• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşın eski sevgilisi ile sevgili olur muydunuz?

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Olursanız da hala arkadaş kalır mıydınız? Yoksa görmek istemez miydiniz? Eski sevgilinize karşı duygularınzın olmadığını varsayalım.

Çok hayırlı bir iş olacağını sanmıyorum şayet çok sık görüşen arkadaşlar ise aralarının açılması mümkün yada daha ilerisi kavga gürültü..Bence ortamını değiştirmelisin yoksa sonu pek hayra alamet değil

Olmam diyeceğim ama hayatta hiçbir şey için büyük konuşmamalı insan. Eğer öyle bir şeyin olduğunu farz edersek, en yakın arkadaşımla görüşmemem en doğrusu olur.. O görüşmez yani kesin :D

Olmadim- yakin arkadaşımın sevgilisi benim abim/kardeşim sayılır... abi kardeşe bakan kadin değilim.
Erkeklerin kökü kurulmadığı sürece arkadaşımın eski sevgilisini yürümem

En yakın arkdaşı kaybetmeyi göze alırsam olurdu ama ben dostluğa çok önem veriyorum büyük konuşMamak'ta fayda var tabı ki
Durum nasıl buralara geldi ya arkadaşınızdan intikam alma gibi niyeti varsa ya sizi maşa gibi kullanacaksa vs diye ben kendimi yerdim

kesinlikle olmazdım. Bırak eski sevgilisini, platonik olarak sevdiği bi insanla bile olmam.Bana yapılsa ben deliririm çünkü bu yüzden yapmam.

Ben olmuştum 15 yaşımdayken, yani en yakın arkadaşım değildi ama yakın sayılırdık. Benim ki biraz inat uğrunaydı ama tabi 3 yıl kadar sürdü. (sonuç olarak aldatıldım)

En yakin arkadasiniz sizin eski sevgilinizle olsa siz ne düsünürdünüz?Olmaz.

bence çok anlamsız ve çirkin

Buyuk konuşmak ıstemem ama etık bulmuyorum. Hem arkadasım denemiş olmamış. Bende denesem olmazdı :D

Back
X