Ne kadar seversen sev kimse iki buçuk yılda en yakının olamaz. Ayrıca zaten böyle ipindirik bi neden yüzünden sana soğuk davranan nasıl en yakının oluyor. İnsanlara gereğinden fazla değer verme. Tabi hemen silip de atma. Al karşına medeni bir şekilde konuş önce. Belki davranışlarının farklı bir nedeni vardır. Ama eğer aynı şekilde devam ederse boşver gitsin.
Tamam sizinle birlikte olmak istemiş, belli ki o da size çok değer veriyor, ondan kırılmış.
Ama unutulmamalı ki bir insan bir kere, hadi olsun 2 kere nişanlanıyor. Doğumgünü her sene... Ben olsam ben de nişana giderdim. Anlamadığım ise, nişan son anda mı belli oldu? Ayrıca haber vermeden mi gitmemezlik ettiniz? Zira gelemeyeceğinizi sebebiyle beraber belirtmediyseniz siz çok ayıp etmişsiniz, son dakika bile belli olsa arar söylerdim, veya son anda nişan daveti mi olurmuş ayol der nişanı es geçerdim. ama bu sebebe ve açıklamaya rağmen surat asıyorsa o ayıp ediyor, hatta çocukluk ediyor.
Belki de nazlanıyor üzerine düşün diye :) ben en yakın dostuma bunu çok yaparım, o da huyumu bildiği için en sevdiğim abur cuburları alır şımartır beni ^^
En azından 5dk bile olsa ugrasaydiniz iyi olurmuş belliki birbiriniz için onemliymissiniz
siz doğumgününe gitmedi m nişan dan dolayı demediniz miPardon? Sürekli konuşmaya çalışıyorum onu nereden çıkardınız
Ben de dügünüme gelmeyen hiçbir arkadaşımla görüşmuyorum mesela.
Defalarca aradilar mesaj attilar cevao vermeye bile tenezul etmedim.
Sonuçta benim önemsedigim bir güne gelmediler. Demekki beni önemsemiyorlar diye dusunuyorum.
Oda sizin onu onemsemediginizi düsünüyordur. Ve sizi önemsemiyordur. E birazda haklı kızı öyle yapayalniz kalmış. Resmen güvendigi daglara kar yagdirmissiniz. Bence haklı. Bi gönlunu alın derim
siz doğumgününe gitmedi m nişan dan dolayı demediniz mi
Ben 14 yillik arkadasim dedigim insanla gorusmuyorum. Yani ilk okuldan beri beraber buyudugum. Ailelerimizin hala gorustugu bi arkadasim. Hatta kiz kardesimdi. Ama ne yapti dugunume gelmedi. Daha gećen bayram bile aradi acmadim. Dugunumun ustunden yillar gectigi halde. Yani ben boyle kin tuttum. Cunku o gun cok yalniz hissetim. Gozlerim hep onu aradi.Biz olmuştuk yani en azından ben öyle biliyordum. 2 yıldır hiç böyle bir şey yaşamadık ki hep çok iyi olduk hep birbirimizin yanında olduk. Canım bir şeye sıkılsa soluğu onun yanında alırdım o da benim sorunumu çözmek mutlu etmek için elinden geleni yapardı. Yüzümü asık görse sorunumu öğrenmek için mutlu etmek için bin bir takla atardı. Sıradan arkadaşlar yapmaz ki bınları. Ben ona çok değer veriyordum.
Dediğiniz gibi konuşucam bu hafta daha hareketlerine bir bakayım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?