tatlım kendi evinin kirasını siz alsanıza o zamannnn :26:
Anladım canım, şimdi o da diyecek ki kendime ev yaptım niye abimle oturayım evim varken. Burada en mantıklısı yine herkesin evinde kalması ama o bölünmüş dairenin kirasını size bırakması ama anladığım kadarıyla ona olan borcunuzdan dolayı eşiniz böyle bir teklif getiremiyor. Acaba ona olan borcunu mu ödüyor kirayı ona bırakarak?
Bi de en altta oturan kaynınız da evli galiba, şimdi bekar kaynın onlarla yaşaması ne denli doğru bilemedim. Eltiniz ne diyecek bu duruma?
defalarca konuştum daha dün akşam anlattım ama nafile hiçbir şey yapacağı yok o yüzden ben konuşsam işe yarar mı?vallahi böyle malına sahip çıkamayan biriyle evli olmak çok zor
seni galeye alacak bir kaynınmı vaR?
yada kayınpederinle mi konussak direk ?
cok ilginc insanlar var yaaa :26:
hazır yiyici kaynın
kp bunlardan beter hazır yeme konusunda.kaynım beni dikkatte alır mı bilmiyorum eşim birşey demeyince.o yüzden ne durabiliyorum ne susabiliyorum.sadece kendimi yiyorum bi de hamile hamile
seni cok iiyi anlıyorum.
eşini abisiyle konusacagını söyle.
ya sen konus!ya ben ! de senn :44:
eşime geçen dedim ben konuşayım diye yok olmaz felan dedi.bizim kirayı alan kaynımla yoksa abileriyle mi konuşsam?
evet kaynıma 10 bin kadar borcu var ama eşim onları okuttu,büyüttü.biz bu kar hacizle borçlarla uğraşırken borcunu kullanması çok bencilce biraz ferahlayınca zaten ödeyeceğiz.kendisinin gideri yok maaşı var+kiramız var.kendisi zaten alt kalttaki kaynımda yer içer.eltim sıkıntı yapmıyor.gece çok geç gelip erken gidiyor.kendi dairesini kapatıp bizim kirayı alması çok bencilce.kendisini arasam mı sizce kızlar?
cıkamadım işin içinden
sağol canım iyi ki varsınız kendi kendime sıkıntıdan stres yapıyorum.hiç karışmazsam iyice kendini hak sahibi zannecek diyorum ama eşime bin kere anlattım ama kendini kaynıma borçlu hissediyor nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim:|
Canım kaynın kullanmıyordur bu durumu da belki eşin böyle olsun istemiştir.
Ayrıca bence her ne kadar haklı da olsan eşini çiğneyip senin gidip konuşman yakışık almaz diye düşünüyorum. Sen konuyu eşinle halletmelisin, onu ikna etmelisin, o konuşmalı. Yarın bi gün onlar can ciğer kuzu sarması olur, sen haklıyken haksız duruma düşen kötü gelin olduğunla kalırsın. Bu işler böyledir maalesef.
kac ay oturusa borcunuz tamamlanır hesapla
örnegin 1 senede 10 milyar borcunuz kapanırsa.
1 yıl sonra artık cıkma zamanı
Bence de en mantıklısı bukac ay oturusa borcunuz tamamlanır hesapla
örnegin 1 senede 10 milyar borcunuz kapanırsa.
1 yıl sonra artık cıkma zamanı
Sizin evin yarısında kiracı var, peki diğer yarısı boş mu duruyor, orayı da kiraya verip siz alsanız, kayınvalideniz yokmuş nasılsa, olmaz mı?
bu tür erkek modelleri eşi çatlasın, borç biriksin o bildiğini yapar. her şey ortada gören gözleri ne alemde acaba adamın da kadının konuşmasıyla mı bingoooo uyanacak..
eşim öyle bir anlaşma yapmadı.sadece kaynım kiracısını koydu o da hiç birşey söylemedi.aralarında sesiz bir anlaşma olabilir.ama ben de diyorum biz hacile geçimle uğraşırken kaynım borcu için beklese bu zor zamanımızda sonra ona da borcunu ödesek diyorum.Bence de en mantıklısı bu
eşim öyle bir anlaşma yapmadı.sadece kaynım kiracısını koydu o da hiç birşey söylemedi.aralarında sesiz bir anlaşma olabilir.ama ben de diyorum biz hacile geçimle uğraşırken kaynım borcu için beklese bu zor zamanımızda sonra ona da borcunu ödesek diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?