En yakınımla aramız açıldı :( yardım

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba kızlar

En yakınım dediğim insan, 2.5 yıldır birbirimizin hep yanında olduk hiç tartışmadık kavga etmedik çok güzel bir dostluğumuz vardı. Birbirimize karşılıksız onlarca yüzlerce iyilik yaptık. Aynı ofiste çalışıyoruz ve her boş anımızda sürekli beraberdik onun çağrılmadığı ortama diğerimiz girmezdi, birbirimizi hep koruduk kolladık. İşyeri yemeğinde ben alkolü fazla kaçırdım kötü oldum tuttu kolumdan evine götürdü baktı. Hakkını asla ödeyemem.

Geçen haftasonu kız arkadaşı ile doğumgünü partisi yapmak istedi bizi de çağırdı tabi. Benim erkek arkadaşımın çok yakın bir arkadaşının nişanı çıktığı için oaya gitmemiz gerekiyordu ve doğumgününe katılamadık, katılamayacağımızı önceden söyledik. Hiç bir problem yoltu ta ki doğum gününden sonraki güne kadar. Bana acayip soğuk davranmaya başladı ben konuşmadıkça konuşmuyor yüzüme bakmıyor yan yana geçerken bile görmezden geliyor. Soruyorum hiç bir şey olmadığını kendi kendime kurduğumu söylüyor. 1 haftadır böyleyiz ve çok üzülüyorum. Öğrendiğime göre doğumgününe kendi arkadaşlarından sadece 1 kişi gidebilmiş ve çok kırılmış herkese. Ama çağırıp da gidemeyen herkesle normale döndü bir tek bana böyle davranıyor ben onun arkadaşlığını çok özledim. Ne yapabilirim?

Ben bile uzuldum bi hazirlik yapilmis yalniz bir kisi gitmis e sendende kesin gelirsin diye beklemis. E insan en yakinidakinden bekler. Arayi duzeltmeye calis bence.

Ben bile uzuldum bi hazirlik yapilmis yalniz bir kisi gitmis e sendende kesin gelirsin diye beklemis. E insan en yakinidakinden bekler. Arayi duzeltmeye calis bence.

Hiç bir arkadaşının gelemeyeceği belliydi bir sonraki haftasonu yap dedi herkes, kimseyi dinlemedi. Bizim de nişan son anda çıkan bir şey olmadı ki, planlarken gidemeyeceğimiz belliydi. Herkesin bahanesine anlayış gösterdi herkesle barıştı bana neden böyle soğuk davranıyor kendimi cidden çok kötü hissediyorum artık

Nasıl düzelteceğim?

Bu nişan önceden belli değilmiydı?Aniden mi gitmeye karar verildi anlayamadım..ama ben biyere davet edildiysem ve geleceğimi söylediysem oraya giderim.son anda karar değiştirip başka yere gitmeniz hoş olmamış. Kirilmakta haklı tabiki.

Geleceğimi söylemedim ki gelemeyeceğimi önceden söyledim zaten. O da anlayışla karşıladı ama parti sonrasında soğuk davranmaya başladı işte

İnsan en sevdiğine küser. Ben en azından benim için değeri olmayan insana kırılmam yada küsmem. Sana tavrı devam ediyorsa en sevdiği insana içi çok kırıldığındandır. Haklı da.
Sevdiği hep almak istediği bir hediye veya gitmek istediği bir konsere bilet falan gibi istediği bir şeyi hediye ederdim ben sanırım içine de güzel bir özür mektubu yazardım.

Geleceğimi söylemedim ki gelemeyeceğimi önceden söyledim zaten. O da anlayışla karşıladı ama parti sonrasında soğuk davranmaya başladı işte
Anladim o zaman size kırılması saçma olmuş aslında. Belkide naz yapıyordur hani insanın nazi sevdiklerine geçermiş ya..bence konuşmaya çalışın onunla.üzüldüğümüz bilsin.hatta onunda gitmeyi sevdiği bir mekana gidin birlikte.

