aradaki muhabbete baglı eşimin yanında gevşek gevşek konuşuyorsa ben de dışarda görüşelim derim hatta arama mesafe korum. mesela iki bekar arkadaşım bana yatıya geleceklermiş. buyrun gelin dedim ama pişman oldum içim içimi yiyor ama. eşime güvenmediğimden mi hayır kızlara güvenmediğimden mi hayır ama çok rahat insanlar onların rahatlıgı beni huzursuz ediyor bunun için gelicez dediklerin de musait değilim diyip başka zamana atacagım ben o bayan gibi keşke kesin söyleyebilsem istemediğimi
Kızlar bu olay benim başımdan geçmedi, dün iş yerinden bi arkadaşım "en yakın arkadaşım eşini benden kıskanıyomuş, artık ev oturmalarına gelmemizi istemiyomuş biz dışarda görüşcekmişiz" dedi, haliyle merak ettim sen ne dedin diye sordum, kabullenmiş durumu tamam dışarda görüşürüz demiş, ben olsam o arkadaşla bi daha ne görüşürüm ne konuşurum, siz ne düşünüyosunuz?
Kızlar bu olay benim başımdan geçmedi, dün iş yerinden bi arkadaşım "en yakın arkadaşım eşini benden kıskanıyomuş, artık ev oturmalarına gelmemizi istemiyomuş biz dışarda görüşcekmişiz" dedi, haliyle merak ettim sen ne dedin diye sordum, kabullenmiş durumu tamam dışarda görüşürüz demiş, ben olsam o arkadaşla bi daha ne görüşürüm ne konuşurum, siz ne düşünüyosunuz?
kim ne derse desin kadın kadının kurdudur en iyisini yapmış bana da söylense tamam derim kabul ederim ee erkek milleti de az değildir azıcık ışık görmesin:) ben zaten kadın ve erkek arkadaşlığına dostluğuna inanmam kadın sınırını çizer erkekte o sınıra göre hareket eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?