En zor gunlerimde sizler vardiniz...

hopebenay

Bana sen lazımsın
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
128
6
296
İstanbul
Merhaba Kadinlar Kulubu, arkadaslar...
Hatirlayan arkadaslar vardir belki.2008 yilinda sizlerle cok seyler paylastik,cok acima ortak oldunuz destek oldunuz...
Esimle severek evlenmistik ve bazi nedenlerle evliligimiz 1,5 yil sonra bitmisti..O surecte yasadiklarimi sizinle hep paylasmistim,sonucun ne olacagini hepimiz merak ediyorduk.Ben de bilmiyordum cunku esimle gel gitler yasiyorduk.Ama mahkeme donemi baslayinca kendimi herseyden soyutladim tabi sizinle de paylasimlarim koptu.Neler yasadim neler tabi...Esim bosanmadan yurt disina gitti,beni burada tek basima caresiz birakti evimde.Davamiz acilmisti ancak ilk mahkeme ret verdi,ikinci mahkemeyi actim ve ayrildik.Ancak arkadaslar duygularim halen ayni,esimi halen o ilk gun ki gibi seviyorum,unutamiyorum.Cok aci cektim,cok yiprandim,sebepleri belki hatirlayan arkadaslar olur,ailesi basindan itibaren istemedi bu evliligi annesinin kafasinda baska bir gelin adayi oldugundan dolayi.Zorluklari asarak yaptigimiz evliligimizde de bu sorunlar daha da cig gibi buyurerek devam etti ve dayanilmaz hal aldi.Sonucta esimde bana sahip cikamadi ve bitti...Butun hayallerim,umutlarim gitti.İcim hep buruk kalacak arkadaslar.
Sevgiyle kalin...

hayırlısı olsun canım yaa geçmişteki konularını okumadım ama anlayabiliyorum neler yaşadığını Allah herşeyn hayırlısını doğrusunu versin inş.hayatında herşey yolundadır değilsede yoluna girer

hakkında hayırlısı olsun canım, belki gün gelecek iyikide boşanmışım diyeceksin, hayat bir sınavdır unutma, başarmaya çalışmalısın...

Tesekkurler canım guzel dileklerin icin.Evet cok zordu halende zorluklarini yasiyorum.Yasadiklarimiz maalasef hayatimizda bir iz birakiyor.Eger onu kafamdan ve kalbimden atabilirsem hayatimia daha guzel devam edebilecegim ama bu beni zorluyor,cunku gozum hala baska bir erkek gormuyor :)

hakkında hayırlısı olsun canım, belki gün gelecek iyikide boşanmışım diyeceksin, hayat bir sınavdır unutma, başarmaya çalışmalısın...

Hep ayakta durmaya calistim,tek basima cok seyle mucadele ettim.Esim beni cok zorda birakmisti,o karari aldigimizda sanki dusmani olmustum,hemen dogalgazimi kapattirmisti,evin kontratini iptal ettirmisti...Dedigim gibi herseyi astim ayakta durdum,ama kalbim hala ona kızamıyor...
Tesekkurler canim,guclu olup basarmaya calisacagim...

senin konunu çook iyi biliyorum canım, hep dua ettim eşinin sana dönmesi için o zamanlarda. ama olmamış çook üzüldüm =( sen çok mücadele ettin yuvan için. ayrılmamak için savaştın. Buna rağmen olmamışsa vardır bunda da Bir hayır. hep mutlu olursun inşallah

senin konunu çook iyi biliyorum canım, hep dua ettim eşinin sana dönmesi için o zamanlarda. ama olmamış çook üzüldüm =( sen çok mücadele ettin yuvan için. ayrılmamak için savaştın. Buna rağmen olmamışsa vardır bunda da Bir hayır. hep mutlu olursun inşallah

O zamanlar hepiniz cok destek oldunuz bana,hepinize cok tesekkurler...Evet olmadi,dedigin gibi belki de hayirlisi budur.Artik herseyi oluruna biraktim,cok aci cektim ama hayat devam ediyor arkadasim.Herkes mutlulugu hak ediyor,Allah'im herkesin yardimcisi olsun,cok zor.

