- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.659
- 43
- 33
- Konu Sahibi stillstanding
Konunun başlığına ithafen direkt evet demek istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani senin her imkanın varBu konular hariç çok iyi anlaşıyoruz. Beni asla kırmaz. Hep güzel şeyler söyler sürprizler yapar. Kibardır ve her konuda destekler. Aileme de çok hürmetlidir. Onun ailesi de bana öyle. Hiç kavga etmişliğimiz yoktur. Yani sizce bunların sebebi "ben böyle hiçbir şey istemeyen enayiyi bulamam arayı iyi tutayım" mantığı mıdır? Kafam allak bullak oldu. Asla şüphe etmemiştim bana olan hislerinden...
Evet aklımın ucundan bile geçmemişti ama sanırım beni bu kadar hoş tutmasının sebebi sadece sevgi değil...yani senin her imkanın var
sizin acaba eviniz arabanız olmasaydı vede maasınz
sizle evlenirmiydi cok süpheli böyle bir insan için
bence bunun cevabını szi vereceksiniz
cokkkk kısmık birisi yani çokk işini biliyor
bence sizi elde tutmak içinde
tabikiii hep uyumlu hep güler yüzlü ve hep anlayıslı olacak
imaknlarınz bu devirde gayet iyi bir bayan için
neden sizi elinden kacırsın ki
Bu düşünceler bu kadar iyi durumdaki bir kadın olarak nasıl aklınıza gelmiyor gerçekten inanamıyorum. Ben ki bir öğretmen maasima mı geliyor konumuma mı geliyor emin olayım diye işi bıraktım nişana bir hafta kala ki tek bir hesap ödememiştim. Ki siz evim arabam vs vs var diyorsunuz. Sizin yerinizde olsam asla bu kadar rahat olamazdım. Her şeyi üzerinize almışsınız ee madem adamı niye aliyorsunuz ? Hayatınızda bir erkeğe ihtiyaç yok ki. Sadece duygusallık diyecekseniz bu kadar kadın rolüne bürünmüş erkeğe his besleyebiliyor musunuz?Evet aklımın ucundan bile geçmemişti ama sanırım beni bu kadar hoş tutmasının sebebi sadece sevgi değil...
aklınız zaten karısmıstı bende daha karıstırdıysam kusura bakmayın amaEvet aklımın ucundan bile geçmemişti ama sanırım beni bu kadar hoş tutmasının sebebi sadece sevgi değil...
yani birde bulmus güzelce herseyi kıza yaptırıyor yaaaBu düşünceler bu kadar iyi durumdaki bir kadın olarak nasıl aklınıza gelmiyor gerçekten inanamıyorum. Ben ki bir öğretmen maasima mı geliyor konumuma mı geliyor emin olayım diye işi bıraktım nişana bir hafta kala ki tek bir hesap ödememiştim. Ki siz evim arabam vs vs var diyorsunuz. Sizin yerinizde olsam asla bu kadar rahat olamazdım. Her şeyi üzerinize almışsınız ee madem adamı niye aliyorsunuz ? Hayatınızda bir erkeğe ihtiyaç yok ki. Sadece duygusallık diyecekseniz bu kadar kadın rolüne bürünmüş erkeğe his besleyebiliyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar.
Önceki konumda nişanlımın para biriktirme (biriktirmeme) konusunda görüşlerinizi sormuştum. O konuda şu an sessiz kalmaya karar verdim.
Ancak gelen bir yorum beni biraz düşündürdü.
Maddi konularda ben kendimi geri çeken "o alsın, o ödesin" şeklinde bir insan değilim. Dışarıda bir aktivite yaparsak hesabı hep bölüşürüm. Düğünümüzü yarı yarıya ödüyoruz. Nişanlımın arabası yok, benim var; bir yere gideceksek benzin vs hepsi bana ait. Bazen gelip birkaç gün bende kalır (ben ailemden ayrı yalnız yaşıyorum) eve alışveriş yaparız gıda vs o da bende. Gelinliğimi ben alıyorum yine bahsetmiştim. Evlenince daha büyük bir eve kiraya çıkacağız ben kendi evimi kiraya vereceğim katkı olsun diye vs.
