• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşından mağdur olanlar

Ijan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
235
3
68
İstanbul
arkadaşlar paylaşalım hep beraber benim yediğim kazık sayesinde güvenim kimseye kalmadı

Ben de anlatayım o zaman
Şu an hayatımın (afedersiniz ama) içine etmiş olan insanla benim en yakın arkadasım aylardır hakkımda konusuyorlarmış. O insan bana bir sürü kötülük yapmadan çok daha önce, gidip en yakın arkadasıma benimle olan konusmalarını anlatıyormuş Dedikodu yapar gibi, beni kötüler gibi Fakat benim arkadasım bundan bana aylar boyunca hiç bahsetmedi, kimi kime karşı korudu aklım hala almıyor Halbuki birisi benim arkadasım hakkında atıp tuttugu zaman ağzının payını verirdim hep
O zamanlar gelip bana deseydi ki böyle böyle, ben birçok hatayı hiç yapmamış olacaktım Şimdi 8 ay geçmiş bana anlattı, zaten biliyordum ben ama sana söylememiştim dedi
Ben de iyi bi iş becerdin defol git dedim

Kadın kadının kurdu diyorlar, o kadar doğru ki..

Yillardir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen o berbat insan beni bir adam icin rezil etti. Hem ondan nefret ediyorum hem de ozluyorum onunla dertlesmeyi napacagi i sasirdim

hangimiz yaşamadıkki ?
10 senelik arkadaşım sözlüme aşık oldu ayırmak için herşeyi yaptı. Allahtan ve ailemden başka güvenebilceğim insan yok..

Bence başlık yanlış olmuş arkadaşım:)

Kazık yediysen o senin en yakın arkadaşın olmamıştır ki.
Sen öyle zannetmişsindir.
Allah hepinize sabır ve kolaylık versin.
Arkadaşlarımız böyleyse dışarıdan gelen kötülüğe niye kızıyorsak.

bu herkesin başına gelmiş yada gelmesi muhtemel bi olay.................:)

hiç en yakın arkadaşım diyebileceğim kimse olmadı hayatımda:31:
inanmıyorum çünkü vardır belki gerçekten dost olabilecekler ama çok çok az diye düşünüyorum ben
zaten seçici bir yapım var birde böyle şeyleri duyunca görünce hiç samimiyet kurmuyorum kimseyle
herkesle ilişkim belli bir seviyede en iyisi bu bence memnunum ben:97:

'kusursuz dost arayan,dostsuz kalır 'sözu gercekten cok dogru bence...benım dostum var cok sık gorusmesekte bazen bana gore hatada yapsa o benım dostum....

Ohooo mağdur olmayan yoktur ki..seninki yine iyi benm dostum dediğim kardeşim dediğim insan benm uğruna öldüğüm(aslında çoook büyük bir hataydı)eski erkek arkadşımla çıktı ve bana özür dilicek bişey yapmadım dedi :47:

kimse kimseye en yakın olamaz ki aileden başka...

ben kimse için bu insan benm herşeyim, canım ciğerim, en yakınım demeğim

için bana kimse kazık atamadı atmaya çalışsa da bu benim canımı yakmadı,

çünkü zaten hazırlıklı oldum hep ....

Bende yakın arkadaş sandıklarımdan kazık yemişliğim vardır hemde ne kazık! :95:

ah ah hangi birine yanayım ben? evimizde aylarca kalıp içimize kadar girip soframıza oturan ama sonunda bizi kullandığını anladığımız yaptıkları ortaya çıkınca da tehdit edildiğim kişiyi mi? yoksa benle ilgili her şeyi gidip de sevgilisine anlatan beni kötü gösteren insanı mı ? yoksa çocuk gibi başka birini gördükten sonra tabiri caizse sallamayan kişiyi mi? hangisini? ben artık dost arkadaş bilmem. bana kardeşim diyen insandan da koşa koşa arkama bakmadan kaçarım. düşünün ne hale geldim.

Back
X