haksever ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.012 4.486 773 36 23 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eLmayRa #21 carrie ne popilersin ya her katagoride varsın bu katogoridede kesinlikle oyum sana
Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 29 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eLmayRa #22 haksever .!.: carrie ne popilersin ya her katagoride varsın bu katogoridede kesinlikle oyum sana Genişletmek için tıkla... sağol canım cigerim yanıyor sınavlarım yaklaşıyor bir konu açasım var sınavlarla alakalı ama bdv ye açmak istiyorum biriniz muneyi meşgul etsin ben çabucak açiyim sonra kaçayım
haksever .!.: carrie ne popilersin ya her katagoride varsın bu katogoridede kesinlikle oyum sana Genişletmek için tıkla... sağol canım cigerim yanıyor sınavlarım yaklaşıyor bir konu açasım var sınavlarla alakalı ama bdv ye açmak istiyorum biriniz muneyi meşgul etsin ben çabucak açiyim sonra kaçayım
haksever ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.012 4.486 773 36 30 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eLmayRa #23 Carrie .!.: sağol canım cigerim yanıyor sınavlarım yaklaşıyor bir konu açasım var sınavlarla alakalı ama bdv ye açmak istiyorum biriniz muneyi meşgul etsin ben çabucak açiyim sonra kaçayım Genişletmek için tıkla... oh işin varken ban alıyosun yani ayarlıyosun kasmıyosun ben mülayim bi üyeyim evli gebe kabahat ileyemem şuan göbegim büyük kaçamıyorum da :)):18: ne sınavın var senin allah kolaylık versin
Carrie .!.: sağol canım cigerim yanıyor sınavlarım yaklaşıyor bir konu açasım var sınavlarla alakalı ama bdv ye açmak istiyorum biriniz muneyi meşgul etsin ben çabucak açiyim sonra kaçayım Genişletmek için tıkla... oh işin varken ban alıyosun yani ayarlıyosun kasmıyosun ben mülayim bi üyeyim evli gebe kabahat ileyemem şuan göbegim büyük kaçamıyorum da :)):18: ne sınavın var senin allah kolaylık versin
Carrie KK Cumhuriyeti Başganı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 18.530 1.705 448 3 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eLmayRa #24 haksever .!.: oh işin varken ban alıyosun yani ayarlıyosun kasmıyosun ben mülayim bi üyeyim evli gebe kabahat ileyemem şuan göbegim büyük kaçamıyorum da :)):18: ne sınavın var senin allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım final sınavlarım var bol bol dua edin şu sınavlar olmayaydı ben burdan çıkarmıydım
haksever .!.: oh işin varken ban alıyosun yani ayarlıyosun kasmıyosun ben mülayim bi üyeyim evli gebe kabahat ileyemem şuan göbegim büyük kaçamıyorum da :)):18: ne sınavın var senin allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım final sınavlarım var bol bol dua edin şu sınavlar olmayaydı ben burdan çıkarmıydım