Endimetriosiz ( cukalata kist ) Hastalari Hikayeler

simmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
138
4
96
İsviçre
Merhaba arkadaslar

Endimetiosist hasta olupda kacinci tüp Bebek denemeden sora hamile kaldiniz ??? Ne tür yöntemle hamile kaldiniz ??? Ben su anda 2 Tüp Bebek denememde ne yasiki negativ sonuc aldim Endimetriose hastasiyim ve adetim cok sancili geciyor benim . Cok umutlanamiyorum simdilik acaba Benim bibi hasta olanlar ve Tüp bebekle hamile kalanlar varmi icinize banada ve bir cokarkadasada umut olalim gelin paylasaim arkadaslar....

merhaba,ben ilk tüp denememde hamile kaldım,kistin kaç cm senin?

canım bende bi endometriyozis hastasıyım maleseffffffffffffffffbu hastalıktan dolayı ağrısız günüm geçmiyor evet annede olamadım 14 yıldır iki aşılama denedim iki tüp denedim ilk tüp denememde gebelik oldu ama erken kaybettim ikinci negatif şimdi 3. denicem hayırlısıyla çok pis bi hastalık malesef yumurta rezervini düşürüyor zamanla hayırlısı artık yapacak bişi yok :13:

canım bende bi endometriyozis hastasıyım maleseffffffffffffffffbu hastalıktan dolayı ağrısız günüm geçmiyor evet annede olamadım 14 yıldır iki aşılama denedim iki tüp denedim ilk tüp denememde gebelik oldu ama erken kaybettim ikinci negatif şimdi 3. denicem hayırlısıyla çok pis bi hastalık malesef yumurta rezervini düşürüyor zamanla hayırlısı artık yapacak bişi yok :13:

merhaba,ben ilk tüp denememde hamile kaldım,kistin kaç cm senin?

Merhaba kistim su an cok kücük 2 cm ama simdiye kadar bir cok amalyat oldum ve hala hamile kalamadim . Tüp bebek tedavinde özelikle ney farkliydi ? ne mutlu sana canim umarim Bebegigini sag saglim kucagina alirsin isallah

encan canim seninle sanirim ayni kaderi paylasiyoruz ufffff Bende 6 seneden beri hamile kalmayi bekliyenlerdenim ama benimkisi bir ke bile tutmadi 2 negativimi aldim ve umutsuzum napicam bilemiyorum . Sen tedavinde nelere dikkat ettin ?
Ben Mayis ayinda Co cultur yapdim ama gene olmadi ve adet sancilarim felaket dogum kontol hapini kulan diyor doktorum ama onuda ben artik istemiyorum. 3 denemeni ne zaman baslicaksin ? Ben Austosda düsünüyorum .....

kizlar ben bir bucuk yil once laparoskopi ile kisti temizlettim. bir bucuk yil sonra tup bebek denedim ve Allah'in da izniyle tuttu. hatta kist yenilenmis ama ufakti eskisine gore. sakin moralinizi bozmayin, daha buyuk skintilari olanlar var. inssss guzel haberler alirsiniz!

Son düzenleme:
Merhaba kistim su an cok kücük 2 cm ama simdiye kadar bir cok amalyat oldum ve hala hamile kalamadim . Tüp bebek tedavinde özelikle ney farkliydi ? ne mutlu sana canim umarim Bebegigini sag saglim kucagina alirsin isallah

ewet kistin çok küçükmüş,tüp bebek tedavinde engel olacağını düşünmüyorum,acaba yumurta rezervinmi azaldı,çok ameliyat oldum demişsin,ne ameliyatları oldun?benim tedavimde bir fark yoktu kst için,sadece yumurta rezervim düşüktü,uygulanan ilaç dozları fazla oldu,yumurtaları güçlendirmek için,kistime hiç dokunmadılar,sakın umudunu kaybetme canım,moralinide bozma,gerçekten çok zor dönemler ama hepsi geçicek sende anne olucaksın inş,tutmamasının sebeplerini araştır,mesela bende kan pıhtılaşması çıktı,onun için iğne vuruluyorum hergün,

benim CA125 değrim yüksek çıktığı için doktorum şüphelendi. ama ne rahimde, ne yumurtalıklarda nede kanalda gözükmüyor. eğer görünürde olsaydı VİSANNE diye yeni çıkan bir ilaç varmış 6 ay kullanıyormuşsun ve endometriozis iyileşme gösteriyormuş, onu kullanacaktık. Doktorlarınıza bir sorun isterseniz. 100 tl civarında bir ilaçmış. doktorumun dediğine göre bir çok hastası daha 3. ayda iyileşmiş.

silgi sagol canim biraz bize umut oluyorsun ama ikinci denemeden sora cok yiprandik ne yapicagimizi bilmiyoruz .
Tutunmasi icin ozel bir ilac veya herhangi bisey yapdin mi sen ???

Kromozon testi istediler tam olarak ne oldugunu bilmiyorum . 4Kez labroskopie oldum ve bir kezde Histerskopie . Reservem düsük degil ama genede ilac dozlarini yuksek kulandim ama gene tutunmadilarhersey guzeldi . bu Kan pirtilasmasi sende ailendede varmi yoksa sadece sendemi cikdi ????

