• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endişeliyim

Kaygıların son derece normal eğer Görevin uzun değilse dert etme sayılı zaman çabuk geçer elbet oralara da alışırsın

Canım bende vanda yaşadım hiç endişen olmasın gönül rahatlığıyla gelebilirsin doğuda yaşamak medyada çok zor ve kötü gösterliyor ama ben sadece şunu söyliyeyim buraya gelen geri dönmek istemiyor çok arkadaşlarımız var öğretmen polis vs. Korkuyla endişeyle ağlayarak geliyor ama bir kaç ay kaldıktan sonra gitmek istemiyorlar burdaki halk yabancıya çok sahip çıkıyor çok güzel karşılıyor inşallah gelince kendin göreceksin. Benim komşularım hepsi öğretmen ve öğrenci evimde ne pişirsem onların annesi babası yanlarında yok düşüncesiyle gönderiyorum allah yardımcın olsun tekrar söylüyorum gözün kapalı gelebilirsin benimde ailem akrabalarım hepsi vanda
İnşallah alışırım evet kötü gösteriliyor biraz yani ilk e
Canım bende vanda yaşadım hiç endişen olmasın gönül rahatlığıyla gelebilirsin doğuda yaşamak medyada çok zor ve kötü gösterliyor ama ben sadece şunu söyliyeyim buraya gelen geri dönmek istemiyor çok arkadaşlarımız var öğretmen polis vs. Korkuyla endişeyle ağlayarak geliyor ama bir kaç ay kaldıktan sonra gitmek istemiyorlar burdaki halk yabancıya çok sahip çıkıyor çok güzel karşılıyor inşallah gelince kendin göreceksin. Benim komşularım hepsi öğretmen ve öğrenci evimde ne pişirsem onların annesi babası yanlarında yok düşüncesiyle gönderiyorum allah yardımcın olsun tekrar söylüyorum gözün kapalı gelebilirsin benimde ailem akrabalarım hepsi vanda
İnşallah iyi olur iyi olurum inşallah

Canım her yeni başlangıç böyle endişelendirir bazen. Bana da çok olur. Mesela yeni bir işe başlarken falan hep bu duyguları yaşarım ama sonra hep güzel ortamlarım olur. Çok yakın dostlarım olur her iş yerimde böyleydi. Merak etme senin de öyle olacak.
Evet aynen öyleyim şehirler çok öenmli değil insanlar önemli benim için

Çok hızlı geçer hem ayrıca alışırsınız belki dönmek bile istemezsiniz belki de hayırlı bir kısmet vs hayat sürprizlerle dolu :))
Yok yok hiç gözüm yok ne evlilik ne çocuk işimi yapayım paramı kazanayım hayatımı sürdüreyim bir şekilde tek başıma ihtiyarlasam da olur.

Sana arkadaş olarak gelebilirim bende diğer ayda canim belli değil ama tam bitlis mi van mi ama bu kadar düşünme rabbim bilir iyisini

sıkma güzel canını hele bi git gör bakalım neler değişecek..Karamsarlık koyma aklına kalbinee..Olumlu düşün güzel şeyler olsun :) :KK15:

sıkma güzel canını hele bi git gör bakalım neler değişecek..Karamsarlık koyma aklına kalbinee..Olumlu düşün güzel şeyler olsun :) :KK15:
Evet olumlu düşünmeye çalışacam inşallah bu düşüncelerim kuruntu olarak kalmış olur

Merhaba

Ben türkiye`nin bir cok yerine gittim.Van insanlari aklimda kaldi.Cok sicak ve iyi niyetli insanlar ayni zamanda cok da dürüst olduklarini düsünüyorum.Gezdigimiz o kadar yer icinde bizi kaziklamaya calismayan insanlardandi.Bir de cok güzel bir sehir.Van Gölü bambaska bir hava katiyor sehire.Bence korkmayin alisacacaksiniz seviceksi niz.

Bizde eşimin işi dolayısıyla güneydoguya geldik ilk tayinimz ciktiginda duyan herkes aaa orası terör bölgesi ne yapacaksiniz orda gitmeyin bosverin vs seyler söylediler. Bizde korktuk haliyle ama daha iyi şartlar olacagi icin (maddi açıdan) geldik ve cok sevdik esim is ortamini sevdi ben arkadas edindim ve uzun bi süre gitmeyi dusunmuyoruz burdan tek sorunumuz memleketimize uzak olmasi onun disinda hersey guzel sehir kucuk sakin insanları cok sıcak kanlı.medyada hersey bambaska lanse ediliyor ama gercekten öyle degilmis onu gördük tabi biraz da şans işi Allah iyi insanlarla karsılastırsın sizi..

Back
X