Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nehir ve nil ismini begeniyrm. Benimde kizim olucak ve asya koymak istyrm ama dinen bi sakincasi varmi bilemiyrm o sebepten kararsizim. Siz koyarken bunu arastirdinizmi acaba

Ben kismetse zeynep mina düşünüyorum. 30 haftalik olduk biz bakalım inşallah olur eşim pek beğenmedi :)

Selam kızlar . Doğuma daha var ama bende isim konusuna takıldım. Ege isminde bir oğlum var. Hamile kaldığım zaman erkektir düşüncesiyle Tuna yada Arda demiştim ama bu sefer kızım olucak. Defne çok hoşuma gidiyor. Bebek eylülde olucak inşallah o yüzden Eylül de güzel. Deminde forumda İnci gördüm o da hoşuma gitti ama çok kararsızım

Ege ve eylül çok uygun fakat duru adını da degerlendir derim benim çok hoşuma gidiyor.
Benim ikinci oğlum yolda şayet kız olsaydı ismini güneş koymayı planlıyordum. O benim güneşim, hayat enerjim olacaktı. Bir kız annesi olmak belki de hayattan en büyük beklentimdi ama olmadı.

Ege ve Eylül hem uyumlu hem kulağa güzel geliyor. Bir de eylülde doğacakmış daha ne olsun. Ben de eylülde doğdum adım eylül olsun isterdim

Neslişah ilk duyduğumda hoşuma gitmişti Nilsu da güzel Zeynep sare hoş aymina aysima

Asya Beren'e uyumlu olsun istiyorsan Alya Deren koyabilirsin

Sare Deren
Nil Sare

Arkadaslar çok teşekkür ederim önerileriniz için isim konusu en zoru oldu ve eşimle nehir ismine karar verdik. 5 gün sonra sezaryan la doğum olacak kismetse dualarıniz i bekliyorum

Kızlar selamün aleyküm.kızıma alya ismini koymaya karar verdım ama ıkıncı bir isim daha istiyorum.Alya yanına uyumlu önerebileceginizbaşka ikinci bir isim sölermisiniz cok teşekkürler :)

Kızlar selamün aleyküm.kızıma alya ismini koymaya karar verdım ama ıkıncı bir isim daha istiyorum.Alya yanına uyumlu önerebileceginizbaşka ikinci bir isim sölermisiniz cok teşekkürler :)

Berrin Alya
Özgü Alya
Fatma Alya
Alya Sena
Cansu Sena

Kızım olursa inşallah ismini Alessia (Alesya) verecgm. Insanligin koruyucusu anlamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…