hakkında hayırlısı olsun canım, belki gün gelecek iyikide boşanmışım diyeceksin, hayat bir sınavdır unutma, başarmaya çalışmalısın...
senin konunu çook iyi biliyorum canım, hep dua ettim eşinin sana dönmesi için o zamanlarda. ama olmamış çook üzüldüm =( sen çok mücadele ettin yuvan için. ayrılmamak için savaştın. Buna rağmen olmamışsa vardır bunda da Bir hayır. hep mutlu olursun inşallah
Boşanmak da zor,boşanma sonrası yeni bir hayat kurmak da zor..
Anlıyorum inanın..
Ama artık geriye bakmamanızı tavsiye edebilirim..
Ne güzel işiniz var..
En azından kendinizi oyalayabilirsiniz diye düşünüyorum..
Dilerim iyi bir arkadaş çevreniz de vardır,boş kalmamaya çalışın. Hiç bişiy almasanız bile alışveriş merkezlerine gidin,dolaşın,bir kahve için. İyi gelecektir size..
Hayırlı olsun inşallah..
İnsan duygusal anlamda bağlanınca malesef mantığına söz geçiremiyor(
Ama kendini teselli etmelisin, çok zor biliyorum ama duygusallığı bir kenara bırakmalısın, doğrusu anladığım kadarıyla sana yaptıkları yenilir-yutulur cinsten değil...
Ah arkadaşım çok sevip bağlanmak her zaman mutlu etmiyor insanı malesef, bi çok kez acıyıda beraberinde getiriyor.
Üzgünüm seni teselli edecek bişey yazamadım, ama hayatın gerçekleri bunlar, inşallah unutur ve kendine yeni bir yol çizersin...
Cok tesekkurler, insallah bu surecide atlatacam..dediginiz gibi yalnız kalmamalıyım yoksa hep aynı dusunup duruyorum,umarim birgun de sizlerle mutlu haberlerimi paylasirim.
Hayat herşeye rağmen devam ediyor...
Olayı birde şöyle düşündünmü canım...Eşin senden coktan vazgeçmiş...
Sense halen onun için üzülüyorsun..Sence bu ona değer mi?
Sana değer verse herşeyden önce seni bırakıp arkasına bile bakmadan asla gitmezdi...
Ne insanlar görüyorum ailelerine rağmen sevdiği insan için herşeyini ortaya koyan...
Hayatta değerli biri varsa oda sensin...Geçmiş geçmiştir..
Herşeye rağmen güçlü olmak zorundasın..
Kim bilir ileride seni ne güzellikler bekliyor....Yaşadıüın süreç süprizlerle dolu....
Senin için üzülmeyen biri için güzel günlerini heba etme...
Yarın yeni birgün ve yeni umutlar seni bekliyor olacak...
Herşey gönlünce olsun...
Merhaba geçmiş konulariniza baktım üzücü şeyler yasamissiniz .nasıl geçti seneler ? Eşinizle birlesmediniz diye anlıyorum yazdıklarınızdan umarım tekrar mutlu bir yuva kurmussunuzdurYaşananlar yıllar geçince sadece kabuk bağlıyor, o gün yaşananlar hissettiği acılar unutulmuyor. Özellikle böyle anılar karşımıza çıkıp geçmişimizi yüzümüze vurunca, hayatın hiçte kolay geçmediğini ne zorluklar atlattığımızı daha iyi anlıyorum. Geçip giden yıllar boşuna gitmiyor, hep bir bedel ödüyoruz, ödedik.. hayat herkese güzel şeyler getirsin..
Ne oldu, ne durumdasınız atlatabildinizmi. Yoluna koydunuz mu hayatınızıYaşananlar yıllar geçince sadece kabuk bağlıyor, o gün yaşananlar hissettiği acılar unutulmuyor. Özellikle böyle anılar karşımıza çıkıp geçmişimizi yüzümüze vurunca, hayatın hiçte kolay geçmediğini ne zorluklar atlattığımızı daha iyi anlıyorum. Geçip giden yıllar boşuna gitmiyor, hep bir bedel ödüyoruz, ödedik.. hayat herkese güzel şeyler getirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?