En yakın arkadaşınız "eşimi senden kıskanıyorum" dese?

yclozl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
2.171
8
0
Ankara
Kızlar bu olay benim başımdan geçmedi, dün iş yerinden bi arkadaşım "en yakın arkadaşım eşini benden kıskanıyomuş, artık ev oturmalarına gelmemizi istemiyomuş biz dışarda görüşcekmişiz" dedi, haliyle merak ettim sen ne dedin diye sordum, kabullenmiş durumu tamam dışarda görüşürüz demiş, ben olsam o arkadaşla bi daha ne görüşürüm ne konuşurum, siz ne düşünüyosunuz?

bilemem ki ya kadın ruh hastasıdır aşırı kıskançtır ya da arkadaşınız bilerek yada bilmeyerek yanlış hareketler yapmıştır.tamamen kıskanan tarafa yükleyemeyeceğim sorumluluğu

arkadaşım hanım hanımcık bi kız tanıdığım kadarıyla,bizimki iş arkadaşlığı tabi ama ne kadar değişebilir ki diyorum

aradaki muhabbete baglı eşimin yanında gevşek gevşek konuşuyorsa ben de dışarda görüşelim derim hatta arama mesafe korum. mesela iki bekar arkadaşım bana yatıya geleceklermiş. buyrun gelin dedim ama pişman oldum içim içimi yiyor ama. eşime güvenmediğimden mi hayır kızlara güvenmediğimden mi hayır ama çok rahat insanlar onların rahatlıgı beni huzursuz ediyor bunun için gelicez dediklerin de musait değilim diyip başka zamana atacagım ben o bayan gibi keşke kesin söyleyebilsem istemediğimi

:- merhaba

:- vallha Kadın kıskançtır ama .. Bilemedimki yakına rkadaşlarmı yoksa hanı normel sadece seviyli bir arkadaşlıkmı.?;

:- ya kadılar öyle Bişeydırkii başka bir kaıdnın art niyetle bile olmasa Bi bakışını görse ona göre art niyetlidir..

: yada ne bileyım saçma bi sebeb ama evi mi kötü.. buda sebeb??:. vallha tabi senin arkadaşaların Sen çookm daha iyi bilirsin benim düğşüncem bunalr.. yada Kadın piskopatt kafasında saçma seneryolar kurmuştu

:- tabikiii..!

benim eşimin yanında gevşek davranırsa bende mesafe koyarım ki belli ederim neden olduğunu.. Afedersin ama ağzına bile ***..

: doğru söyluyosun eşine sonsunzda guvensen kadınlık iç güdüsüü Huzursuzlanırsın ya sen düşünmesen bilee saçma saçma şeyler gelir aklına..

ben arkadaşlarımın eşleri ile asla samimi olmam şakalaşmam.fazla muhabbet bile etmem.yani aradaki sınırı iyi çizerim bu nedenle biri bana bunu dese o kişi ile arkadaşlığımı bitiririm ama bu durumda aradaki ilişkiyi tam bilmiyoruz acaba arkadaşın evli bayanın eşi ile çok mu samimi olmuş bakışları sohbetleri arkadaşını rahatsız etmiş olabilir.sebep ne olursa olsun bunu söylemek hoş değil bence.eğer böyle bir düşüncem olursa ben o kişi ile arkadaşlığımı keserim dışarda görüşelim demem

ben evli değilim, bunu bana en yakın arkadaşım da söylemedi ama yakın arkadaşımdı yine de..
bunun üstüne bi de evlenince birbirimizin evine gelip gitmek yok, buluşcaksak dışarda buluşuruz, ben eşim evdeyken seni evimde istemem dedi
amaannnn uzak dursun benden. asıl böyle düşünen birinden ben şüphelenir evime sokmam!
şimdi sınır koydum arama. annesiyle falan aram çok iyi, komşuyuz zaten annesi de biliyo kızının -biraz- kıskanç olduğunu. o yüzden kadıncağız sen bakma ona falan demişti. ama kızıyla arama sınır koydum

Sana aynen katılıyorum..

