Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah alışırım evet kötü gösteriliyor biraz yani ilk eCanım bende vanda yaşadım hiç endişen olmasın gönül rahatlığıyla gelebilirsin doğuda yaşamak medyada çok zor ve kötü gösterliyor ama ben sadece şunu söyliyeyim buraya gelen geri dönmek istemiyor çok arkadaşlarımız var öğretmen polis vs. Korkuyla endişeyle ağlayarak geliyor ama bir kaç ay kaldıktan sonra gitmek istemiyorlar burdaki halk yabancıya çok sahip çıkıyor çok güzel karşılıyor inşallah gelince kendin göreceksin. Benim komşularım hepsi öğretmen ve öğrenci evimde ne pişirsem onların annesi babası yanlarında yok düşüncesiyle gönderiyorum allah yardımcın olsun tekrar söylüyorum gözün kapalı gelebilirsin benimde ailem akrabalarım hepsi vanda
İnşallah iyi olur iyi olurum inşallahCanım bende vanda yaşadım hiç endişen olmasın gönül rahatlığıyla gelebilirsin doğuda yaşamak medyada çok zor ve kötü gösterliyor ama ben sadece şunu söyliyeyim buraya gelen geri dönmek istemiyor çok arkadaşlarımız var öğretmen polis vs. Korkuyla endişeyle ağlayarak geliyor ama bir kaç ay kaldıktan sonra gitmek istemiyorlar burdaki halk yabancıya çok sahip çıkıyor çok güzel karşılıyor inşallah gelince kendin göreceksin. Benim komşularım hepsi öğretmen ve öğrenci evimde ne pişirsem onların annesi babası yanlarında yok düşüncesiyle gönderiyorum allah yardımcın olsun tekrar söylüyorum gözün kapalı gelebilirsin benimde ailem akrabalarım hepsi vanda
Evet aynen öyleyim şehirler çok öenmli değil insanlar önemli benim içinCanım her yeni başlangıç böyle endişelendirir bazen. Bana da çok olur. Mesela yeni bir işe başlarken falan hep bu duyguları yaşarım ama sonra hep güzel ortamlarım olur. Çok yakın dostlarım olur her iş yerimde böyleydi. Merak etme senin de öyle olacak.
2 yıl olacak maksimum daha kısa da olabilirKaygıların son derece normal eğer Görevin uzun değilse dert etme sayılı zaman çabuk geçer elbet oralara da alışırsın
Çok hızlı geçer hem ayrıca alışırsınız belki dönmek bile istemezsiniz belki de hayırlı bir kısmet vs hayat sürprizlerle dolu :))2 yıl olacak maksimum daha kısa da olabilir
Yok yok hiç gözüm yok ne evlilik ne çocuk işimi yapayım paramı kazanayım hayatımı sürdüreyim bir şekilde tek başıma ihtiyarlasam da olur.Çok hızlı geçer hem ayrıca alışırsınız belki dönmek bile istemezsiniz belki de hayırlı bir kısmet vs hayat sürprizlerle dolu :))
Öyle deme Allah hayırlısını versinYok yok hiç gözüm yok ne evlilik ne çocuk işimi yapayım paramı kazanayım hayatımı sürdüreyim bir şekilde tek başıma ihtiyarlasam da olur.
Hayırlısı tabi önce ama bilmiyorum ki işte o hayat enerjim yok zaten inşallah geçici bir durumdur değişir inşallahÖyle deme Allah hayırlısını versin
Karşına biri çıkınca enerjin de olur bence :))Hayırlısı tabi önce ama bilmiyorum ki işte o hayat enerjim yok zaten inşallah geçici bir durumdur değişir inşallah
Bilmem üzülmek istemiyorum sadeceKarşına biri çıkınca enerjin de olur bence :))
NereyeYaşıt sayılırız ben de doğuya gideceğim istersen arkadaş olabiliriz :)
Öyle tabi her şeyin hayırlısını. Bugün iyi uyandım aniden öyle düşünceler basıyor akŞamları. İnşallah güzel olurSana arkadaş olarak gelebilirim bende diğer ayda canim belli değil ama tam bitlis mi van mi ama bu kadar düşünme rabbim bilir iyisini
Evet olumlu düşünmeye çalışacam inşallah bu düşüncelerim kuruntu olarak kalmış olursıkma güzel canını hele bi git gör bakalım neler değişecek..Karamsarlık koyma aklına kalbinee..Olumlu düşün güzel şeyler olsun :)![]()
bencedeeee yaaa öyle böyle gidiceksin yiyip bitirme kendini olayları akışına bırak :))))Evet olumlu düşünmeye çalışacam inşallah bu düşüncelerim kuruntu olarak kalmış olur
Ay tamam denicem :)bencedeeee yaaa öyle böyle gidiceksin yiyip bitirme kendini olayları akışına bırak :))))