• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşınız ve eşiniz?

Tek yol buysa bir insanın yaşamı buna bağlıysa sonuçları ne olursa olsun izin verirdim.
İyi de bana söylemeseler kendileri karar verseler, daha iyi olmaz mı:))
Bir de onların açısından bakınca çok zor bir durum yahuuu CADIARZU
İslam dininde domuz eti yasaktır ama, eğer hayatın buna bağlıysa, yeme izni verilmiştir.Örnek olması açısından belirteyim:))
Ya tamam ben izin verirdim de, eşimde arkadaşımda böyle bir şey yapmazlardı, şanslıyım yani:)) :icecream:

:1no2: kesinlikle izin vermem....
baska secenek sunardim,ben esimle seviserek kanimi isitayim,sonra ona sarilayim tatlicadiarzu
haha tövbe ya..ne sacma..allah korusun :1ninca:

ben veriridim izni burdaki kavram ahlaksızlıkla alakalı değil bence çünkü ortada bir hayat mevzusu var
o an hiç düşünmeden teklif ederdim yada kıskanacagım diye düşünürsem ben girerdim yataga herhalde mühim olan ten değilmi tabiki şakaydı

böyle mevzular büyük konuşmaya gelmez ama
arkadas değil kardesim olsa kabul etmezdim

yani konuyu ben açtım ama senaryosunu ben yazmadım konuyla ilgili yorum yapan arkadaşlarfisfisfis sırnaşık şey
bilmiyorum bana çok ilginç geldi bu konu..
gösterimdeyken gitmek gerek bu filmelülülülülülü

cevabim çok açik ve net olurdu: HAYIR
asla böyle bişeye müsade etmezdim. Napim kendime yeni bir en yakın arkadaş bulurum sonra

Tek yol buysa bir insanın yaşamı buna bağlıysa sonuçları ne olursa olsun izin verirdim.
İyi de bana söylemeseler kendileri karar verseler, daha iyi olmaz mı:))
Bir de onların açısından bakınca çok zor bir durum yahuuu CADIARZU
İslam dininde domuz eti yasaktır ama, eğer hayatın buna bağlıysa, yeme izni verilmiştir.Örnek olması açısından belirteyim:))
Ya tamam ben izin verirdim de, eşimde arkadaşımda böyle bir şey yapmazlardı, şanslıyım yani:)) :icecream:

su an olmesine cok uzulecegim yakin bi arkadasim yok:teytey:
o yuzden esimi feda edemem:smiley-cool:
ozgurcecim vallahi can havliyle kimin ne yapacagi belli olmazyasakkelime
bence esin yapmayabilir haklisina.s
ama arkadasin olum korkusuyla kabul edebilirfisfisfis
oyle dusunuyoruma.s.

bende o ana bagli diyorum ama
sanirim bende yapamazdim bilmiom esim ve arkadasim yok
aman ya dusunmesi bile kotu

Hayir vermezdim...Kaldiramazdim bunu...(Ki arkadasimla esimin ne isi varsa dagda orda burda falan...Hadi hepberaber gittiysek benim kan dolasimimin hizlanmasina ihtiyac olacak donma hali bende olmayacakmi?)
Ben izin vermezdim cunki o an belki bir care gibi gorunebilir ama sonrasi cok daha aci olur...Boyle bir olayi kimse unutamaz ve asamaz bence...Aileler arkadasliklar dagilir...
Bence simdiden iyi bir film olamamistir bunu kafalarimiza sokmalarina gerek yok bence...Burda okuyoruz hep arkadaslardan neler oluyor ama herkes oyle degil...Artik dostlarimiza bir potansiyel suclu gozuylemi bakicaz????
Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne diyim......

