• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakınınız canınızı acıttı mı hiç?

hatta ayrinti vereyim. kizkardesim beni tup bebek tedavisi gordugum esnada esimle birlikte evden kovdu. direk git demedi ama belli etti. annem de buna canak tuttu. birdaha ki tedavilerde kardesinin evinde kalma. 2 gune bir ankara istanbul arasi git gel dedi. gece ankaradan otovuse bincekmisim sabah istanbulda muayene olup gece doncekmisim. erkek kardesim bana s*tir git dedi, senin agzina ... sen de bir gram akil yok gerizekali dedi. bunlari soyleyen insan disaridan herkesin cok olgun cok efendi vs vs dedigi egitimli bir genc adam olarak gordugu biri.
bunlar icin ne bir ozur ne bir pismanlik. bebeklerim oldu biri tup bebek biri spontan...
annemin yillarca bana soylediklerini buraya yazsam sayfalar ister...
ben ne yaptim ama affettim. salak gibi affettim. neden biliyor musun? her defasinda babami uzduler cunku benim yuzumden. ben mesafe koydukca babama yuklendiler. babami da korkuttular sindirdiler.
simde sirf babam istiyor diye gorusuyorum. ama mesela bugun babamibaradim yaninda kizkatlrdesim varmis. biraz konustukbarkadan sesi geliyor. baba arabadayiz kapat bilmem ne ve babam kapatti. ilk defa evlatlarimin yaninda agladim.

ayrica tatile cikmislar benden gizlemisler. herseyi gizlerler. kardeslerim beni hic aramaz. kizkardesim arayinca acmaz.

velhasil sanirim benim de bir derdim var diye konu acmam lazim...
Baban için konusuyormussun ama baban da onları dinliyor. Birlikte tatile çıkıp senden saklamaları. Bilmiyorum üzüldüm okuyunca. Benzer durum bende var. Babam da bunu bana yapsa bilmiyorum ya.. kötü sadece onu demek istedim

Baban için konusuyormussun ama baban da onları dinliyor. Birlikte tatile çıkıp senden saklamaları. Bilmiyorum üzüldüm okuyunca. Benzer durum bende var. Babam da bunu bana yapsa bilmiyorum ya.. kötü sadece onu demek istedim
annem babami bosanmakla tehdit ediyor. gucu onlara yetemiyor. tatile gittiklerini babamdan ogrendim zaten. babama kiyamam... ondan da koparsam hic aile bagim kalmayacak.
Allah korusun esimle aram bozulsa kapisina gidecegim bir anne evi yok. annem hayatta ama gidemem. gitsem bir ay sonra ya akil hastanesine ya cezaevine giderim sanirim.
annemin ailesi hep boyle. kavga gurultu. annemle dayim 10 yildir kusler. dayim annenemi evden kovdu. kavgayi seviyorlar. illa birilerun arkasindan konuscaklar. illa birilerinden mefret edecekler boyle yasiyorlar kizkardesim de o tarafa cekmis erkek kardesim de annemin agzitlyla konusuyor iste.
hayat iste... ben simdi kebdi ailemle mutluyum sukrolsun. ama biyerde bir eksiklik hep var olacak.

hatta ayrinti vereyim. kizkardesim beni tup bebek tedavisi gordugum esnada esimle birlikte evden kovdu. direk git demedi ama belli etti. annem de buna canak tuttu. birdaha ki tedavilerde kardesinin evinde kalma. 2 gune bir ankara istanbul arasi git gel dedi. gece ankaradan otovuse bincekmisim sabah istanbulda muayene olup gece doncekmisim. erkek kardesim bana s*tir git dedi, senin agzina ... sen de bir gram akil yok gerizekali dedi. bunlari soyleyen insan disaridan herkesin cok olgun cok efendi vs vs dedigi egitimli bir genc adam olarak gordugu biri.
bunlar icin ne bir ozur ne bir pismanlik. bebeklerim oldu biri tup bebek biri spontan...
annemin yillarca bana soylediklerini buraya yazsam sayfalar ister...
ben ne yaptim ama affettim. salak gibi affettim. neden biliyor musun? her defasinda babami uzduler cunku benim yuzumden. ben mesafe koydukca babama yuklendiler. babami da korkuttular sindirdiler.
simde sirf babam istiyor diye gorusuyorum. ama mesela bugun babamibaradim yaninda kizkatlrdesim varmis. biraz konustukbarkadan sesi geliyor. baba arabadayiz kapat bilmem ne ve babam kapatti. ilk defa evlatlarimin yaninda agladim.

ayrica tatile cikmislar benden gizlemisler. herseyi gizlerler. kardeslerim beni hic aramaz. kizkardesim arayinca acmaz.

velhasil sanirim benim de bir derdim var diye konu acmam lazim...
Yasadiklarimiz donem acisindan cok benziyor.hamilelik dogum ve sonrasinda cok cektirdi simdi bel fitigi oldum iki cocukla kalakaldim ne yardim eden ne gelen yok aramiz 10dakika.nefret ediyorum

Yasadiklarimiz donem acisindan cok benziyor.hamilelik dogum ve sonrasinda cok cektirdi simdi bel fitigi oldum iki cocukla kalakaldim ne yardim eden ne gelen yok aramiz 10dakika.nefret ediyorum
nefret etmiyorum ben. bugunku konumuzda telefonda anne diye hitap etmiyormusum. farkinda bile degilim. sonumuz hayir olsun.

31 yaşındayım hala annemin evlat ayrımı yaptığını düşünüyorum. Hepimizi eşit sever ama konu ne olursa olsun ablalarım ve kardeşim benim karşımda hep haklıdır.
Canımı hala yakar bu durum. Şimdi ben de anneyim ve annemin davranışlarının ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha anladım..
annen bile olsa sinirlarini ciz ve uzak dur

En unutamadığım gecelerden biriydi ablamla en büyük kavgamız bana sarf ettiği kelimeler. Ellerimin kan içinde kalışı. Bir yıl sonra haklıydın çok pişmanım dedi. Ondan 11 yaş küçüğüm. Sen büyüksün o küçük, sus sesini çıkarma o ablan cümlelerine o günden sonra veda ettik. Her zamankinden daha iyi oldu aramız, birbirimizi anladık. Bazen bu olaylar kıymetlendiriyor aileleri daha güçlendiriyor. Umarım sizin için de aynısı olur

Back
X