En yakın komşum.. sizce ben şimdi ne yapmalıyım..

o nasıL yorum yahu komşu hatunun avukatı geLdi sandım

madem yorum yapma gereksinimi gördünüz YAZIYI YALAN YANLIŞ DEĞİL DAHA DİKKATLİ OKUMAK GEREKİR DİYORUM BAŞKADA BİŞİ DEMİYORUM....

Pardon bana mi dediniz? Yorumumla ilgili bir sorununuz varsa acikca soyleyin. Herkes burda kendi fikrini yazar hanimefendi, begenin ya da begenmeyin.
Benim yorumum sadece konu sahibine idi zaten. Kendisi dedigime katilir ya da katilmaz, ama bu 3. kisileri ilgilendirmez.

ne denir herşey ortada çekememiş belliki bir insanın ihtiyacı bile olsa önce o konuştu onun hakkı der çekilir bunun yaptığı haksızlık ..
sende nasıl davranmalıyım vs diye düşünme bence zararlı biri bu arkadaşın

anlattığınızda eksik bir şeyler mi var? abartıyormusunuz başka bir şeyler mi var anlamadım. ben sizin yerinizde olsam yani arkadaşımla sürekli bu iş mevzunu konuşmuş olsam ve bu işi ne kadar istediğimi bildiği halde bana o işe ben giricem dediği an şoke olurdum. ve "nasıl yani o işe ben giricektim bunu biliyosun" yada " neden bunu daha önce söylemedin zor durumda kaldım" v.s. şeyler söylerdim. bide karşımda durup işi arsızlığa döküp ayy nasıl yapsam nasıl etsem konuşmalarına izin vermezdim. bir insan karşısındakini önemsemiyorsa onu kırmaktan üzmekten çekinmeyip dostluğuna değer vermiyorsa o şekilde hareket eder. bu zülmü kendime yapmazdım açıkçası. aklımdaki neyse söyler, onada söz hakkı tanır ona göre harelet ederdim...

Son düzenleme:
sadece kendi menfaatini düşünmüş. dostluk bu demek değildir. yaptığıda çok unutulcak bişey değil

çıkarsa yerine aldırcamışmış, allah razı olsun deseydin, hey allahım, insan bari bunu söylemez dalga geçer gibi
valla bu devirde işte bu yüzden birileriyle samimi olmaya korkuyo insan

Son düzenleme:
siz ilk konuştuğunuzda " o zaman gelsin de eğer çalışmıyor olursam gelirim" demişsiniz. Belki de arkadaşınız işinize göz dikmedi, eniştesi onu tercih etti? Araya zaman girdi mi bu tarz konuşmaların anlaşmaların pek hükmü kalmayabiliyor çünkü.

Arkadaşınızın gelip de habire size anlatması hoş değil, o konuda hem fikirim. ama işimi elimden aldın kısmı doğru olmayabilir. belki de söylediğim gibi iş veren olan eniştenin kararı bu.

düşmanınızdan değil dostunuzdan daha cok korkun.her seyınızı bıldıgı ıcın onun sıze verecegı zarar en fazlasıdır.durum bu kadar vahım olmasa da kadınlar kıskanctır şekerım unutma:80:

Son düzenleme:

şok olmammı canım hemde ne şok bende dedım kı o işe ben gırıcektım neden böyle bısey yaptın dedım. eşim calısmama izin vermıyodu burası yakın olunca verdı dedi bende o yuzden gırıcem dedı. yanı iş sahıbının onun akrabası olma avantajını kullandı cnm

çıkarsa yerine aldırcamışmış, allah razı olsun deseydin, hey allahım, insan bari bunu söylemez dalga geçer gibi
valla bu devirde işte bu yüzden birileriyle samimi olmaya korkuyo insan

aynen öyle dıyo cnm ne abartma ne baska bişey aynen öyle dıyo :S

canım iş veren yanı eniştesi bana geldı dedıkı onun oglu calısıyordu ya orda oglu ıcın dedıkı ogluma soylemıs o baslamak ıstıyomus ama egerkı baslamazsa senı alıcam dedı gecen gün yanı oda esının yegenı oldugu ıcın bısey yapamıyo tahsılıde olmadıgından aslında istemıyoda denılebılır ama işte akraba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…