Gerçi nişanlım da hiçbir şey yapmıyor değil yani özel günleri unutmaz hediye alır. Sebepsiz yere çiçek vs. Aslında kibar bir insan ve bana değer vermiyor gibi bir his yok içimde açıkçası.
Şimdi bunlar bu zamana kadar bana batmıyordu ama dediğim gibi birkaç yorum beni düşündürdü...
Ben enayi miyim sizce? Yoksa bunlara takılmak boş mu?
Siz bölüsme taraftirisiniz ama ben nisanlinizda boyle bi istedgi Pekte goremedim. oda size odetmekten oldukca mutluGördüm konunu canım.
İşin geribi benim eski konuma gelen 1-2 yoruma kadar ben gayet normaldim yani beni rahatsız eden bir şey yoktu. O yazılanlardan sonra "Nasıl yani?!!" dedim.
Senin konuyu da okudum biraz sanki bazı yorumlar acımasız geldi. Ben bölüşmek veya sırayla ödeme taraftarıyım ama sanırım biraz abarttım ben.
Merhaba arkadaşlar.
Önceki konumda nişanlımın para biriktirme (biriktirmeme) konusunda görüşlerinizi sormuştum. O konuda şu an sessiz kalmaya karar verdim.
Maddi konularda ben kendimi geri çeken "o alsın, o ödesin" şeklinde bir insan değilim. Dışarıda bir aktivite yaparsak hesabı hep bölüşürüm. Düğünümüzü yarı yarıya ödüyoruz. Nişanlımın arabası yok, benim var; bir yere gideceksek benzin vs hepsi bana ait. Bazen gelip birkaç gün bende kalır (ben ailemden ayrı yalnız yaşıyorum) eve alışveriş yaparız gıda vs o da bende. Gelinliğimi ben alıyorum yine bahsetmiştim. Evlenince daha büyük bir eve kiraya çıkacağız ben kendi evimi kiraya vereceğim katkı olsun diye vs.
Gerçi nişanlım da hiçbir şey yapmıyor değil yani özel günleri unutmaz hediye alır. Sebepsiz yere çiçek vs. Aslında kibar bir insan ve bana değer vermiyor gibi bir his yok içimde açıkçası.
Şimdi bunlar bu zamana kadar bana batmıyordu ama dediğim gibi birkaç yorum beni düşündürdü...
Iyi de nisanliniz demedi mi hayatım ne münasebet ben alırım gelinliği filan diye ?"Elim ayağım tutuyor çalışıyorum iyi de kazanıyorum istediğim modeli ve fiyatı kısıtlamaya girmek zorunda kalmadan kendim alabilirim niye ona aldırayım ne münasebet?!" diye düşündüm açıkçası ama sanırım bu pek bu şekilde düşünülecek bir şey değilmiş...
Demedi...Iyi de nisanliniz demedi mi hayatım ne münasebet ben alırım gelinliği filan diye ?
Şahsına birşey söylemeyeyim canım ama ben senin yerinde olsaydım direk kendime enayi derdim zaten..bak güzel bişey katkıda bulunman sonuçta evi hep erkek geçindirecek diye bir kaide yok ama tek başına geçindirecek kapasitesi de her zaman olmalı.böyle yaparak erkeği rahata kolaya alıştırıyorsun. Biraz geri çek kendini biriktir yine evlendiğimizde ortak bi yatırıma veya bişeye harcarsınız ama herşeyi sen yapıyorsun şu an ya yaşadı valla seninle evlenen nerde böyle paralı hatun:))))Merhaba arkadaşlar.
Yani illaki bi fiyat aralığı olur ama bunu size belirtebilirdi.Demedi...
Hatta ben bir tane deneyip beğenmiştim ama çok yüksek fiyat verdi ben bile yok artık ne gerek var yani başka yerden bakıcam dedim; hmm tamam o zaman bakarsın bulunur illa ki dedi.