E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karamsar_tarz
evet yaptığı ayıp bişey madem sevgilin var nedne kimselere söylemiyosun neden hala yakın davranıyosun![]()
ablacım sır verme demişsin ne güzle bende zaten onla ilgili bişeyi o yokken en yakın arkadaşıma onu kıyıda köşede anlatırken onun en yakın arkadaşı bizi duydu başımdan aşağı kaynar sular döküldü senağlama napcağmı nasıl toparlıcağımı bilemedim ama artık dilim yandı kimseye bişeyimi söylemem :umursamaz:
şimdiye kadar bence söylemiştir söyleyeceğini ve emin ki söyledi peki neden belkide başından beri senin ondan hoşlandığını bildiği halde sana yakın davrandı?? bu gerçekten düşündürücü
aklıma şuda gelmedi değil...eğer senle yakın alaka kurduysa ve en önemlisi benim bir ilişkim var demediyse demekki bu çocuk sendende hoşlandı..buda olabilir her açıdan düşünüyorum ...
ama öncelikle şunu bil ki bu onun kulağına çoktan gitmiştir...onun ayıbı diyip gururlada gezeceksin....ama böyle tavırlı davranıp da kendini bişey zannettirme insanları deli eden huzursus eden tek yaklaşım var tekkk
"onu ortamda yok saymak gülüp eğelenmek,,,sanki bir anlık gelip geçici bir histi işte"
diye düşünmesini sağlamak sen somurtuk durursan ki bunca konuşmuşluktan sonra kendini bir halt sanacak...bunuda sen zannettireceksin...