arkadaşlar merhaba uzun zamandır ne yapsam ne yapsam diye dolanıp duruyorum ama içinden çıkamadım bu sene çok zor bir yıldı benim için ölümler, hastalıklar, çok büyük sıkıntılar bir de üzerine kendi sağlık problemlerim herşey üstüste geldi bu da yetmezmiş gibi arkadaşlarım tarafından kandırıldığımı öğrendim 3 yakın arkadaşız 3 yıldır aynı iş yerinde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez bırakın iş yerini akşamları da görüşürdük eşlerimizle falan sonra ne olduysa anlamadım bunlar bana soğuk davranmaya başladı 1 ay kendimi irdeledim ne yaptım ne oldu diye yedim bitirdim ama içinden çıkamadım işin neyse sonra bir gün tesadüfen bu arkadaşlardan birinin telefonunda mesajlaşmalarını gördüm iş yerinde mesajlaşıyorlarmış ve benden habersiz birbirlerine gidip geliyorlar akşam bize gelin şeklinde mesajlar neyse biz ne zaman toplansak hep birbirimize haber veririz ama bir mesaj sonucu kendi aralarında toplanıyorlarmış ve eşlerinde işin içinde belki ne var bunda diyeceksiniz ben toplanmalarında değilim ama gizli saklı yapmaları canımı sıkan neyse 1 aydır falan iyiyiz ya da ben öyle zannediyormuşum geçen evlerinin önünden geçerken diğer arkadaşın arabalarını gördüm akşam aradım nerdesin sana uğrayacağım dedim dışarıdayım dedi tam o anda arabalarının yanındaydım nasıl davranmam lazım kestiremiyorum çıkamadım içinden arkadaşlar sürekli yüzyüzeyim konuşmasam millet laf edecek konuşsam rahat değilim çıkamıyorum bir türlü içinden bu arada en zor zamanlarımda bana soğuk davranarak daha da üzülmeme neden oldular off 

Son düzenleme: