En yakın arkadaşınızın eski sevgilisine aşık olur muydunuz?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Ne dersiniz bu konuya? Şartlar şu: 1. En yakın arkadaşınız ama yıllar önce ayrılmışlar 2. Ve en yakın arkadaşınız sizden bunu saklamış 3. Sonra ilişki yaşamaya başlayınca öğreniyorsunuz. Ne yapardınız?

dogru degıl olmamalı.
olmadım hıc o mevzulara gırmemek gerek ha en yakın arkadas ha kardes . kardesının eskı sevgılısıyle bırlıkte olmaktan bır farkı yok bana gore

Aşk planlanmaz ki.Aşık olurum.Ama elimin altında biri olsun diye bilerek flört edilip bir yola girilir mi bilmem.Aslında hiçbir arkadaşlık dostlukta ömür boyu sürmüyor. ARaya yıllar ,yollar ,hayat çabası giriyor.İyi bir eş olacaksa bir ömür boyu mutlu olacağına inandığın insan ise neden olmasın

Kendimi en yakın arkadaşımın yerine koyarsam ben hoşnut olmazdım böyle bir durumdan. O yüzden eski sevgilisine o gözle bakmam.Aşık olmam.

Onun yerine koydum kendimi ( arkadaşının ) yok olma aşık , duygularına ket vur derim

Her ikisi de aynı ortama girdiğinde üçünüz medenice karşılayabilecek insanlarsanız olabilir, gönül bu belki ruh eşiniz. Ancak o olgunlukta olabilmek çok zor, ister istemez en yakın arkadaşınızla aranıza mesafe girebilir.

Tiny Miny hanım, bu aralar sanki boşlukta gibisiniz, bu tür soru sormanız bu durumu yaşıyor olmanızdan kaynaklanıyor ise yaşantınızdaki boşluktan, sevme ve sevilme arzusunu çok şiddetli yaşadığınızdan dolayı olabilir diye düşünüyorum.

Siz de normal karşılamıyorsunuz ki soruyorsunuz değil mi?

valla böyle olup evlenen, ruh eşini bulan tanıdığım var :) gayet de mutlular, 10 yıllık evliler.

yani koşullara bağlı bir durum.

en yakın arkadaşımın uzun dönemli sevgilisi ise ve kötü hikayelerini duyduysam, ayrılıkları da adamın öküzlüğüyle falan olduysa zaten aşık olmam. ama kısa süre flört edip birbirlerine uygun olmadıklarını anlayıp ayrıldılarsa aşık olurum tabi ki neden olmayayım. benim ruh eşimse arkadaşım yüzünden bu fırsatı mı kaçırıcam yani :)

milletin nikahla kocasını tereyağından kıl çeker gibi kolundan tutup götürüyor savunma olarak “aşık olduk” diyip meşrulaştırıyor olayı ...

Valla başıma gelmedi ama kardeş mardeş olmadıktan sonra arkadaşın eski” sevgilisinin kimseye günahı olmaz gibime geliyor ...

Back
X