daha önce aramızda nemi oldu hakaret dolu mesajlara katlandım. doğum yaptım bir hayırlı olsun denmedi,asla görgü kuralları gerği de olsa birgün misafir gibi karşılanmadım 4 yıllık evliyim ve hr yıl 4-5 kez gideriz daha 1 tabak yemeğini yemedim o benim daha çok günümü gördü. sen kime hırslısın bu arada? yoksa elticiğim sen misin :))))))
Öncelikle burda konu açıyorsanız her yoruma açık olacaksınız, hep istediğiniz türden yorum alamazsınız olumsuz eleştiriler de gelecektir.
Herkes bir ihtimal üzerine yorum yapıyor nedeni konuyu tam olarak açıklamamanız. Ema da belki eltinin mağsum kayınvalidenin hatalı olduğunu var sayarak yorum yaptı, niye herkes saldırdı anlamadım.
Siz yılda 4-5 defa gidiyormuşsunuz, toplamda belki bir ay bile yapmıyordur o elti on iki ay orda kayınvalideyle aralarında ne yaşandı bitti biz bilemeyiz. Elti belki kötü belki kayınvalidene tepki olarak yapıyor.
Ayrıca ben de aileme uzaktayım, kaç saatlik yoldan gelirim hemen anneme yardım ederim ablam, kızkardeşim yapmazlar. Ben orda onlar yapmıyor ben enayi miyim diyemem çünkü ben annem için yapıyorum onun yorulduğunu düşündüğüm için yapıyorum.
Tabi gider kızkardeşime ablama söylenirim niye yardım etmiyorsunuz diye, sen onu yapamıyorsun senin işin zor el sonuçta.
Eltinin tavrı zaten sana değil kayınvalidene anladığım kadarıyla. Asıl hatalı olan da kayınvaliden, madem surat asarak geliyorlar sanki lutfediyorlarmış gibi yemek yiyorlar çağırmasın, gelmesinler, yardım de etmesinler.
Kayınvaliden de ne seni enayi gibi hissettirir ne de kendini, rahatına bakar.