- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
Merhaba tam olarak dert değil ama kafamda çok soru işareti var o yüzden yazmak istedim. Belki eski konularımı bilen vardır şu mahallemdeki uyuşturucu bağımlısı işsiz aldatan söven taciz eden baş belası eski sevgilimden zar zor kurtuldum. Yani en azından artık yolda gördüğunde ustume araba surup çık kapinin onune yuzume soyle bu hakaretlerini diye kavgaya adam cagirir gibi cagirip rahatsiz etmiyor birakti. Benim durumum bu mahalledeki en yakin arkadasimla ilgili. Eski sevgilim ve arkadaslariyla arkadas olmasa da aynı mahalledeler ve muhabbetleri var. Beni cok uyarmisti o karaktersizle cikma diye herseyini anlatmisti da dinlememistim o an hep iyiligimi isterdi yani.Aslinda ilk tasindigimda ikimizin arasini yapmayi cok istediler ama cok iyi anlastigimiz icin o mevzuyu acmadik arkafas olarak devam etti. O surede o baskasiyla ben baskasiyla oldum . O her açıdan harika karakterli, yalani, kotu aliskanligi olmayan, her zaman yanimda olan cok yakışıklı ve hedefleri olan biriydi muhendislik okuyor şuan. Arkadas oldugumuz icin cogu seyimizi iliskilerimizin detaylarina kadar biliriz. Yani aramizda yalan veya sonradan ortaya çıkıp ben senin sevgilinle şunu bunu yaptım diye çıkıp tehtid edecek insanlar olmayacak. Ben zaten kendisine karsi bos degilim hoslaniyorum ve az önce bi anda bana ben senden hoslaniyorum diye yazdı ben de benim de hoşlandığımı ve sasirdigim icin ne diyecegimi bilmedigimi soyledim. Telefonda aradi sonra sen ben biz olduk falan dedi ama su an saskinliktan ne oldugunu anlayamıyorum. Eski sevgilim tarafından tacizlere uğradığımda karşı koyamadım ilk zamanlar cok agladim mahfoldum bu olaylar benden eski saf masum duygularımı göturdu. Koru korune asik olamiyorum hem gorunusunden hem karakterinden hoslanmam gerek var ve bu en yakin arkadasim (yani suan sevgilim demek garip) bu aradigim ozelliklerin hepsi var. Kotu bir sey olmaz ama olursa da aramiz bozulursa diye cok korkuyorum cunku onu cok seviyorum ve kaybetmeyi hele de gecmisim yuzunden kaybetmeyi hic istemem. O beni yargilamiyor ama ben kendimi cok yargiliyorum aranizda var mi en yakin arkadasiyla iliskisi olmuş olan?