- Konu Sahibi ogretmen_083
arkadaşlar sorun eltim,kaynım ve biraz da kayınvalidemle ilgili. ben küçük gelinim. 1 kaynım ve eltim var.yıllarca kayınvaldem önlerine koymuş önlerinden kaldırmış,kadını hizmetçi gibi kullanmışlar,çocuklarına bakmış,her şekilde destek olmuş ama yine de yaranamamış bir kadıncağız..ben ayrı bir şehirde oturuyorum. bayramda seyranda gidiyorum. gittiğimizde ya kavgalı küs olyorlar ya da
biz binbir zahmetle yemek yapıyoruz sofrayı hazırlıyoruz bunlar aşağıdan süzüle süzüle geliyor sofraya oturuyor yiyor ve sinir bir şekilde iniyorlar aşağıyaa.. ben misafir gidiyorum oraya ben yapıyorum o yiyor. buna da kimsde bişe demiyor. benim evim değil,aile büyükleri birşey demiyorlar be ne yapabilirim?kayınvalidemi öylece de bırakamıyorum yazık yardım ediyorum ama enayi de değilim.
biz binbir zahmetle yemek yapıyoruz sofrayı hazırlıyoruz bunlar aşağıdan süzüle süzüle geliyor sofraya oturuyor yiyor ve sinir bir şekilde iniyorlar aşağıyaa.. ben misafir gidiyorum oraya ben yapıyorum o yiyor. buna da kimsde bişe demiyor. benim evim değil,aile büyükleri birşey demiyorlar be ne yapabilirim?kayınvalidemi öylece de bırakamıyorum yazık yardım ediyorum ama enayi de değilim.