Endişeliyim.

15 canım. aldatılmanın yaşı yok sanırım değil mi ?

Merak ettim ondan soruyorum. nedense insani ilişkilerin en fazla iz bıraktığı yaş bende de 15.lise bir dönemi. demek ki tam o dönem en hassas dönem. mesela şimdi 23yaşındayım, gelse biri bana yanlış yapsa etkilenmem,unutur giderim.

canım birlikte olduğun kişi hayatı boyunca farklı ortamlarda bulunacak zaten sen böyle düşünür kuruntu yaparsan kendini yıpratırsın.
içinde varsa zaten yapar yoksa yapmaz. güvenmek zorundasın.

en saf temız duygularımız o yaslarımıza ait belkı bu nedenledır canım.. ama ben senın gıbı dusunmuyorum 2.sını kaldıraamam Allah yasatmasın

canım birlikte olduğun kişi hayatı boyunca farklı ortamlarda bulunacak zaten sen böyle düşünür kuruntu yaparsan kendini yıpratırsın.
içinde varsa zaten yapar yoksa yapmaz. güvenmek zorundasın.

haklısın canım benımm elımden gelenın fazlasını yapıcam

düşünme bunları..
bişey olursa zaten gizli kalmaz merak etme...
öyle bişey olursa düşünürsün....

güvenmekle alakalı adam yapacaksa bırak söz yüzüğü nikah yüzüğü de işe yaramaz girerken dershaneye yüzüğü saklar yine yapar insanın içinde olmasın, sevgiline güveniyorsan düşünme böyle şeyler, imkanın varsa ara sıra ziyarete gider ortamı birde sen görürsün için rahatlar...

Bilemiyorum erkek arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız..

Ama düşünmekle kalmayıp bu vesveseyi onunla paylaşmanız iyi olmamış bence.. Aklında yoksa bile siz getirmişsiniz..

Sevgilinize güveniyorsanız ne dershane ne de başka bir ortam onu değiştirmez.. Ha güvenmiyorsanız da tek dershane de değil her yerde kızlar olduğundan bu vesveselerle yaşayacaksınız gibi..

Kadının şerrinden korkacaksın tabiki canım. Ama sevgilin ilk defa mı kız görüyor?
Yapacak olsa sokakta, parkta, cafede vs takıldığı yerlerde yine yapardı.
Dersane yeni bir ortam. Onlarla geçirecek vaktinin çoğunu ama korkma.
Ona güvendiğini hissettir. Seni kafası karışık, şüpheli biri gibi görmesin.
Rahat ol canım. Güven sevdiğine.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

sevgilinizi kutuya saklayıp yatak altına kaldıramayacağınıza göre her zaman etrafında kadınlar olucaktır. ufak flörtleşmelerin iltifatların ben zaman zaman olacağına inanıyorum. özellikle erkeklerde..önemli olan duracağı yeri bilmek. endişeniz yersiz ,yaparsa tanımış olur zaten yaramaz biri olduğuna karar verir hayatınıza onsuz devam edersiniz.. yapmazsa da endişeniz yersiz sürekli kurup yıpranırsınız.. bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. bekleyip göreceksiniz. diye düşünmekteyim

Haklısınız kızlar bekleyip göreceğim..
umarım bu endıselerım yersızdır. yorumlarınız ıcın tesekkurlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…