- Konu Sahibi sweets1986
-
ailesini evlenmeden önce tanıyordum ama bu yönlerini dogal olarak bilmiyordum.ne zamanki yüzük girdi anladım.
eşimi cok seviyorum.para için kırmak yada kırılmak istemiyorum.huzurum kacsın istemiyorum.
işlerini cok alttan yürütüyorar kvler.
yok yok bu kayınvalidelerden rahat yok..
az önce ben de patladım..
Allah yardımcımız olsun..
anca işte eşleri inandırınca bişiler değişiyo..
yaşadıklarında yanına kalıyo ama..
ağlamak erkeği inandırmak için iyidir.
dene derim..
Valla bilmiyorum biz ne olcaz ama bu kv kpler gerçekten garip mantıkta yaşıyorlar. Bak bana düğünümde takılan altınları vermediler bende iyi niyetimden düğüne borç yaptılar kapatsınlar diye hiç lafını etmedim. Eşimin amcası ev almaya kalktı bunlardan yardım istedi bana takılan altınları vereceğini söyledi. Sen yine akıllı kadınsın bak ne diyosun kredi kartından altın alayım borç kendini ödetir benimde birikimim olur benim hiç aklıma gelmemişti saf geldim saf gitcem
belli bir zaman sonra galiba beyin çalısmaya baslıyor.ben evladımı kaybettim.
daha mezarını bile yaptıramadım kuzumun.kv sölediğimde o zaten bir melek.
2 tas koyun yeter dedi gecen ay.cok kızdım. kızıma hersey feda olsun.ne demek bu ya
belli bir zaman sonra galiba beyin çalısmaya baslıyor.ben evladımı kaybettim.
daha mezarını bile yaptıramadım kuzumun.kv sölediğimde o zaten bir melek.
2 tas koyun yeter dedi gecen ay.cok kızdım. kızıma hersey feda olsun.ne demek bu ya
oyyy kıyamam canım benim Allah sabrını versin çok üzüldüm. Sen bakma kv ye iyisini bilse iyi konuşur.
ay yavrum çok üzüldüm yaa..
delirmiş bu insanlar anlamıyorum gerçekten..
biz burda yabancıya üzlüyoruz..
kendi torununa iki taş koyun yeter nasıl diyebiliyor..
sen bana bakma ben de konu bitmez..
özet geçeyim..
kaynanamla patladım geçenlerde..
şimdi diğer oğlunu doldurdu iki kardeşin arasını açtı..
bu akşam kaynımı çağırdık konuştuk..
kaynımda beni suçluyor..
öle işte..
konusmayı bilen biri değil zaten.patavatsız malesef.kızımı yeni kaybettiğimde biri
iiki anneye bişiy olmadı dedi.çocuk gene olur gibisinden.uzun sürede bu teselliden nefret ettim.
kvde evet anneye bişi olmadı o nedirki et parcası dedi. hala aklımdan gitmez bu sözü.
Aklınca seni teselli etmeye çalışmışYine de çok çirkin bir yaklaşım onunki öz torununu kaybetmiş söylediği şeye bak. Valla sonuç olarak eşinin annesi kelimeleri seçiyorum aklıma gelenleri yazsam kötü olur Allah yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin sana üzülme yıpratma kendini. O kadını da Allah ıslah etsin
emin ol aklına gelenleri bende düşünüyorum.her ne kadar beni teselli için sölenmiş olsada derinden yaralandıgım sözlerdi.
benim kızım 15günde olsa yasadı. et parcası olmadı.bende bir et parcasıyım o zaman.
o zamnlar eşime sölemiştim.annemin içi ne kadar yandı biliyormusun dedi?
bende olabilir ama bu söz söylenecek söz değil dedim.
emin ol aklına gelenleri bende düşünüyorum.her ne kadar beni teselli için sölenmiş olsada derinden yaralandıgım sözlerdi.
benim kızım 15günde olsa yasadı. et parcası olmadı.bende bir et parcasıyım o zaman.
o zamnlar eşime sölemiştim.annemin içi ne kadar yandı biliyormusun dedi?
bende olabilir ama bu söz söylenecek söz değil dedim.
çıldırıcam yaa bir de senin bebeğin doğmuşmuydu..
ünlü bir söz vardır : erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın , diye.
eşini borca sokmaktan başka çaren yok. ev , araba ir şey aldır.
baktın bunları almaya yanaşmıyor , sen de kendine altın al gr. ile geleceğimiz için de. ziynet al , tak takıştır. hiç bir şey yapamazsan daha şık giyin , dışarıda yemek gezmek falan derken o parayı harcat ki gönderecek bir şey bulamasın.
kendini de yıpratma , karşındaki rezilse sen de onun dilinden konuş. bu kaynanaların gözünü toprak bile doyuramaz ben bunu bilirim.
eşini de yavaşça işle ama anlamasın. sakın çaktırma. ağlamak vs. konusuna da girme,akıllarına yatmayan bir şey için hele de karşılarına analarını aldığın bir şey için bu erkekler sabahtan akşama kadar ağlasan bile dönüp de bakmazlar.
Kusura bakma arkadaşım ama kendini enayi gibi görmekte çok haklısın. Bu ne ya böyle okurken gıcık oldum ya. Seni annen baban sen kv kp'ne para yediresin diye mi doğurup büyüttü bu ne terbiyesizlik. Çok zor durumda olurlar ne bileyim hastalık olur ameliyat olur para çıkışmaz canla başla yardım et ama onlarda varken sizi sömürmeleri üstüne üstlük kocanın bunu görmemesi daha da vahim. Kocamı seviyorum diyorsun o yüzden birşey diyemiyorum ama bu böyle devam etmez ben sana diyeyim. Hele ki masum yavrunun arkasından dedikleri yenilir yutulur cinsten değil valla bana böyle diyecek ortalığı kaldırırım sen yine iyi dayanmışsın. Sana diyeceğim şu ki madem kocan bu olanları görmüyor ,konuşuyorsun ama anlamıyor sende onun taktiğiyle yaklaş. Sende çalışıyorsun madem sende ailene yardım et, git kendine para harca, ailene hediyeler al eşin para sorduğunda da aaa hayatım para bitti bende kalmadı de. Yani kocan onlara senin ve kendini evinin rıskını yediriyorsa dediğim gibi kendine harca, evine harca ama artık sömürülme. Çünkü sen onlara verdikçe onlar yüzsüz gibi daha çok isteyip sırıtına binecek.
ünlü bir söz vardır : erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın , diye.
eşini borca sokmaktan başka çaren yok. ev , araba ir şey aldır.
baktın bunları almaya yanaşmıyor , sen de kendine altın al gr. ile geleceğimiz için de. ziynet al , tak takıştır. hiç bir şey yapamazsan daha şık giyin , dışarıda yemek gezmek falan derken o parayı harcat ki gönderecek bir şey bulamasın.
kendini de yıpratma , karşındaki rezilse sen de onun dilinden konuş. bu kaynanaların gözünü toprak bile doyuramaz ben bunu bilirim.
eşini de yavaşça işle ama anlamasın. sakın çaktırma. ağlamak vs. konusuna da girme,akıllarına yatmayan bir şey için hele de karşılarına analarını aldığın bir şey için bu erkekler sabahtan akşama kadar ağlasan bile dönüp de bakmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?