- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
Yaşları çok küçük. Biraz büyük olsalar kendilerini idare ederler ama anaokulu yaşı işte.Evet etmiyor için rahat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşları çok küçük. Biraz büyük olsalar kendilerini idare ederler ama anaokulu yaşı işte.Evet etmiyor için rahat
İnşallah. Zaten zayıf bi çocuk üzerine fazlasıyla düşüp yedirmeme rağmen, bir de yemezse sağlıktan düşer. :)Benmde bu sene anaokulu bakalım neler bekliyor beni
İlk uç gün AC kalsa okulda dördüncü gün yer hem çocuklar arkadaşları yedikce yiyorlar endiselenme![]()
Her zaman öyle olmayabiliyor. Benim oğlum haftalarca okulda yemek yemedi. 4’e kadar kahvaltı ile durdu. Eve gelince bitkin ve agresif oluyordu. Yemek yiyince kendine geliyordu. Bazı çocuklara özen göstermesi gerekiyor öğretmenin.Benmde bu sene anaokulu bakalım neler bekliyor beni
İlk uç gün AC kalsa okulda dördüncü gün yer hem çocuklar arkadaşları yedikce yiyorlar endiselenme![]()
Benim oğlum da böyle işte, yemek verme acıktım demez, aç kalsın yine de sevmediği bir şeyi yiyeceğini zannetmiyorum. İnşallah yanılırım.Her zaman öyle olmayabiliyor. Benim oğlum haftalarca okulda yemek yemedi. 4’e kadar kahvaltı ile durdu. Eve gelince bitkin ve agresif oluyordu. Yemek yiyince kendine geliyordu. Bazı çocuklara özen göstermesi gerekiyor öğretmenin.
Benim oğlum da böyle işte, yemek verme acıktım demez, aç kalsın yine de sevmediği bir şeyi yiyeceğini zannetmiyorum. İnşallah yanılırım.
İnşallah. Teşekkürler. :)Benimkisi geçen sene okula gitmek istemediği için tepki amaçlı yapıyordu. Normalde de zaten aç gezmekten hiç gocunmaz. Ama alışma sürecini atlattıktan sonra evde yemediği şeyleri bile okulda yer oldu. Arkadaşlarından etkileniyor, okulun kuralına uyması gerekiyor vs. Öğretmeni de bitirdi mi diye kontrol ediyor. Alışma sürecinden sonra uzun müddet aç kalacağını sanmam çocuğunuzun. Muhakkak birbirlerinden etkileniyorlar. Özellikle arkadaş edindikten sonra.
Rica ederim. Şimdiden başarılar :)İnşallah. Teşekkürler. :)
İşin içinde kızımın öğretmeninin anlattığı kadar varım. =) Sadece şunu demek istedim, dediğiniz gibiyse bile demek ki yeterliymiş. Zira kızım 8 aydır kreşe gidiyor. Yemeklerini çoğunlukla bitirdiğini söylerler ama diyelim ki bitirmiyor, kilosu gayet yerinde, hiç zayıflamadı. Bir hastalık sebebiyle kan tahlilleri de yapıldı geçen aylarda, her şey yerinde... Kısaca okulda bizim düşündüğümüz kadar besin almıyorsa bile, o bile yeterli olabiliyormuş demek ki. Anneler olarak bu yemek işini fazla dert etmemeyi de öğretiyor kreşler, okullar bize.Çocuk obur midesi geniş ve sisko degilse yemek isini unutun aksamlari et ve meyve destegi verin...bu isin icindeyim.doydu tabagini bitirdi falan fasafiso inanmayin..
İnşallah. Zaten zayıf bi çocuk üzerine fazlasıyla düşüp yedirmeme rağmen, bir de yemezse sağlıktan düşer. :)
Elbette öyle ama biz evde ard arda olan iki çocukla bile kendimizden geçiyoruz öğretmenler o kdr çocukla tek tek annenin ilgilendiği gbi ilgilenemz ilgilenenler vardır bilemiyorumHer zaman öyle olmayabiliyor. Benim oğlum haftalarca okulda yemek yemedi. 4’e kadar kahvaltı ile durdu. Eve gelince bitkin ve agresif oluyordu. Yemek yiyince kendine geliyordu. Bazı çocuklara özen göstermesi gerekiyor öğretmenin.