Endişelerimin biri bitiyor biri başlıyor.Plasenta erken ayrılabilir dendi

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba hanımlar 37+5 haftalık hamileyim doktorum kanaman lekelemen hiç oldumu dedi hayır dedim. Plesentan kanama var gibi erken ayrılabilir. Pşesenta yaşlanmasıda olabilir dedi ama bebeğin gelişimii iyi dedi. Çok korktum ne yapmalıyım valla kafayı yicem

38 olduğunda aldırırdım ben olsam bu zamana kadar bekledin Allah korusun üzülme sonrasında benim kızda 2 kez kordon dolanması vardı sezeryan oldum 38+1de

38 olduğunda aldırırdım ben olsam bu zamana kadar bekledin Allah korusun üzülme sonrasında benim kızda 2 kez kordon dolanması vardı sezeryan oldum 38+1de
Önceden geçirdim ameliyatlardan dolayı karın içi yapışıklığım çok o yüzden sezeryan doğumada yanaşmıyorlar. Doktorum inş biran evvel sancın başlar dedi. Kendimi gram düşünmüyorum birdahi ki gitmemde dicem sezeryan olsun diye

Önceden geçirdim ameliyatlardan dolayı karın içi yapışıklığım çok o yüzden sezeryan doğumada yanaşmıyorlar. Doktorum inş biran evvel sancın başlar dedi. Kendimi gram düşünmüyorum birdahi ki gitmemde dicem sezeryan olsun diye
Aaa anladım çok geçmiş olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın sende çok zorlanmazsın inşallah

Aaa anladım çok geçmiş olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın sende çok zorlanmazsın inşallah
Amin inşallah dua edin bana korku başladı ya bişey olursa anlamazsam diye

Back
X