ettirmedim ve yıllarca çok mutkuyu biz böyle eşim coçuklarım ailelerimiz gerisine ihtiyaç yokk...[/QUOTE]

evet en güzeli arkadaşım gerçekten güvenmediğimiz kimseyi bizde evimize sokmuyoruz eşimle sadece kadın erkek ilişkisi olarak değil her yönden hırsızı var dolandırıcısı var gerek yok biz birbirimize yetiyoruz ev sınırlarında arkadaşlarımızla genelde dışarda buluşur görüşürüz hep bilmiyorum ben mi tuhafım ama benim başka arkadaşlarım da evlendi ben bekarken kocalarının suratına bile bakmazdım onlar yokken görüşmeye çalışırdım bazıları görüşürken öperek selamlaşırdı ondan bile rahatsız olurdum kötü hissederdim hatta bi arkadaşımın eşi işten geldiği anda ben kapıdan anında çıkıp giderdim bu kız niye benden kaçıyor diyordu kocası :) ne kadar gerikafalı görünsem de ben vıcık vıcık samimiyet sevmiorum herkesle

Dertsiz başınıza dert aramayın öyle bi devirdeyizki artik baldızını eniştesini alíp kacanmı ararsın yengesini kacıranmı etrafimizdada örnekler var haberlerdede hergün bi rezillk izliyoruz arkadaşlar illaki insanız etrafımızda dostlarımız olucak ama iyi secim yapmak zorundayız ben yıllar önce akrabalarımdanda kıskandıklarını beni arkamdan konuştuklarını gördüm duydum yüzüme gelince rolden sevimllik yaparlardı o an bogasım gelirdi ama akraba diye susardım hep insanın kuzenleri böyle yaparsa kardeşim bile bana karşi fesat olursa arkadaş ne yapmaz bi düşünün derim ben ...

Baska derdiniz myok yogunuz deyip gorusmeyin irtibati kesin. Cok abartmissiniz cidden gorusmezsiniz olur biter

biz zaten 6 aydır görüşmüyoruz kendisiyle ama ne yapıp edip huzurumuzu kaçıracak birşeyler buluyor en yakınım dediğim arkadaşımın bana bunları yapmasına üzülmek abartmaksa evet abartıyorum sizin kadar soğukkanlı olamam malesef umarım yaşamazsınız böyle şeyler ve beni anlamak zorun da kalmazsınız

Bigün yolda gidiyoruz eşimin bi arkadaşı bizi gördü slm verdi geçti gitti yanımızdan ve bi kac gun sonra eşimi tekrar görmüş arkadaşı ve eşime şu kelimeyi söylemiş eşinde sende çok yakışmıssnz buraya kadar durum normal sonrasındada dediği eşime eşin buralı digil galiba bizim mühitte görmedim çok güzel bi secim yapmissn sizi görünce çok kiskandım sizi böyle bi insanı dedim eşime evimize soksak direk göz koyardı bana dedim eşim çok zeki ve karakterli bi insan bana dedigi tek kelime evlendigim günden itibaren arkadaşmıs falan hepsi bitti asla evimde işleri yok olamazda ve aslada sokmadı evimize

benim eşimin de 15 yıllık bir arkadaşı daha yeni tanıştığımız gün hemde eşimin şirkette işi çıkınca geri dönmüştü bizde bir saat kadar eşimin arkadaşla muhabbet ettik .Bana o senle evlenmez ailesi seni istemez sen müslümansın daha neler neler :) ben de kaç yıllık arkadaşı benden iyi bilir heralde diye düşünüp günlerce ağladım bişeyde söyleyemiyorum sonuçta kaç yılık arkadaşı ama sonunda evlilikten bahsettiği bi gün dayanamadım patladım niye beni kandırmaya çalışıyorsun benle evlenmiyceni biliyorum dedim eşim şok oldu bana zorla anlattırdı ve 15 yıllık arkadaşlığı bir kalemde sildi sonuçta evlendik üstelik Allah böyle pis düşünceli insanlardan hepimizi kurtarsın .

[QUOTdogruess, post: 39257343, member: 45b3"]benim eşimin de 15 yıllık bir arkadaşı daha yeni tanıştığımız gün hemde eşimin şirkette işi çıkınca geri dönmüştü bizde bir saat kadar eşimin arkadaşla muhabbet ettik .Bana o senle evlenmez ailesi seni istemez sen müslümansın daha neler neler :) ben de kaç yıllık arkadaşı benden iyi bilir heralde diye düşünüp günlerce ağladım bişeyde söyleyemiyorum sonuçta kaç yılık arkadaşı ama sonunda evlilikten bahsettiği bi gün dayanamadım patladım niye beni kandırmaya çalışıyorsun benle evlenmiyceni biliyorum dedim eşim şok oldu bana zorla anlattırdı ve 15 yıllık arkadaşlığı bir kalemde sildi sonuçta evlendik üstelik Allah böyle pis düşünceli insanlardan hepimizi kurtarsın .[
Amin zaten kıskanç bi toplumda yaşıyoruz hayatımiza girmesede olurlar bu tip reziller ruh hastaları...

Hayatta tek dostum tek arkadaşım öncelikle hayatımın anlamı hayat arkadaşım sırdaşım kankam herşeyim eşim ve coçuklarım oo dertsiz aşım agrısız başım manyaklarlamı ugraşıcaz delilerin yeri evimiz digil deliler hasyanesi..

Ben Türk toplumundan sıkıldım. Hemde çok sıkıldım. Bu tip şeyleri bende yaşadım, bu kadar aleni olmasada yaşadığım şeyler oldu. Ve sonuçta izlemeye başladım bu milleti, arkadaş dostları hepsini.
Gördüm ki beş para etmez bi toplumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…