Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En yakın arkadaşın eski sevgilisi ile sevgili olur muydunuz?
Çok hayırlı bir iş olacağını sanmıyorum şayet çok sık görüşen arkadaşlar ise aralarının açılması mümkün yada daha ilerisi kavga gürültü..Bence ortamını değiştirmelisin yoksa sonu pek hayra alamet değil
Olmam diyeceğim ama hayatta hiçbir şey için büyük konuşmamalı insan. Eğer öyle bir şeyin olduğunu farz edersek, en yakın arkadaşımla görüşmemem en doğrusu olur.. O görüşmez yani kesin
En yakın arkdaşı kaybetmeyi göze alırsam olurdu ama ben dostluğa çok önem veriyorum büyük konuşMamak'ta fayda var tabı ki
Durum nasıl buralara geldi ya arkadaşınızdan intikam alma gibi niyeti varsa ya sizi maşa gibi kullanacaksa vs diye ben kendimi yerdim
Ben olmuştum 15 yaşımdayken, yani en yakın arkadaşım değildi ama yakın sayılırdık. Benim ki biraz inat uğrunaydı ama tabi 3 yıl kadar sürdü. (sonuç olarak aldatıldım)