Siz en yakininiz oldugu icin herkesi hos gorse de sizin bahanenizi kabullenemiyor..kendimi kizin yerine koyuyorum ben de cok kirilirdim sanrim..madem yedigim ictigim ayri gitmiyor ne olursa olsun benim yanimda olsun diye beklerdim en yakin arkadasimi.herkesn bahanesini kabullenrdim onemsemezdim ama en yakin arkadsimin gelmemesi hakl gerekcesi de olsa cok koyardi bana.dedgim gbi normal bi arkads bu kadar onemsenmez ama en yakinin oldugu icin sana daha cok kirilmis..bunu isteyerk yapmiyo olabilir yani kastli olarak sana uzak davranmiyodur..kirildgindan ici elvermiyodur.bn de oyleyim kirildgm insanin yuzune bakamam mesela elimde olmadan yok sayarm onu duzelene kadar.yapi meselesi.bu tarz durumlarda sizn daha cok ilglenmenz gerekr bnce.

Gelemeyen herkesle iyi oldun bi bana mı garezin var demek ki bu kadarmış değerim sanki keyfimden gelemedim de duygu sömürüsü yap trip at düzelirsiniz.
Sen böyle boynum kıldan ince moduna girersen daha da suçlu görür seni.

Kız arkadaşı fişteklemiştir. "Bak sen her şeyine koşuyorsun onun için neler yapıyorsun ama o bugünümüzde yanımızda olmadı" vesaire vesaire...

Şahsen erkek arkadaşımın hoşlanmadığım bir arkadaşı varsa böyle bir fırsatı kaçırmazdım

Önerinizi düşüncem teşekkür ederm :)

Konuştum böyle davranarak beni çok üzüyorsun dedim. Ben seni üzecek bir şey yapmıyorum da söylemiyorum da dedi :s hep böyle anormal bi trip halinde

Bana kırıldım da demiyor ki. Kırılmadım gelemedin bahanen vardı zaten önceden de biliyordum gelmeyeceini niye kırılayım diyor... kırıldığını söylese ben çok ilgilenirim ama böyle davranınca durumu çok kişiselleştiriyorım elimde olmadan. Galiba beni hayatında artık istemiyor gibi bir his geliyor ben de hiç yakın davranamıyorum.

Kesinlikle tam olarak hissettiğim söylemek istediğim bu... gerçekten bu kadar mıymış değerim ya...
Az kaldı yapacağım...

Ne kadar seversen sev kimse iki buçuk yılda en yakının olamaz. Ayrıca zaten böyle ipindirik bi neden yüzünden sana soğuk davranan nasıl en yakının oluyor. İnsanlara gereğinden fazla değer verme. Tabi hemen silip de atma. Al karşına medeni bir şekilde konuş önce. Belki davranışlarının farklı bir nedeni vardır. Ama eğer aynı şekilde devam ederse boşver gitsin.

Tamam sizinle birlikte olmak istemiş, belli ki o da size çok değer veriyor, ondan kırılmış.
Ama unutulmamalı ki bir insan bir kere, hadi olsun 2 kere nişanlanıyor. Doğumgünü her sene... Ben olsam ben de nişana giderdim. Anlamadığım ise, nişan son anda mı belli oldu? Ayrıca haber vermeden mi gitmemezlik ettiniz? Zira gelemeyeceğinizi sebebiyle beraber belirtmediyseniz siz çok ayıp etmişsiniz, son dakika bile belli olsa arar söylerdim, veya son anda nişan daveti mi olurmuş ayol der nişanı es geçerdim. ama bu sebebe ve açıklamaya rağmen surat asıyorsa o ayıp ediyor, hatta çocukluk ediyor.
Belki de nazlanıyor üzerine düşün diye :) ben en yakın dostuma bunu çok yaparım, o da huyumu bildiği için en sevdiğim abur cuburları alır şımartır beni ^^

Kız arkadaşıyla aramız çok iyi öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…