Boşanmak da zor,boşanma sonrası yeni bir hayat kurmak da zor..
Anlıyorum inanın..
Ama artık geriye bakmamanızı tavsiye edebilirim..
Ne güzel işiniz var..
En azından kendinizi oyalayabilirsiniz diye düşünüyorum..
Dilerim iyi bir arkadaş çevreniz de vardır,boş kalmamaya çalışın. Hiç bişiy almasanız bile alışveriş merkezlerine gidin,dolaşın,bir kahve için. İyi gelecektir size..
Hayırlı olsun inşallah..

Boşanmak da zor,boşanma sonrası yeni bir hayat kurmak da zor..
Anlıyorum inanın..
Ama artık geriye bakmamanızı tavsiye edebilirim..
Ne güzel işiniz var..
En azından kendinizi oyalayabilirsiniz diye düşünüyorum..
Dilerim iyi bir arkadaş çevreniz de vardır,boş kalmamaya çalışın. Hiç bişiy almasanız bile alışveriş merkezlerine gidin,dolaşın,bir kahve için. İyi gelecektir size..
Hayırlı olsun inşallah..

Cok tesekkurler, insallah bu surecide atlatacam..dediginiz gibi yalnız kalmamalıyım yoksa hep aynı dusunup duruyorum,umarim birgun de sizlerle mutlu haberlerimi paylasirim.

ınsan duygusal anlamda bağlanınca malesef mantığına söz geçiremiyor :((
Ama kendini teselli etmelisin, çok zor biliyorum ama duygusallığı bir kenara bırakmalısın, doğrusu anladığım kadarıyla sana yaptıkları yenilir-yutulur cinsten değil...
Ah arkadaşım çok sevip bağlanmak her zaman mutlu etmiyor insanı malesef, bi çok kez acıyıda beraberinde getiriyor.
Üzgünüm seni teselli edecek bişey yazamadım, ama hayatın gerçekleri bunlar, inşallah unutur ve kendine yeni bir yol çizersin...

İnsan duygusal anlamda bağlanınca malesef mantığına söz geçiremiyor :((
Ama kendini teselli etmelisin, çok zor biliyorum ama duygusallığı bir kenara bırakmalısın, doğrusu anladığım kadarıyla sana yaptıkları yenilir-yutulur cinsten değil...
Ah arkadaşım çok sevip bağlanmak her zaman mutlu etmiyor insanı malesef, bi çok kez acıyıda beraberinde getiriyor.
Üzgünüm seni teselli edecek bişey yazamadım, ama hayatın gerçekleri bunlar, inşallah unutur ve kendine yeni bir yol çizersin...

Sizlerin bana cevap olarak yazdiginiz hersey birer teselli zaten.Polyanna olmak bize gore degil,her zaman gercekci olduk.İnsan asik olunca gozu bisey gormuyor,o yapilanlarin hicbir telafisi yok bunlari hic kimse haketmez.Zamanla bu duygusallıgı da atlatacagim.
Aklıma ayrılma doneminde ki sizlerle paylasimlarimiz geldi,esimle mesajlasmalari bile paylasir olmustuk :) Hepiniz cok iyisiniz,iyi ki varsiniz.

Hayat herşeye rağmen devam ediyor...
Olayı birde şöyle düşündünmü canım...Eşin senden coktan vazgeçmiş...
Sense halen onun için üzülüyorsun..Sence bu ona değer mi?
Sana değer verse herşeyden önce seni bırakıp arkasına bile bakmadan asla gitmezdi...
Ne insanlar görüyorum ailelerine rağmen sevdiği insan için herşeyini ortaya koyan...
Hayatta değerli biri varsa oda sensin...Geçmiş geçmiştir..
Herşeye rağmen güçlü olmak zorundasın..
Kim bilir ileride seni ne güzellikler bekliyor....Yaşadıüın süreç süprizlerle dolu....
Senin için üzülmeyen biri için güzel günlerini heba etme...
Yarın yeni birgün ve yeni umutlar seni bekliyor olacak...
Herşey gönlünce olsun...