Sana aynen katılıyorum..

kız oynak bi kız değil yaşı 25 ama hareketler 35, hatta ben derim bazen kızım azcık yaşının adamı ol cıvıl cıvıl ol diye, sinirime giden dışarda görüşelim lafı oldu, kıza alenen yollu muamelesi yapıp sonra dışarda görüşelim demek cinnetlik bişey, başka bi konuda okumuştum o arkadaş bekar arkadaşlarımla görüşmem demişti o da garibime gitmişti, ben temmuzda evlenicem ama evlenmeyi düşünmeyen kız arkadaşlarım var onları evime sokmıcam mı, bide erkeklere kıskançlık asla belli edilmemeliymiş adamın aklında yoksa bile aklına düşüyomuş benim eşim bu kadını kıskanıyosa demekki kendinden üstün bi özelliği var diye düşünüyolarmış

en yakın arkadşım bunu bana söylese ilk aklıma gelen beni çekememesi kıskanması olurdu
o zaman kocasını eve kapatsın çarşaf giydirsin arkadaşından kıskanan herkesten kıskanır canım öyle arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi
benimde arkadaşlarım hep erkek arkadaşlarını benden kıskanır bizleri bir araya getirmezdi ee ben onların erkek arkadaşına eşine mi kaldım hayret bişey demek ki erkekler arkadaşları bana bakıyor ben farkında bile olmazdım hiçte hoşlanmam öyle şeylerden çok terstir yani bana böyle seyler ama işte kadın milleti illa hinlik düşünecek
canım arkadaşına söyle o arkadaşına yol versin sağdan sağdan

Kız gayet düzgün bir kızsa belki ondan dolayı bir problem yoktur ortada o bayan kocasına güvenmiyordur bence. Belki de kız hakkında olumlu bir kaç yorumda bulundu kocası kadın da ondan rahatsız oldu.

Arkadaşınız için çok üzücü durum. Kadın açık yürekli davranıp söylemiş. Hiç bir şey söylemeden bitirebilirdi. Belliki arkadaşınızı seviyor kaybetmek istemiyor. Ben böyle bir durum karşısında görüşmezdim sanırım. Zaten eskisi gibi olmaz artık güvensizlik söz konusu.

bence kızın kocası yorum yapmıştır arkadaşı hakkında güzel kız falan demiştir o da kıskanmıştır.belki de gayri ihtiyari bir bakıştan huylanmıştır.belki de kocasını gerçekten tehlikeli görüyordur.

ben de buna benzer bi olay yaşamıştım.arkadaşımın eşi bana asılmıştı.tabi ben sert bir tepki vermiştim.sonra onların evine gittiğimde adam da bizimle oturmuştu baya keyifle muhabbet etmişti.daha sonra kavga etmişler.arkadaşım elektraya bize gelince sen evden gideceksin demiş.bunu da ben o an yanlarında olan birinden öğrendim.
ben olsam asla arkadaşıma böyle demezdim.evime davet etmem,gelecekse bahane bulup dışarıda buluşurum ya da eşim yokken çağırırım falan.ama yüzüne çatır çatır diyemem açıkçası.bana göre garip bir davranış.

Maalesef çok hastalıklı bir durum...
Arkadaşıysa gerçekten samimiyetine inanıyorsa eşini onunla paylaşmayacak sofrasını onla paylaşacak arkadaşlığını mutluluğunu üzüntüsünü onunla paylaşacak...
Bunun adı hastalıktır eşini sakınmak filan değil...
Bu düşüncedeki insanlar evlerden ırak olsun bana göre ne arkadaşlığı ne de samimiyeti hak ediyorlar...
Kocişlerinin dibine girsinler tek yek yaşasınlar müstahak!

ben de olsam eşim evde olmadığı zamanları görüşmek için ayarlarım, ona belki demem ama böyle yaparım.

gündüz evime gelsin, ben de onun evine gideyim ama eşim varken olmaz. kıskanç ya da paranoyak denmesini kabul ederim
ama ne arkadaşlar var yuva bozan ki örneklerini görünüyoruz, en iyisi testi kırılmadan önlemini almak.

kim ne derse desin kadın kadının kurdudur en iyisini yapmış bana da söylense tamam derim kabul ederim ee erkek milleti de az değildir azıcık ışık görmesin:) ben zaten kadın ve erkek arkadaşlığına dostluğuna inanmam kadın sınırını çizer erkekte o sınıra göre hareket eder

ben o kadar sert düşünmüyorum, ya da aksine inanmak istiyorum diyelim, ne biliyim yaa arkadaş da olabilmeliyiz kırabilmeliyiz cinsiyet ayrımına dayanan toplumsal baskıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…