• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadşıyla aldatılan varmıııı

nlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
76
2
86
Ankara
ben ona ilk aşık olduğumda ve bana onun ilk arkadaşlık teklif ettiğinde 12-13 yaşlarındaydık.ozaman çocukluk ya kabul etmemiştim.(en yakın arkadaşımda seviyodu onu ama birbirimize söyleyememiştik.)birbirimizi bidaha hiç görmedik.10 yıl sonra tesadüfler bizi biraraya getirdi.ve yeniden ark.teklif etti. ben 10 yıldır kimseyi sevmeden onun hasretiyle yanıp tutuşurken hiç düşünmeden kabul ettim tabiki.2 hafta sonra arkadaşım kendisine de teklif ettiğini ve onunda kabul ettiğini söyledi.ikimize aynı gün teklif etmiş aynı anda ikiimizi idare etmiş meğer.yani en yakın kardeşim dediğim kişiyle aldatmış beni.. 10 yıllık sevgi biranda küle dönermi inanın ki sevgi diye birşey yokmuş bianda sönüp kül olabiliyomuş..

adi herıfın tekıymiş. yanlış adamı sevdıgın için uzulme tatlım, 10 yılını sevgı denen guzel duyguları yaşayarak geçırmışsın. uzulme sevmek karşıda ki haketmese de guzel bır duygu. bu duyguyu yaşayamayanlar ve acı çekenler var. en azından sen bu duyguları yaşadın tattın. sen onu kafanda buyuttun başka bır ınsan yaratıp sevdın heralde. arkadaşınla guç bırlıgı yapıp bunu rezıl edın. ve kol kola hayatınıza devam edın. sakın bırbırınızı kırmayın erkekler gelır gıder ama dostlar gıderse acıtır.

10 sene aldatsaydi o zaman her saniyen bosa gitmis olacakti..balik bastan kokmus bu da birseydir..zararin neresinden donersen kardir..kotu bir durumm..:kızgın:

ewet kendi bu duruma itiraz etsede ne yazıkki açıklığa kavuştu olay.Allahıma şükürler olsunki yol yakınken onun gerçek yüzünü gösterdi bana Allahından bulsunn..

Allah ın sevdiği kuluymuşsun bak on günde adamın gercek yüzü açığa çıkmış, ya çıkmasaydı?

Allah ın sevdiği kuluymuşsun bak on günde adamın gercek yüzü açığa çıkmış, ya çıkmasaydı?

kotu gibi gorunsede aldattigi kisi arkadasin olmasa belkide hic bilmeyecektin..allahin adaletine inaniyorum ben..eden bulur hemde nasil bulacak sen hic takma sen degil o kaybetti.yerimseniben

ben ona ilk aşık olduğumda ve bana onun ilk arkadaşlık teklif ettiğinde 12-13 yaşlarındaydık.ozaman çocukluk ya kabul etmemiştim.(en yakın arkadaşımda seviyodu onu ama birbirimize söyleyememiştik.)birbirimizi bidaha hiç görmedik.10 yıl sonra tesadüfler bizi biraraya getirdi.ve yeniden ark.teklif etti. ben 10 yıldır kimseyi sevmeden onun hasretiyle yanıp tutuşurken hiç düşünmeden kabul ettim tabiki.2 hafta sonra arkadaşım kendisine de teklif ettiğini ve onunda kabul ettiğini söyledi.ikimize aynı gün teklif etmiş aynı anda ikiimizi idare etmiş meğer.yani en yakın kardeşim dediğim kişiyle aldatmış beni.. 10 yıllık sevgi biranda küle dönermi inanın ki sevgi diye birşey yokmuş bianda sönüp kül olabiliyomuş..

arkadaşınla aldatmamış, seni ve arkadaşını aldatmış ,bence
.aynı gün teklif etmeside ilginç..
bence art niyet ve sanki dalga geçmek ister gibi bir tavır sezdim.
arkadaşlığınızı biliyor mu.
..eğer biliyorsa zaten söyleyeceğinizide birbirinize farkındadır. bunun ortaya çıkacağını anlamaması imkansız.
..

arkadaşınla aldatmamış, seni ve arkadaşını aldatmış ,bence
.aynı gün teklif etmeside ilginç..
bence art niyet ve sanki dalga geçmek ister gibi bir tavır sezdim.
arkadaşlığınızı biliyor mu.
..eğer biliyorsa zaten söyleyeceğinizide birbirinize farkındadır. bunun ortaya çıkacağını anlamaması imkansız.
..

aynen böyle düşündüm:delphin:

tabiki de biliyor.aynı mahalle de oynu okulda aynı sınıfta arkadaştan öte kardeş gibiydik.
öyle böyle sonuçta yine de aldatılmış gibi hissediyor insan kendisini :(

belki biraz art niyetli olacak ama sadece sormak istedim ya arkadasin seviyorsa ve gercekte teklif yoksa??? gerci sen daha iyi bilirsin sadece fikirryerimseniben

belki biraz art niyetli olacak ama sadece sormak istedim ya arkadasin seviyorsa ve gercekte teklif yoksa??? gerci sen daha iyi bilirsin sadece fikirryerimseniben

hmm.. aslinda art niyetli degil olabilecek bir sey bu CADIARZU

ya ben şeyi anlamıyorum aşk zamanla oluşan bişey çıkma teklif ediyor ve sevgili oluyosunuz sonra gidiyo arkadaşınıza ediyo.. ben anlamıyorum bu ilginç ilişki modellerini..

arkadaşınla aldatımanın en acı yanı iki kişiyi birden kaybetmeniz sonunda, acınız iki katına katlanıyor, çok üzücü :1no2:

bence adam bunu ne niyetle yaptı nasıl bize yaptı diye kafa yorma bile canım..
cünkü buna değmeyeceğini zaten belli etmiş normal bir ayrılık değil ki...
sana düşen yatıp kalkıp şükretmek böyle bir pisliği hemen gördüğün için
ve bundan sonra sevdiğin adama bile acaba? diye yaklaşman gerektiği...

ewet zaten şükrediyorum humascım.ama beni en kötü şekilde etkileyen tek şey şuanda güvensizlik duygusuna kapılmam oldu ben buna üzülüyorum.kimseye güvenemiyorum.herkesi onun gibi zannediyorum.çok zor bundan sonra benim işim çok zorr...

Back
X