EN YAKIN ARKADAŞLA KÜSME :(

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Merhaba kızlar,

Benim 10 yılı aşkındır çok yakın arkadaş olduğum kız arkadaşım vardı. Ancak yakın kız arkadaşımla ablam kavga ettiler. Ancak gerçekten kız arkadaşımın hiçbir suçu yoktu. Bende kız arkadaşımı savundum.Ondan sonra ailem onaylamasa da ben görüşmeye devam ettim.Arkadaş olduğumuz 10 yıllık süre zarfı içerisinde 3 yıl süren bir ilişki yaşadı ilişkisinin ilk yılında sevgilisi istemiyor diye benimle görüşmedi.Sevgilisinden gizli bir hat çıkardı beni oradan aradı bir yıl boyunca. Çok samimi olmadığı bir kız için zamanında beni ikinci plana attı benle yine görüşmedi o dönemde çok.Ancak bunlardan sonra aynı olayları yaşamamız sebebi ile baya yakınlaştık. Herneyse ablamla kavgaları bu samimiyetten sonra oldu. Şuan ben sözlüyüm.Ve ailem onu hiç sevmiyor kesinlikle görüşmemi istemiyor özellikle annem. Bende araya baya soğukluk girdirdim ama özlüyorum zaman zaman. Ailem ve arkadaşım arasında kaldım. Vicdan yapıyorum sürekli sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşınızın karakteri nasıl bilmiyorum ama annelerin içine doğuyor nedense bazı şeyler. Annenizi dinleyin. Dost bulunur, ama aile bulunmaz. Zaten kız da sizi ötelemiş zamanında

Ailen neden istemiyor görüşmeni bahane nedir ?
Bazen biz göremiyoruzbazı seyleri

Ailen neden istemiyor görüşmeni bahane nedir ?
Bazen biz göremiyoruzbazı seyleri
Gerçekten ben göremiyorum galiba. Benim iyiliğimi düşünmediğini söylüyorlar beni çokta sevmediğini düşünüyorlar. Birde birkaç defa beni yanlış ilişkilere yönlendirdi annem birazda ondan krşı çıkıyor sözlümle ilgili kafamı karıştırır diye.

Benimde benzer durumum var on senelk arkadasım kocası ben guzel ve iyi giyinen bir bayanım diye benle gorusmesini istemedi :) neymis kotu ornek olurmusum ona ve oda bunu bana soyledi cok sinrlendim kocana ne benden tovbe tovbe azının payını veremedin mi dedim bana daha az makyaj yapsana felan dedi haydaaa dedim sizin icin kendimi mi degistireyim :) snra dugunu olcakdı ben hep yanndaydım full gittim herseyine cok severdm cnku kendinisi o nabdı bliyormusun kocam istemiyor diye kınama gelmedi dugunumede bir saat durdu gitti el gbi sildim bende sen seciminş yapdın diye ustelk bu koca sından dayak yiyen kocası aldatan bi arkadas kendi dusen aglamaz uzulme benmde aklıma bazen gelşyor affetsemmş dyorum ama sonra amaaann yapan gene yapar dyorum aileni dinle seni kocası şstemedi diye bir sene gzliden arayan her seyi yapar bosver uzulme

Haklısın bende öyle yapacağım. Sonuçta ailem benim herşeyim kimse için onları karşıma alamayacağım. Annemim ve ablamın hislerine güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…