bildiğim kadarıyla 2 kadın ve eş var değilmi.Peki 2 adam ve 1 kadın olsaydı.Ben (Allahım korusun düşüncesi bile iğrenç)eşimin arkadaşıyla yakınlaşacakmıydım.ASLAAAA ecelim geldiyse Allahım zaten beni alır.Nefesim bittiyse zaten dünyaya gözlerimi kapatırım.ama şerefimle ,onurumla.Bu dünyaya gözlerimi kapatmadan önce bir adamla beraber olup,hayatımı kazanma mücadelesinin günahıyla gidemem.Eşimle beraber olmasına asla izin veremem.Ama yok onlar bunu bir bahane olarak kullanacaklarsa zaten durduramazsın.Bir daha film yaptıklarında bence 2 adam bir kadın versiyonunuda çeksinler.Adamlara soralım bakalım onlar ne diyecekler.

samimi olmak gerekirse,hayir;

böyle birseye asla izin vermezdim.
esim derse ki,

illa böyle bir yardimda bulunacagim.
artik ne o benim esim olabilir nede ben onun esi.yasakkelime
görmesem bile bilicem böyle bir olayi.
ben nasil esimle beraber olabilirm böyle biseyden sonra.:1no2:

arkadasim kusura bakmasin ama;
her canli ölümü tadacaktir, er yada gec.Allah günahlarini affetsin derim.

hele buraki o kadar olayi okuduktan sonra nasil güvenirim, bunun devam etmeyecegine?Kötü Kazen

Senaryoya bak yahuu.
Ne yani donmak üzere olan kadın, arkadaşım değil de annem olsa yada eşimin annesi olsa nolucak.
Hayatta kalsın diye onlarla da mı sevişecek tövbe Yarabbim yaaa.
Vücut ısısını artırmak için ille sevişmek mi gerekirmiş. (!)
La havleeee ne günlere kaldık be, saçmalığın daniskası heee...
Alnına yazıldıysa ölür o arkadaş da nabiyim, Allahın takdiri ilahisini ben mi değiştirecem, tövbe haşaaaa. :kızgın:

belkı bencılce olcak ama maalesef hayır!
evet dıyebılmem ıcın ıkısınıde hayatımdan cıkarmam gerek...

ha sari böcügüm böyle bir olaya izin verirsem benim sarkim bu olurdu,

kendim ettim
kendim buldum
gül gibi sararip soldum
eyvah eyvah eyvah
:roflol:

Yok valla mümkün değil veremem ben adama biri bakınca kıskançlıktan ölüyorum bi de sevişecekler kimse kusura bakmasın.He olmadı illa sevişcez kan dolaşımımız hızlansız diyolarsa valla onlar sevişirken ikisini birden öldürürüm:oklava: ondan sonra dolaşçak bi kanları bile kalmaztatlicadiarzu

kesinlikle katılıyorum arkadaşım.çok güzel yazmışın.
hem kan dolaşımı sadece sevişmeyle hızlanmaz diye düşünüyorum. gene insanların ahlaki duyguları ile oynayacak kafaları karıştıracak bir film daha yapmışlar.kimsede hooppp napıyorsunuz dememiş.:mymeka:

bu arada filmin orjinalinde 2 erkek bi kadin var
yani kocam en yakin arkadasi olmesin diye benimle sevismesine izin verecek
vallahi ikimizide oldurur sinrada kendini oldurur

filmi merak ettim haaafisfisfis bu teklifi kim yapıyo acaba arkadaşımmı eşimmi:uhm:
eğer arkadaşım yapıyosa zaten benim o saatten sonra öyle bi arkadaşım olamaz
benim arkadaşım o anda ölmeyi tercih eder yinede öyle bi teklifte bulunmaz
haa eşim teklif ediyo ve arkadaşım kabul edip bana fikrim soruluyosa izin veririm ama 2 sinide hayatımdan çıkarırım şakkıdı

olur niye olmasın... Arkadaşım gerçekten kıymetli biriyse dostuma herşey feda hem hangi ahlaki deger. burada donmasın diye sevişsinler deniyor karşınızda fantazi yapsın denmiyor

Back
X