- Konu Sahibi sweets1986
-
Allah yardımcınız olsunn. cimri insanlarla uğraşmak zooor. sizinkiler bide yüzsüz.. kaynananın aynısından bende de var.
Dugun oldu altinlar gitti demissin nereye gitti? Yine onlar mi aldi esin mi acaba..
Senin olaya el atmanın zamanı gelmişte geçiyor bile
bak canım eşinle üslubunu gayet olumlu ve ılımlı tutarak
bu durumun böyle devam etmeyeceğini yarın birgün bir evladınız
olacağını ve kenara köşeye bikaç kuruş atmanız gerektiğini söyle
emin ol işe yarayacak . ona şöyle de tamam ailen için kaygılanmakta haklısın
ama BİZ bir aileyiz artık de. Bir kaç ay sonrada maaş kartını ve krredi
kartını al evin bütçesi kadında olur yatırım yapmalıyız de . erkekler tutumlu kadınları severler.
her bütçe para işi gelir gider sende dönsün yani
Eş ailesiyle ilgili maddi problemler bitmez.
Allah yardımcınız olsun.
Bugün kayınpederiniz çalışsa emekli maaşından ekstra bir gelirleri bile olsa yine para istemeleri ihtimal dahilinde.
Tabii birde elti ve kaynınız var hiç bir şeye karışmayan
Gönül ister ki istemeseler de kendiliğinizden verseniz.
Ama olmuyor bu para konusu hiç bitmiyor.
bu aksaM BU konuda biraz konustum zaten kendisiyle.
ama ailesi hakkında bişey söleyemiyorum.kavga cıkar biliyorum.
bundan sonra tutumlu olmamız gerektigini her ay bişey cıktıgını söledim.
annenlere bu kadar yok su cıktı bu kadar biz ne olcaz gibi yumusakca söledim.
ben bilezik alıp kredi kartına cekcem böle olmuyor dedim.
ve gercektende böle bir borca sokucam onu.işe yarar umarım.
işe yarayacaktır pes etme. hayır yani düşmez kalkmaz bir Allah ama
kaz gibi yolmakta neyin nesi gelinini ve kendi oğlunu. bir değil iki değil ,
hastalık yok dert yok bu nedir yani ? her ay kendi maaşından yap birikimini
özel ihtiyaçlarınada ayır birazını geri kalan kira su market ve faturaları eşin düşünsün canım
erkeğe fazla şevkat maraz getiriyor
oda ayrı bir dert.kp de bulundugu yerden eşimi arıyor bana tv al diye.
ya cıkın kardeşim bir işinizide kendiniz görün.
sen nekadar üzülsen sınırlen sende
bu konuda bişi yapamazsın yollamycaksın desen tartışma çıkar
eşin farkında olmalı bır yuvanız olduğunun
Muhtemelen oğullarını kendilerine bakmak zorunda görüyorlar. Bu rahatlık bundan olabilir.
Onunda ayrı bir evi var, geçindirmesi gereken bir ailesi var diye düşünmeleri lazım acilen...
eşimle evleneli 2.5 sene oluyor.bundan önce nişanlılıkta maddiyat devreye girince sorunlar oldu.
eşim sıkıntıdaydı.ailesi bizi lüks bir magazaya götürüp 15 bin tllik esya almıstı.ben daha ucuza almayı bilirdim.
evliliğide erteleyip duruyorlardı. bende düğünde takılanları istemem al esya borcuna yatır dedim.
alırken bizim ödiceğimizi bilmiyordum. düğün oldu altınlarda gitti esya borcuda bize kaldı.
borc içinde kaldık.sorunlarımız oldu.maddi sıkıntılar eşimle aramı acıyordu.sadece bileziklerim kalmıstı.oda 100 gr.
ben bozalım kapatalım dedim.ailesi izin vermedi.annesi "hemen altınmı bozulurmus.kafanızı kırarım.cefa cekmeden
sefa sürülmez.kötü günü var bunun" dedi. eşimde ailesini dinledi.2 ay gecti kp benden bilezik istedi.kendi borcu için.
cok kızdım ve vermedim.eşimede annen böle sölemişti kendi kötü günleri içinmi saklıyorlardı dedim.neyse kendi esya
borcuma yatırdım.biz kiracıyız.onlar ev sahibi.kp emeklisi var.küçük bir seh,irde kalıyorlar.fazla giderleri yok.
ne olursa eşimden beklenti var.abisi karısmıyor.eltimle zaten görüşmüyorlar.onunda altınlarını almıslardı.hala ödemediler.
şimdi kp bir yerde calısıyor. baska sehirde işe basladı.aylık 2500 alıcak ama ilk 2 ay vermiceklermiş para.kv elişi yapıp satar.
3 günü var. kirli cıkıdır.kenarda parası vardır ama hep yok gibi davranır.daha yeni emekli yatmıstı. bitmiş dediklerine göre.
bugün eşim benden 200 tl istedi.neden dedim.anneme göndercem parası bitmiş dedi. ses etmedim.sonra neyse ben maas yatınca
gönderirim dedi.sinirimden catlicam. neden hep alıcılar anlamıyorum. ve ögrendim kv bir tarlaları var 600 tl icar parası gelmiş ona.
ben kendimi enayi gibi görmeye basladım.ne olursa bizden isteniyor.digerleri dısardan izliyor.ben kiracı adamım.ist gibi
bir yerde yasıyorum.neden hiç düşünmüyorlar ya.
Açıkcası benzer şeyleri bende yaşadım. Yalnız olmadığımı bilmek beni bir nebze rahatlattı. Eşinle severek evlenmiş ve ailesini daha önce tanımıyor olmalısın nitekim ben böyleydim. Neyse ki ben eşimi frenleyebiliyorum sen kavga çıkacak diye daha temkinli yaklaşıyorsun. Ne düşündüğünü eşine karşı net dile getir canım yumuşatma o düşünsün böyle yaparsam karımla sorun yaşarım diye
melsefki haklısın canım tartısmaktan baska işe yaramaz.yuvam huzursuz olur.Allaha bıraktım.
keske düşünseler.lafta sadece.harcamalarınızı kısın diyorlar zaten birde.
devamlı dillerinde sizede bir ev alsaydık.
dilimin ucuna geliyor hep.bizden almayı bırakında evde almayın istemem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?