• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakınken en uzak...

arkadaslar soylemis bende tekrar ediyorum.kesinlikle soru isaretleriyle,ruhen ve bedenen kendini yalniz hissettigin biriyle evlilik saglikli olmaz..nisanlilik tanima donemidir,sorunlari oturup konusun.bi sonuca varin..ayrica kucumseyici tavirlari da hic hos degil..

bu iki engel olmasa idi hiç tereddüt etmeden evlenecek miydin?

hayır sürekli bu evlilik olayından kaçma eğilimi gösteriyorum...sebebini bilmiyorum...bi türlü evlilik fikrine alışamıyorum acaba bu genel bişeymi yoksa sözlü olduğum kişiyle mi ilgili bilmiyoruummmbilmiyorumkismile

sakın acele etme.. madem uzun zamandır çıkmıyorsunuz, o zaman tabii ki nişanlılık evresinde birbirinizi tanıyacaksınız.. neden seni hor görüyor ben anlayamadım.. mesleki olarak yetersiz olduğunu neye dayanarak söylüyor? aranızda bir dengesizlik durumu mu var acaba? maddi açıdan, fiziksel açıdan, ailevi açıdan filan...?

kesinlikle ayrıl. emin ol çok rahatlayacaksın. onca hazırlık ailelerin tanışması yüzük takılması falan umursama hiçbirini. ilerde ayrılık kararından çok memnun olcaksın..

ruh eşin degil..duyguların yoksa bırak gitsin..sana olan hayranlıgı birsüre sonra son bulacaktır.sende sevmeyince yaptıgı herşey sana batacaktır kısacası mutsuzluk olur payına düşen...bırak gitsin...

senin daha önceki konularını da hatırlıyorum ben. emirvaki ile nasıl nişanlandığını da..
darılma , gücenme,amacım dostluk..

tüm konularına dayanarak söylüyorum ki.. gözüm senin nişanlını hiç tutmuyor. çok var onlardan ortalıkta.. kendilerine tahsilli,yaşı küçük aklı büyük,iyi yetişmiş bir aile kızı ararlar. oturp,kalkmayı bilsin,eli yüzü düzgün olsun isterler.. beyinlerindeki evlenilecek kız imajına uysun isterler. tek aradıkları böyle bir taslaktır..
gerçek anlamda sevgi,aşk hikayedir..

seven insan sevdiğine akılsız muamelesi çekmez.. bazı özelliklerin için seni fazlasıyla istiyor ama sana tahammül edemiyor beyfendi.. en ufak bir hatan da ve ya hata bile yapmadın,bilemiyor resmen kafası basmaz yaftasını yapıştırmaya kalkmış.
kendisi herşeyi çok bildiğini sanır böyleleri..
hiçbir şey de bilmezler..

bir erkek bir kadını sağlıklı bir sevgiyle seviyorsa gözünün içine bakar..

bunu bilir bunu söylerim..

Son düzenleme:
diğer bir ihtimal;
beyfendi aklınca sana aptal muamelesi yapıp,seni sindirmeye,kendi zevkine göre sana şekil vermeye çalışıyor. yani seni komplekse sokup,seni düpedüz aptallaştırmak istiyor ki erkeklik egosu tavana dokunsun..evlendikten sonra onun borusu ötsün.

hayır sürekli bu evlilik olayından kaçma eğilimi gösteriyorum...sebebini bilmiyorum...bi türlü evlilik fikrine alışamıyorum acaba bu genel bişeymi yoksa sözlü olduğum kişiyle mi ilgili bilmiyoruummmbilmiyorumkismile

onunla evlenmek isteseydin kaçmazdın

kaçtığın şey evlilik değil onunla evlenmek

e haksızda sayılmazsınakannehir

nişan oldu diye evlenmek zorunda değilsin.nişan da istemeden olmuş zaten. iyice düşün hiç değilse evliliği isteyerek yapşutarafagitti

sakın acele etme.. madem uzun zamandır çıkmıyorsunuz, o zaman tabii ki nişanlılık evresinde birbirinizi tanıyacaksınız.. neden seni hor görüyor ben anlayamadım.. mesleki olarak yetersiz olduğunu neye dayanarak söylüyor? aranızda bir dengesizlik durumu mu var acaba? maddi açıdan, fiziksel açıdan, ailevi açıdan filan...?

bu hor görme sürekli bi tutum değil ama sinirle bile olsa bunu hissetirdi bana...kendisinin de öyle aşağı kalır yanı yokki okumuş etmiş mimar...ben daha çalışmaya başlayamadım ki kpssye hazırlanıyorum bunu da yine o çok istemişti...ben aramızdaki samimiyete dayanarak anlatmıştım ona okula son sene doğru düzgün gitmediğimi derslere girmediğimi falan...

diğer bir ihtimal;
beyfendi aklınca sana aptal muamelesi yapıp,seni sindirmeye,kendi zevkine göre sana şekil vermeye çalışıyor. yani seni komplekse sokup,seni düpedüz aptallaştırmak istiyor ki erkeklik egosu tavana dokunsun..evlendikten sonra onun borusu ötsün.

ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum,ama bi baskın tararfı var bu ilişkide...kendi sözü geçsin istiyo o kesin...

seni cok iyi anlayabiliyorum canım ben de yaşadım senin yaşadıklarını cok zor bir durum ben ailesi yüzünden bu duygulara kapılıyordum acaba yanlış mı yaptım diye seviyordum ama bazen yetmiyor sevgi
benim babam halalarm annanem dayım akrabalarımdan kimse istemedi onu ben yine de kabul ettim ama o bunu bilmedi onun ailesinde dde bazı sorunlar cıktı bana karşı.hep kafam soru işaretleriyle doluydu yürümesi zordu nişan tarihimizi ayarlamıştık ama sonunda nişanlanamadan sevdiğim halde ayrıldık 1 ay oldu seviyorummmm unutamıyorummmm ama pişman değilimmm kafam rahat
nişanlısın diye ayrılamazsın diye bir kural yok cok iyi düşün düğünden önce kesin kararını ver kafandaki soru işaretlerini bir kenara atmaya çalış olmuyorsa da olmuyordur canım zararın neresinden dönersen kardır Rabbinm hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

amin canım herşeyin hayırlısı,bende okadar gelgitler yaşıyorum ki bu kadar oması normal mi değil mi anlam veremiyorum,yanındayken iyi ama uzaklaştıkça telefondan daha fazla sorun yaşıyoruz...bizim aileler falan da çok iyi anlaşıyolar çok iyi insanlar,bi yandan kıyamıyorum hiç...bi yandan da bu yalnızlık duygusundan kopamıyorum dün birlikteydik,2 haftadır görüşmemiştik.bi saatten sonra konuşucak bişey bulamıyoruz susuyoruz...geziyoruz dolaşıyoruz ama bi paylaşım yok duygusal olarak...anlık yaşıyoruz sanki herşeyi,sadece içinde bulunduğumuz anı yaşıyoruz,bişeyler paylaşamıyoruz.anlatabiliyomuyum kendimi bilmiyorum...

Back
X