Endise

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
mrba iyi aksamlarr

28 yasindayim. Gecen sene dogum yaptim.
Suan biraz endisem var affedersiniz biraz derin kiz konular bunlar.
Akintim var baya, bugunde kanamam oldu tuvalete silerkene. Adetim gelmicek daha.
Hamilede degilim test yaptim negatief cikti.
Arada agri gibi birseylerim oluyor tam agrida degil. Ve sanki bir bebek var orda ve tepikliyor. Oyle bir his.

Cok korkuyorum kotu seyler olabilirmi diye.
randevu aldim ama baya uzun sure beklemem
Lazim sira cokmus..

Annanem rahim kanserden vefat etti. Anneminde gecenlerse rahiminde yara aldirdi..

İdrar yolları iltihabı olabilir sık tuvalete cikma gıbı sorun var mı?

Gecmis adetinizin ilk gununden itibaren 11 ve 17.gunler arasi ovulasyon (yumurtlama) donemidir ve bu donemde adet ağrısına benzer agrilar ve lekelenme tarzi kanamalar olabilir ama yinede icinizi rahatlatmak icin doktora gidebilirsiniz
Akinti konusunda da her kadında akinti olur normaldir ovulasyon doneminde daha akiskandir adet yaklastikca sumuksu bir yapi alir akintida onemli olan rengi ve kokusudur normal akintinin kokusuz olmasi gerekir

Gecmis adetinizin ilk gununden itibaren 11 ve 17.gunler arasi ovulasyon (yumurtlama) donemidir ve bu donemde adet ağrısına benzer agrilar ve lekelenme tarzi kanamalar olabilir ama yinede icinizi rahatlatmak icin doktora gidebilirsiniz
Akinti konusunda da her kadında akinti olur normaldir ovulasyon doneminde daha akiskandir adet yaklastikca sumuksu bir yapi alir akintida onemli olan rengi ve kokusudur normal akintinin kokusuz olmasi gerekir

Ah oda olabilir ama hic yumurtlama donemimi hisetmedim.. belkide degismis olabilir vucudum.
Hic koklamadim :) kokusu kotu mu oluyor enfektionun?

Emziriyorsanız adet sekmesi olabilir 4 buçuk ay oldu doğum yapalı dediğiniz şey bende de var sanki karnımda başka bir çocuk var da tekme atıyor gibi zaten henüz adet de görmedim emzirdiğini için

Rahim agzinda yara olabilir ama korkulacak bir sey degil. Yani bende de oldu. İnsan endise ediyor normal ama icinizi ferah tutun.

internete başım ağrıyor yazsanız beyninizde ur olduğu sonucunu çıkarmanıza neden olabilecek şeyler okursunuz. o yüzden fazla kurcalamayın ve direkt doktora gidin. geçmiş olsun.

mrba iyi aksamlarr

28 yasindayim. Gecen sene dogum yaptim.
Suan biraz endisem var affedersiniz biraz derin kiz konular bunlar.
Akintim var baya, bugunde kanamam oldu tuvalete silerkene. Adetim gelmicek daha.
Hamilede degilim test yaptim negatief cikti.
Arada agri gibi birseylerim oluyor tam agrida degil. Ve sanki bir bebek var orda ve tepikliyor. Oyle bir his.

Cok korkuyorum kotu seyler olabilirmi diye.
randevu aldim ama baya uzun sure beklemem
Lazim sira cokmus..

Annanem rahim kanserden vefat etti. Anneminde gecenlerse rahiminde yara aldirdi..
Normal Doğum mu yaptın ? Ve normalse zor bir doğum muydu ?

Back
X