Visannyi bende biliyorum ama onunla hamile kalamiyorsun canim ve Endimetrioseyi gene tam olarak yok edicegini anlamina gelmyior ne yasiki Sen tup bebeke baslamadan oncemi Visanne kulanicaksin ????

Visannyi bende biliyorum ama onunla hamile kalamiyorsun canim ve Endimetrioseyi gene tam olarak yok edicegini anlamina gelmyior ne yasiki Sen tup bebeke baslamadan oncemi Visanne kulanicaksin ????

ben bu ilacı çok merak ettim,tama olarak ne işe yarıyor,sen kullandınmı arkadaşım?kisti yok ediyormu merak ediyorum*

canım kan pıhtılaşması sadece bende çıktı,ailemde yok,benim bildiğim rezervi düşük olanlara yüksek doz ilaç verirler ama,,
kromozon testi,genetik testtir canım,
insan maddi manevi çok yıpranıyor evet haklısın ama sabırlı olmak lazım,8.denemeden sonra pozitifi gören insanlar gördüm,Allah büyüktür canım

Tabiki de hamile kalamıyorsun canım çünkü korunman gerekiyor o ilacı kullanırken. henüz tüp bebek düşünmüyoruz. bu ay adet olunca aşılama yapıcaz ilk olarak sonrasına bakıcam. dediğim gibi bende görünürde endometriozis yokmuş. o yüzden bu ilacı kullanmama gerek kalmadı.

ben bu ilacı çok merak ettim,tama olarak ne işe yarıyor,sen kullandınmı arkadaşım?kisti yok ediyormu merak ediyorum*

doktorumun söylediğine göre kistleri küçültüp yok ediyormuş. hatta doktorumun bir kaç hastasında iyileşme görülmüş.

Merhaba Arkadaslar

Tedaviye Ei basliyanlar varmi olumlu sonuc alanlarda ????

Biz gene Austos ayind abaslamayi düsünüyoruz ama kismet gene .

Cewo Biz iki tüp Bebek denemesi yapdik neyasiki sonuc alamadik ve baslamadan once doctorum bana visane onerdi bu yüzden sordum . Sen napicaksin simdik ?

merhaba; ben de çikolata kisti hastasıyım mart 2012 de ameliyat oldum ve ilk regl döneminden sonra vissanne tablet kullanmaya başladım. kullanmaya da devam ediyorum. bende 2 tane 9,5 cm çapında ve bir sürü küçük kist çıktı. eğer sizinkilerde büyük ve adet dönemleriniz oldukça ağtılı geçiyorsa tüp bebekten önce ameliyat olunması tavsiye ediliyor. doktorum ameliyattan önce tüp bebekle ya da aşılama yöntemi ile kesinlikle hamile kalamayacağımı söylemişti. şimdi vissanne tablety kullanıyorum ve ameliyattan sonra sıkıntılarımın tamamı gitti diyebilirim. 2 gün önce de kontrole gittiğimde ilacı bıraktığımda hamile kalabileceğimi söyledi. Tüp bebek ya da aşılama olmadan...
ameliyattan çnce başka bir doktora gitmiştim saçma sapan tedavi yöntemi ugulamaya başladı ve lucrin iğne oldum 3 defa... inanılmaz yan etkisi var ve bu iğne ile kistlerin küçüleceği belirtilmişti. ilk gittiğim doktor 6,5 cm ye küçüldüğünü söyledi ancak ameliyat sonrasında kistlerin 9,5 cm olduğu ortaya çıktı. Tüp bebek tedavisi endometiroziste sonuç vermiyor arkadaşlar...

arkadaşlar benimde yumurtalıklarda endo var ve ben tüp bebek tedavisine başladım haberleri yazarım dualarınızı eksik etmeyin

merhabalar
ben 2004 de laparaskopik endometriozis op. gecirdim
2010 ada laparatomik oldum
1 kendiliğinden gelişen 3 de tüp bebekle olusan gebeliklerim var bunların 3 ü kimyuasal ancak birinde keseyi görebildik
lupusantikoagulanım yüksek protein s protein c düşük
pıhlıtaşma ignesi kullanıyorum ama ne fayda..
şimdi4. tüp bebek için laparaskopik incelemyti bekliyorum hidrosalpenk varsa tüplerim alınacak..,
bunaldım valla ameliyat deyince tüylerim ürperiyor..
artık bi dua kitabı buldum onu yapıyorum
zaten böyle yasamaya alışmak en iyisi bu tedaviyi yaptırayım
2 tüp bebek rapor hakkımıd bitireyim bırakacam zaten mevla verecek herhalukarda ama kimyasal ilaçlarla kendimi bedenimi yormıyacam
herkese selam...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ometriomasi-olanlaracilllbi-bakarmisiniz.html
bbide bu jkonuya bakın..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar bende yumurtalıklarımda endo var emeliyat oldum tekrarladı tüp bebek denedim tedavi iptal oldu yumurta gelişmedi dualarınıza ve tavsiyelerinize ihtiytacım var rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah

insallah mevlam elini kolunu bos komaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…