Cok tesekkurler, insallah bu surecide atlatacam..dediginiz gibi yalnız kalmamalıyım yoksa hep aynı dusunup duruyorum,umarim birgun de sizlerle mutlu haberlerimi paylasirim.

İnşallah inşallah..
Çok mutlu bir hayatınız olur umarım..

Hayat herşeye rağmen devam ediyor...
Olayı birde şöyle düşündünmü canım...Eşin senden coktan vazgeçmiş...
Sense halen onun için üzülüyorsun..Sence bu ona değer mi?
Sana değer verse herşeyden önce seni bırakıp arkasına bile bakmadan asla gitmezdi...
Ne insanlar görüyorum ailelerine rağmen sevdiği insan için herşeyini ortaya koyan...
Hayatta değerli biri varsa oda sensin...Geçmiş geçmiştir..
Herşeye rağmen güçlü olmak zorundasın..
Kim bilir ileride seni ne güzellikler bekliyor....Yaşadıüın süreç süprizlerle dolu....
Senin için üzülmeyen biri için güzel günlerini heba etme...
Yarın yeni birgün ve yeni umutlar seni bekliyor olacak...
Herşey gönlünce olsun...

Tabi ki dusundum herseyi,eger beni sevseydi bu durumda birakip boyle cekip gitmezdi de dedim...Hala da oyle dusunuyorum ama durum deger vermeye gelince iste bu bazen elimizde olmayabiliyor ama caba sarfediyorum ve birgun bunu da atlatacagima inaniyorum.
Belki daha cabuk da atlatabilirdim...ben ayrılıkdan sonra tel.numaramı ve mail adresimi degistirdim.Ancak bana 3 gun once bilmedigim bir numaradan mesaj geldi.Mesaj esime yazilmis bir yemek davetiydi.Sasirdim ve ne oluyor boyle dedim,ya biri benimle oyun oynuyor ya da buyuk bir isim tasadufu var dedim.:) Korkmaya basladim artik arkadaslr,her yerde ona dair birseye rastliyorum ve unutmam zorlasiyor.
Ben 1 yil evimde tek basima yasadim,butun zorluklari cektim,aciyi yasadim ama umudumu hicbir zaman kaybetmedim hayattan...Tesekkurler destegin icin...

canım benimmm canım arkadaşım hep yanındayız biz senin. asla geçmişi düşünme ve geleceğe bak canım. bırak geçmiş geçmişte kalsın. emin ol zaman tüm yaralarını tedavi edecek ve sen eskisinden de güçlü olacaksın. inş bundan sonra çook mutlu olursun :Saruboceq:

Yaşananlar yıllar geçince sadece kabuk bağlıyor, o gün yaşananlar hissettiği acılar unutulmuyor. Özellikle böyle anılar karşımıza çıkıp geçmişimizi yüzümüze vurunca, hayatın hiçte kolay geçmediğini ne zorluklar atlattığımızı daha iyi anlıyorum. Geçip giden yıllar boşuna gitmiyor, hep bir bedel ödüyoruz, ödedik.. hayat herkese güzel şeyler getirsin..

Yaşananlar yıllar geçince sadece kabuk bağlıyor, o gün yaşananlar hissettiği acılar unutulmuyor. Özellikle böyle anılar karşımıza çıkıp geçmişimizi yüzümüze vurunca, hayatın hiçte kolay geçmediğini ne zorluklar atlattığımızı daha iyi anlıyorum. Geçip giden yıllar boşuna gitmiyor, hep bir bedel ödüyoruz, ödedik.. hayat herkese güzel şeyler getirsin..
Merhaba geçmiş konulariniza baktım üzücü şeyler yasamissiniz .nasıl geçti seneler ? Eşinizle birlesmediniz diye anlıyorum yazdıklarınızdan umarım tekrar mutlu bir yuva kurmussunuzdur

Ne oldu, ne durumdasınız atlatabildinizmi. Yoluna koydunuz mu hayatınızı

Zamana gerçekten en büyük ilaç her şey gelip geçiyor ama dediğim gibi yaşadıklarınız hep bir iz bırakıyor iyisiyle kötüsüyle..

Back
X