• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakn arkadala aldatan birinden Koca olur mu?

adam bişiylerin sinyalini veriyo bu apacık ortada...
ilerde aldatirsa da kadına diyecek ki "ben sana evlenmeden böyle bi itirafta bulunmuştum, madem aldatilmayi hazmedemiyecektin bunu bile bile niye benimle evlendin"
resmen yol yapmiş herif
evlenilir mi böylesiyle yahu??
karaktersiz...

doğru valla..ben sana baştan sölemiştim diyecek kıza..
:oklava:

ne kocası kocayı geçtim arkadaş olunmaz bununla...

olunca başına neler geleceğini anlatmış zaten kendi..

valla bu itirafı duyduktan sonra ne kadar dürüst olursa olsun güvenmezdim..büyük konuşmayayım ama evlilik zor olurdu yani..

arkadaşın şanslıymış bana göre başda söylemiş bu adam ne halt olduğunu....en azından kurtarsın kendinii....ilerde bişeyler yaptığı zaman kafasını duvarlara vurmasın...
büyük konuşmayayayım ama başda balık kokmuş bir kere....evlensem bile güven olmadığı müddetçe sevgi ve saygı zaten olamaz...
tabi bu benim düşüncem...arkadaşınız umarım yanlış bişey yapmaz...

25 yaşında olmuş bu olay şimdi 28 yaşında çok küçük bir yaş değil bana göre, bence de ayrılmalı. Bugün en yakın arkadaşına bakan yarın kız kardeşine bile bakabilir bence. Hepinize katkılarınız için teşekkürler, yarın birlikte okuyacağız yazdıklarınızı eminim daha mantıklı düşünecek.

ooo o deli çağda değil yani.
25 yaş herşeyin mantıklı düşünülebildiği bir yaştır.
bu adamdar hayır gelmez bugün ona yarın allah korusun arkadaşının başına gelir.

itiraf etmiş olması çok ilginç.ben olsam ömrumun sonuna kadar yüzyüze bakacagım bır ınsana bunu söylemezdim. zor bır yük zaten.bır de kafama kakılmasın ısterdım.

şöyle birşey de olabılır, sevgılısı ıle ılışkısının ciddiyeti neymış. bir gecelık kaçamak ta olabılır, kızlar da heyecan arıyor bunu kullanmış olabılır. yaşı çok kuçuk bazı heveslerin peşinde koşmuş olabılır. bu şekılde olursa sındırebılırım ama 30 yaşında yapmışsa bu hatayı bir sanıye duşunmem yolları ayırırım.

aldatmis ve suanda nisanli niye nerden konu acilmisda anlatmis.
erkeklerin cogunda bu var yaptiklari pislikleri marifet sayarlar.korkulur bende yarinda ne malüm karisini altatmiycagi???

öncelikle önemli olan aldatmaktır, kimle olduğu 2.planda benim için... çünkü bi erkek aldatma kapasitesne sahipse heran herkesle yapabilir zaten bunu:oklava:
böle bi durumda 2 kere aldattılmış aslında hem erkek arkadaşı tarafından hemde en yakın arkadaşı tarafından, ne bilim ya ben güwenemezdim diorum :umursamaz:
ayrıca bi arkadaş yazmış böle bi itirafta bulunan erkek ya ayrılmak istiodur ama bunu karşı tarafa yaptırmak istiodur yada vicdan rahatlatma olayına giriodur die, çok haklı bence bende oyumu ilkinden yana kullanıorumkaydirigubbakcemile3

Bence de guurba iyi demis, adam sinyal verio, hani ileri de yapar, arkadasin da kabul etmis gibi evlenmesi, sonra cekmesin yazik, ama tabi kendi bilir iyi dusunsun .

onceden yasadıkları yuzunden birini sorumlu tuttarsanız oda sizi tutar boyle bi sebeple evlilikten donulmez benden onceki ilişkileri sapıklık sapkınlık boyutunda olmadıgı muddetce beni ilgilendirmez

Bir erkek sevdiği bir kıza bunu niçin itiraf eder ? Günah mı çıkarıyor yoksa midesi bulansın mı istiyor .Bence önce bu soruyu sormalı .Çünkü bu itirafı yapan biri karşısındaki insanın tüm olumlu düşüncelerini yok edecektir .Belki de dürüst olmak istemiştir bilemiyorum.Ama yapılan çok haysiyetsiz bir davranış .En azından bu adama hiç güvenilmez.

ben sunu sormak istiyorum, cocugun aldattigi kizi yani eski sevgilisini, simdiki nisanlisi taniyor mu? arkadasi falan mi? eger boyleyse cocuk o soylemeden ben soyliyeyim de evlendikten sonra sorun cikmasin demis olabilir...

yok kız, o kızı hic tanimiyorsa cocuk evlenmek istemiyordur, nisanlisi vazgecsin diye bunu demistir

:tomato:vallaa dün gece kocama sordumm bu heriff ne ayakksence diyeee???CADIARZU
aklıma takıldıı erkek fikrii alam dedim!!!!
yapan yine yaparr dediii bana!:1closedeyes:
karakteristikkk özellikkk!!!!:tomato:

O kıza yaptı die arkadaşınada yapıcak die bi kural yok.
ha tabi bu pratikde çok yanlış bir olay
ama önemli olan uygulamaya sokmamak.
kaderde ne varsa o yaşanır tabi ama arkadaşının tedbirli olmasında yarar var

insanlar hata yaparlar
nieden hiç şans verilmesin ki?

bu konu tehlikeli bi konu
bile bile bunu kabul ederse, aldatilacagini da kabul etmis oluyor
valla cocuk tam bi cikmaza sokmus kizi
gerci baska neler dedi bilmiyoruz, yani bunu ne sebeple soyledigini aciklamis mi

sade kahve ben sizin gibi üdşünmüyorum

hiçbirimizin hayatta yaptığı hatalar yok mu?
bir kere yapılmış bir hatayı hayatımız boyunca önümüze çıkacak bir suç olarak görmemeyi ben kendi ilkelerimden biri edindim

hayatta herkes ikinci bir şansı hakeder
o yüzden bu kadar da kestirip atılacak kadar büyütülmesi gereken bi konu olmadığını düşünüyorum.

ben olsam bana bu itirafta bulunan biriyle daha fazla devam etmezdim.bu benim şahsi düşüncem.bence böyle bir adamdan koca olmaz.evet yapan gene yapar....

Back
X