- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
25 gram veririm başka da vermem dedim senin annen muhtaç olsa ben de mi böyle yapayım diyorum o zaman ben de ona borçluymuşum onun parasını yiyomuşum senin paran benim param yapılmazmış evlilikte oldukarışık anlatmışsınız zar zor anladım
altın salkım neden veriyorsunuz eşinize veremem diyin.. net
8 bir. Verdik zaten ya sözde bize ev yapılıyor her parayı biz veriyoruz düğünde de iki bilezik taktılar 5 bin falan da en fazla harcamışlardır üstüneHala 7 bin veririm diyorsun pes.
İstemiyorum bizim için ev falan yapmayın de
Sen baştan hata yapmışsın para vermeye başlayarak
Biz doğuya gidicez seneye beş yıl sonra ancak oraya o gidebiliriz ne hikmetse hemen ev yapılıyor apar topar bir iki aya bitircekler ancak biz bir süre eşimle lsvgalıydık daha iki gün oldu iyiyiz kp kb beni arayıp boşandım diyor ama ev için para istiyor ağlıyor bir de resmen reziller eşim de acıyorSize yapılan ev demişsiniz beş yıl demişsiniz nasıl bir ev ki beş yılda biter diye düşünürken gece kondudan hallice demişsiniz
Hiç birşey anlamadım
Allasen sen orda oturmayacaksın inşaat biterse o zaman tabi verirlerse kirasını almayı düşünüyorsun8 bir. Verdik zaten ya sözde bize ev yapılıyor her parayı biz veriyoruz düğünde de iki bilezik taktılar 5 bin falan da en fazla harcamışlardır üstüne
Ben o evi istemiyorumBiz doğuya gidicez seneye beş yıl sonra ancak oraya o gidebiliriz ne hikmetse hemen ev yapılıyor apar topar bir iki aya bitircekler ancak biz bir süre eşimle lsvgalıydık daha iki gün oldu iyiyiz kp kb beni arayıp boşandım diyor ama ev için para istiyor ağlıyor bir de resmen reziller eşim de acıyor
altınlar benim hakkım düğünde gelinin hakkıdır25 gram veririm başka da vermem dedim senin annen muhtaç olsa ben de mi böyle yapayım diyorum o zaman ben de ona borçluymuşum onun parasını yiyomuşum senin paran benim param yapılmazmış evlilikte oldu
Çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum. Kadın ağladığı için artık onlarla uğraşmaktan baktığım için bari yedi bin veririm sussunlar dedim eşim de pek meraklı değil vermeye aslında düğünde yardım etmediler o da çok yakındı ama şimdi ağlıyor diye acıyo ağlanacak bişey var sanki yapma eline para geçince yap salak mıdırlsr nedirler üç kuruş takıda gözleri kaldıaltınlar benim hakkım düğünde gelinin hakkıdır
madem gelin parasına güveniyordunuz ev yapmayacaktınız... diyin
çalışıyor musunuz... bir müddet eve para vermeyin ne olacak bakalım
Bosanacaksın ya, senden ne koparirlarsa kâr!!!Önceki konumu bilenler bilir daha birkaç gün önce bana boşanın gidin dilekçe yazın diyen kp ve kb kişileri beş sene sonra ancak gidebileceğimiz eve tamir yaptırıyor daha iki hafta önce 8 bin gönderdik bugün de aramış kv kişisi çok muhtaç durumdayız diye ağlamış ki eve 2400 lira giriyor ve yemeği falan alt katta diğer çocuklarında yiyorlar tekrar para istiyorlar şimdi ve bana takılan beş bilezik artı benim tarafımın taktığı altın paralarından toplamda 50 binimşz olacaktı birikim şu an 37 bin kaldı yine tolerans tanıyıp 7 bin veririm başka veremem dedim 30 bin kalmasa da yirmi bin kalsa bankada noluyomuş ev sözde bize yapılıyor ama gecekondu gibi bir yer inşaattan yapılıyor onu geçtim bana yapılıyorsa iki üç gün önce boşan diyor bana üç gün sonra benden para isteniyor bı nasıl yüzsüzlük bir de ağlamış kadın çok muhtaçkarmış eşimi nasıl ikna edebilirim o evin bana yapıldığının da benim boşanmayacağımın da garantisi yok o yüzden beş kuruş dahi vermek istemiyorum aslında
Düğünde de bişey yapmadı cimriler iki ayrı düğün olacaktı iki şehirde tek düğün olduGelinin altinlarina goz dikenlerden nefret ediyorum..
Eşimle tekrar konuştum annesinin 100 lirası kalmış cebinde nasıl oldu bilmiyorum artık ben de bankada paramız kalmıycak çocuk doğunca napıcaksın dedim evimiz yapılıypr işte yatırım dedi bana iki gün önce boşan diyor ama ev yapılıyor çok enteresan değil mi diyorum boşandık mı kendi kendine bişeyler kurma cezasını ödediğim evin tapusunu alırım elbet diyor inşaattan kaçak yapıldığı için 9600 ceza çıktı 8 bin verdik tapuyu alalım o zaman dedim ev daha olmadan Tapu alınmaz dur dediDiğer konuna yazmışım yanlışlıkla, eşin sana altınlardan vermezsen ben de para vermem o zaman altınlarınla yaşa demiş.
Bence ailen arkandaysa boşan
Bu aile o altının dibini görene kadar bırakmazlar, eşin zaten ana kuzusu, ileride boşanırsan kendi ellerinle evlerini yapmış olacaksın.
Bütün hayatın boyunca bunları yaşamak istiyor musun, bunlar değişmez eşine sihirli değnek değip romantik anlayışlı birine dönmez, daha çocuk doğacak o zaman herkesin söz hakkı olacak eşin dur demediği için. Kv ağlayarak her istediğini yaptıracak.
Düğünde de bişey yapmadı cimriler iki ayrı düğün olacaktı iki şehirde tek düğün oldu
Eşimle tekrar konuştum annesinin 100 lirası kalmış cebinde nasıl oldu bilmiyorum artık ben de bankada paramız kalmıycak çocuk doğunca napıcaksın dedim evimiz yapılıypr işte yatırım dedi bana iki gün önce boşan diyor ama ev yapılıyor çok enteresan değil mi diyorum boşandık mı kendi kendine bişeyler kurma cezasını ödediğim evin tapusunu alırım elbet diyor inşaattan kaçak yapıldığı için 9600 ceza çıktı 8 bin verdik tapuyu alalım o zaman dedim ev daha olmadan Tapu alınmaz dur dedi
O parayı maalesef önceden verdik tapu için inşaatın bitmesi gerekiyor di mi tspuyu kendi üstüme istiycem boşanıp da bir de yeni karısıyla otursun diye ev yapcak değilim.Bari eşini ikna et verdiğin borcu noter onaylı vs verin yani bir belge olsun elinizde.
Sonra hem evden hem paradan olmayın.
Sonra "Aa ne tapusu oğlum biz kendi adımıza çıkarttık bile, ee şimde kendi üstüne almana çok masraf olur, zaten biz ölünce kime kalacak size kalacak bizim bütün malımız sizin" der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?