ENDİSELENİYORUM...

Prenses10_

MeleGiM Yolda :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
141
59
38
Daha demin forumda gezerken ultrasonda crl boyu olarak bi konu acmislar ve endiselenmeme sebeb oldu bugun doktora gittim herhango birsey demedi ama 11 afta 1 gunluk gebeyim crl boyu 4.39 normal degil gibi gldi bana :(( yardim edermisnz lutfen pek bilgim yok.

yersiz bir endişe ! doktorunuz normal olmayan bir şey olsa size söylerdi..

rakamlara ve ölçülere takılmayan çünkü bazı ölçülerin geriden veya önden gitmesi normaldir..

düzenli doktor takibinde bir hamilelik geçirdiğiniz sürece bu tip endişelerle kendinizi yormayın.. sevgiler

Daha demin forumda gezerken ultrasonda crl boyu olarak bi konu acmislar ve endiselenmeme sebeb oldu bugun doktora gittim herhango birsey demedi ama 11 afta 1 gunluk gebeyim crl boyu 4.39 normal degil gibi gldi bana :KK43:( yardim edermisnz lutfen pek bilgim yok.
bebeğin durusu makinenin kalitesi vs hepsini ele aldıgında üstelik doktorda bsy söylemediyse bi sorun yok bnce.malum doktorlar aman karşımızdaki üzülmesin bebeği ölünce söyleriz demiyolar canım pat diye yapıştırıyolar ne varsa suratına.hiç endişe etme

İşte bu yüzden internette her duyduğumuz şeye inanmamak ve çok ta kurcalamamak gerekiyor. Doktor anormallik görse söylerdi. Hiç canını sıkma canım...

bebeğin durusu makinenin kalitesi vs hepsini ele aldıgında üstelik doktorda bsy söylemediyse bi sorun yok bnce.malum doktorlar aman karşımızdaki üzülmesin bebeği ölünce söyleriz demiyolar canım pat diye yapıştırıyolar ne varsa suratına.hiç endişe etme

canım endişeye gerek yk zaten anormal birşey olsa doktorun mutlaka söylerdi

İşte bu yüzden internette her duyduğumuz şeye inanmamak ve çok ta kurcalamamak gerekiyor. Doktor anormallik görse söylerdi. Hiç canını sıkma canım...

yersiz bir endişe ! doktorunuz normal olmayan bir şey olsa size söylerdi..

rakamlara ve ölçülere takılmayan çünkü bazı ölçülerin geriden veya önden gitmesi normaldir..:KK46::KK51::KK15::KK74:

düzenli doktor takibinde bir hamilelik geçirdiğiniz sürece bu tip endişelerle kendinizi yormayın.. sevgiler

Cok tesekkur ederim canlar... Herkes evladini eli ayagi saglikli bi sekilde kicagina alir....

bak imza alanındaki yazıda da 41 mm yazıyor yani normal.. ayrıca normal olmasa doktor neden saklasın..

Back
X