dedemde de kemik iltihabı var hastanede yatıyor doktorlar %50 %50 diyorlar ve aklı gel git yapıyor sanırım beyni etkiliyor..çok kötü tedavisi olmayan bir iltihaplı kemik rahatsızlığı var çok ağır iğneler ilaçlar kullanıyor sanırım bu hastalıkta ilaçlarda beyninde soru yaratıyor bu kadar uzatmasının başka bir izahı yok .Bir zamanlar herşeyimi paylaştığım bu insanın değişimi beni çok üzüyor Allahım herşeyden önce sağlık sıhhaat versin hepimize
dedemde de kemik iltihabı var hastanede yatıyor doktorlar %50 %50 diyorlar ve aklı gel git yapıyor sanırım beyni etkiliyor..
valla hayatınızdan çıkarmaya bakacaksınız eşinizin arkadaşı da telefon numarasını değiştirsin bence tüm irtibatı kopartın suratına da bizden uzak dur demeniz yeterli..napacak kapınıza mı dayanacak o kadar da olamaz sanırım..Ya ben de sordum biraz olabilir diyorlar senin deden de olduğuna göre arkadaşım da da olabilir bu sorun gerçi ara da yaş farkı var ama ne yapılabilir ki ben daha öncede bir pskolağa gitmesini söyledim hemde bir çok kez yani ne yapsam da doktora yönlendirsem ailesiyle benim durumu anlatma dan tabi konuşsam mı bilemedim hiç karışmasam mı ?
Tatlım benim ortak arkadaşa ki samimi değildik pek öyle dışarda toplanmalarımız da oda oluyordu. Bu kişi kısmen ona benziyor sevgilisi evlisi fark etmiyor takıyor kafaya benim olacak böyle hastalıklı düşünce.
Nişanlı çifti bir birine düşürüp ayırmış bir kadın bu dediğim de faceden neler yazmış ağzımız açık kaldı.
valla hayatınızdan çıkarmaya bakacaksınız eşinizin arkadaşı da telefon numarasını değiştirsin bence tüm irtibatı kopartın suratına da bizden uzak dur demeniz yeterli..napacak kapınıza mı dayanacak o kadar da olamaz sanırım..
evet var böyle insanlar ama biz sadece diziler de var sanıyorduk :) gerçekte başıma böyle birşey geleceği aklımın ucun dan dahi geçmezdi .Devir çok değişti ne dostluklar gerçek ne aşklar ailem dediğin insanlar bile en önce kendini düşünür olmuş hep dua ediyorum iyi bir insanım diyemem benim de yanlışlarım oldu ama bu kötülüğü haketmedim diyorum yine de bu da dertmi insanlar ne acılar çekiyor diye kendimi yatıştırıyorum ...
Zaten kendimize teskin de bulunmazsak kaybolup gideriz bu hayatta.
Diziler hak getire neler dönüyor film gibi :)
Biz de bu kıza saf çabuk kanan tip sanıyorduk içi çok temiz felan meğer ooo ne fenaymış sonradan kendimize mal dedik :)
ya benim arkadaşım evlenseydi ve ben hala bekar olsaydım evet bende üzülürdüm yalan yok ama eşi için değil bende evlenip yuva kursam diye üzülürdüm ancak ben onun da mutlu olmasını çok istedim eşim her seferinde sen karışma dediği halde arkadaşıyla arasını yapmak istedim oda evlensin mutlu olsun çünkü içim ancak öyle rahat edecekti herşeyi yüzüme gözüme bulaştırdım
Kendini suçlama bu karşı tarafla da alakalı ayrıca bu hayatta edindiğim en büyük tecrübe "Para işi ile gönül işine karışılmaz"
hayat ne tuhaf insan herşeye alışıyor olgunlaşıyor evliliğimin ilk zamanlarında açtığım bir konuya ilişti gözüm dolmuşa kızlara baktın kavgamız :) ne delimişim cidden insan sevdiğini kaybetmekten çok korkuyor ya bu mutluluğu kolay bulmadım ondan heralde ama şimdi hem ev hem iş düzenimi kurdum birde bebeğimiz olsa dünyalar benim olacak hayırlısı hakkımızda inşallah ...
ayyy masallah ..dıkkat et boyle manyaklar cınayet bıle ısler.hatta onu bı guzel dövüp korkutucaksın.eğer ılerlerse tabı
Tam olarak neler yaptığını çok merak ettim ben. Biraz daha bahseder misin? Bu arada tüm iyi dileklerim seninle canım. Bir an evvel bebişinize kavuşursunuz inşallah. Sevginiz birbirininize güvenniniz hep böyle daim olsun.
Çok geçmiş olsun .. Whatsupp a neler yazmış okuyabildiniz mi ?nasıl anlatsam şimdi ben arkadaşımı yıllardır tanırım benim başka erkek arkadaşlarımla da tanıştı daha önce ama bu sefer çok farklı davranışları var sürekli bi yere gideceksek birlikte eşimin de gelmesini istiyor sürekli soruyor gelmiycemi diye .Bir ortamdayken sürekli eşimle muhabbet etmeye çalışıyor ve iğrenç bel altı espiriler yapıyor ve süreklide benle dalga geçme halinde yok sakar yok salak yani o ses tonu incelmesi bakışlar zaten çok pis yani o elektriği orda olupta anlamıycak insan yoktur .Ben normal düzeyde kıskançlıkları olan bir kadınım eşimi tabiki kıskanırım ama sonsuz güvenirim de 1 yıl mankenlerin için de çalıştı işi gereği kılım bile kıpırdamadı hiç rahatsız olduğumu bilmem .Arkadaşımın birşey elde edeceğinden eşimi kaybetme korkusundan değil bu anlattıklarım .Eşim ben olmasam bile onunla olmayı aklından bile geçirmez hatta tiksiniyor kendisinden bile diyebilirim .Ama sıcakkanlıdır eşim kimseyi kımak istemez kolay kolay kimseyle tartışmaz gerek duymuyor strese gelemez .Son zamanlarda kendi arkadaşı söz konusu olduğundan çok sinirli benim arkadaşa benim derdim o kadar yıl arkadaşlığımızı harcamaya değermiydi ne biliim bişeyler hissetse bile insan uzak dumaya unutmaya çalışır arkadaşı anlamasın üzülmesin diye bu aleni arsızlık yapıyor Allah ıslakh etsin ne diyim
Çok geçmiş olsun .. Whatsupp a neler yazmış okuyabildiniz mi ?
Malesef görüşemedik dün akşam ben de meraktan çatlıyorum ve sinirlendim eşime patladım .İki gündür salı günü yok çarşamba günü nasıl meraktan kıvrandığımı da biliyorlar yani erkekler bizim gibi değil ya hayat onlara güzel valalhi
Ekran görüntüsü alıp yollasın size .. Bende böyle hastalıklı bir kız ark ımdan zorla kurtulmuştum çok ama çok zor oluyor en kısa sürede hayatınızdan tamamen çıkar inşallahMalesef görüşemedik dün akşam ben de meraktan çatlıyorum ve sinirlendim eşime patladım .İki gündür salı günü yok çarşamba günü nasıl meraktan kıvrandığımı da biliyorlar yani erkekler bizim gibi değil ya hayat onlara güzel valalhi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?