en yakın arkadaşlarım ve ben çok kararsızım

NuR_bojuk

kürşad-ela eylül :)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
536
2
116
39
Kahramanmaraş
arkadaşlar merhaba uzun zamandır ne yapsam ne yapsam diye dolanıp duruyorum ama içinden çıkamadım bu sene çok zor bir yıldı benim için ölümler, hastalıklar, çok büyük sıkıntılar bir de üzerine kendi sağlık problemlerim herşey üstüste geldi bu da yetmezmiş gibi arkadaşlarım tarafından kandırıldığımı öğrendim 3 yakın arkadaşız 3 yıldır aynı iş yerinde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez bırakın iş yerini akşamları da görüşürdük eşlerimizle falan sonra ne olduysa anlamadım bunlar bana soğuk davranmaya başladı 1 ay kendimi irdeledim ne yaptım ne oldu diye yedim bitirdim ama içinden çıkamadım işin neyse sonra bir gün tesadüfen bu arkadaşlardan birinin telefonunda mesajlaşmalarını gördüm iş yerinde mesajlaşıyorlarmış ve benden habersiz birbirlerine gidip geliyorlar akşam bize gelin şeklinde mesajlar neyse biz ne zaman toplansak hep birbirimize haber veririz ama bir mesaj sonucu kendi aralarında toplanıyorlarmış ve eşlerinde işin içinde belki ne var bunda diyeceksiniz ben toplanmalarında değilim ama gizli saklı yapmaları canımı sıkan neyse 1 aydır falan iyiyiz ya da ben öyle zannediyormuşum geçen evlerinin önünden geçerken diğer arkadaşın arabalarını gördüm akşam aradım nerdesin sana uğrayacağım dedim dışarıdayım dedi tam o anda arabalarının yanındaydım nasıl davranmam lazım kestiremiyorum çıkamadım içinden arkadaşlar sürekli yüzyüzeyim konuşmasam millet laf edecek konuşsam rahat değilim çıkamıyorum bir türlü içinden bu arada en zor zamanlarımda bana soğuk davranarak daha da üzülmeme neden oldular off :43:

Son düzenleme:
Öncelikle "ben ne hata yaptım" sorusunu sormalısınız, siz zaten bir aydır soruyormuşsunuz kendinize. Sonra "olaylar neden bu şekilde gelişti, arkadaşlığınız içinde olması ya da olmaması gereken şeyler nelerdi?" sorularına cevap arayın.Cevapları bulamadıysanız arkadaşlarınızla açık bir şekilde konuşmayı deneyin. Fayda etmezse akışına bırakın, üzülmeyin. Ne derler: "su akar yolunu bulur." Zaten iş arkadaşlarınızla bu kadar samimi olmanız doğru değil bence. Özel yaşamınızdaki bir sorun işinize de yansıyabilir. Arada hep bir mesafe olmalı.

zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkürler evet kendimi de sorguladım olayları da gidip konuşma konusu daha önce yaşadığım bir olay sonucu aldığım tepkiden dolayı pek düşünmüyorum bir ara iyice takmamaya başlamıştım ama işte ne diyeyim geçen gün son olan olaydan sonra yine kafama takmaya başladım maalesef umarım bir an önce yine takmama metoduna dönerim yoksa her yönde müthiş kafama takıyorum etkileniyorum belki de en iyisi baştan samimi olmamaktı ama nerden bilebilirdim ki.. :50:

zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkürler evet kendimi de sorguladım olayları da gidip konuşma konusu daha önce yaşadığım bir olay sonucu aldığım tepkiden dolayı pek düşünmüyorum bir ara iyice takmamaya başlamıştım ama işte ne diyeyim geçen gün son olan olaydan sonra yine kafama takmaya başladım maalesef umarım bir an önce yine takmama metoduna dönerim yoksa her yönde müthiş kafama takıyorum etkileniyorum belki de en iyisi baştan samimi olmamaktı ama nerden bilebilirdim ki.. :50:

belkı bana karısmak dusmez ama sızınle gorusmek ıstemeyen ınsanlarla neden gorusmek ıstıyosunuz ya da onlar olmasa ne kaybedersınız ? profılınıze baktım meslegınızde doktor yazıyo calısma arkadaslarım demıssınız doktorsanız eger cok sık vaktınız olmaması gerek arkadaslarınızla gorusmenız ıcın kusurum olduysa affedin

Her arkadaşlıklar birbirine aynı şekilde uyumlu olmuyor. Belki diğerleri birbirlerini daha yakın görüyorlardır. Bence onlar sizi çağırmadan siz onları çağırmayın artık ve bu buluşma konularından da olabildiğince uzak durun. Gerçekten sizinle görüşmek istiyorlarsa üstünüze giderler. Yoksa zaten onlar da sizinle görüşmek istemiyorlardır. Buna da alınmayın. Bunlar olağan durumlar.

belkı bana karısmak dusmez ama sızınle gorusmek ıstemeyen ınsanlarla neden gorusmek ıstıyosunuz ya da onlar olmasa ne kaybedersınız ? profılınıze baktım meslegınızde doktor yazıyo calısma arkadaslarım demıssınız doktorsanız eger cok sık vaktınız olmaması gerek arkadaslarınızla gorusmenız ıcın kusurum olduysa affedin

yok ne kusuru olur mu aksine siz birşeyler yazdıkça ben daha da rahatlıyorum ya işyerinde çok samimiyiz sürekli burun buruna durumu var aramız açılsa çevredekiler fırsat arıyor zaten ben de de açıkcası özgüven problemi var sanırım görüşmezsek ya da ne bileyim aramız açılırsa ne olur diye düşünüp duruyorum sürekli bilmiyorum illa görüşsünler bana gelsin gitsinler demiyorum ilk mesajda da dedim zaten beni üzen gizli saklı yapmaları zaten sonra da bişey olmamış gibi yüzüme gülmeleri :47:

aklıma iki neden geliyor?

ya ikiarka delisi,si birbiriyle daha yakın frekansta.zaten 3 arkadaş olmak zordur.4 olsa dimi?
ikincisi ikisinin sizden yana ortak bir rahatsızlığı var.eğer böyleyse ve siz yakın olmak istiyorsanız en güvendiğinize gidip açıkça dertleşin.ve alttan alın ben hatamı bilmek isterim diye.insanların üstüne gitmemekte iyisi.zamana bırakmak gibi.ama şahsen benim davranışları nedeniyle uzak olduğum üstelik sevdiğim arkadaşlarım var.biri evlenirken havaya girdi bana ihtayacı yokmuş gibi davrandı.sonra barışmak istedi ama alttan almıyor hiç.hatasını kabul etmiyor.o yüzden uzak duruyorum.diğeri marka delisi,hamarat olduğunu över durur.en son bana eşin seni neden seçmiş olabilir dedi.yüzün güzel ondan dedi.yoksa beceriksizmişim.onun şansı hiç kalmadı.merhaba diyorum ama uzak duruyorum.

Back
X