• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayı çatlatma iğnesi olanlar

29 nisanda iğne vuruldum 12. Gün kan testi yaptım 5,4 çıktı bugün 15. Gün 24,09 çıktı değerim. Bel sırt bacak kasık ağrısı korkutuyor beni fikirlerinizi alabilir miyim gebelik oluşmuş mudur sizce 🥹
Tabikiiiide oluşmuş hayırlı olsunn bol boll dinlen🌸

Tabikiiiide oluşmuş hayırlı olsunn bol boll dinlen🌸
Ya öyle mi dersinizz🥹ben dayanamayıp bir kan testi daha verdim 70 çıktı ultrasonda baktırdım henüz kese oluşumu yok ama rahim duvarı kalınlanmış kendini gebeliğe hazırladığı için normaldir dendi herhalde kalp atışlarını duyana kadar ikna olmam biraz güç olacak. Cuma günü doktor randevum var hayır dualarınızı bekliyorum 🤲🏻

Ya öyle mi dersinizz🥹ben dayanamayıp bir kan testi daha verdim 70 çıktı ultrasonda baktırdım henüz kese oluşumu yok ama rahim duvarı kalınlanmış kendini gebeliğe hazırladığı için normaldir dendi herhalde kalp atışlarını duyana kadar ikna olmam biraz güç olacak. Cuma günü doktor randevum var hayır dualarınızı bekliyorum 🤲🏻
Ay 70 çok çokk iyiii bol boll dua edicem güzell haberlerle gel inşallah💗 iğneyle mii oldu aşkım yoksa doğal yolla mıı sürecin neydi senin

Back
X