​iğrenc gercekten ama herkes yapacak dıye bırsey yokkı hayatım ...
ne tuhaf değil mi ? arsızlasan kızlara bende cevap vermesini bilirim anladıkları dilden ama cirkinleşmek istemiyorum. umarım öyleleri uzak durur bizim ilişkimizden yarabbım ya.. yani olacakta ölüme care yok..
o zamanda kıskanmazdın belkıde ama ...aynen canım ama insanın içine kurt düsürüyor böyle kızlar. ki sevgilimde çekici yani ooff ya keske cirkin biriyle çıksaydım
Canım benimde sevgilim dershaneye gidiyordu. Hemde 2 sene üst üste gitti. Aynısını bende düşündüm, tıpa tıp ayniyiz yani. Bende korkuyordum,yok kizlarla tanisicak yok değişir bilmemne falan. Sonra mecbur başladı dershaneye. içim rahat değildi ama zaman geçtikçe anladım ki boşuna kuruntu yapıp moralimi bozmusum.. Güven sevgiline,içinde olsa öyle bir şey,dibinde bile yapar merak etme. zaten uzun yıldir birliktesiniz,kızlara yüz verip hepsiyle konuşacak samimi olacak değil ya.. sen ayrisin diğerleri ayrı. Yani sıkma kendini boşuna bana inan hiç bir seycik olmaz:) mesela benim sevgilim o yilisik kızları gördükçe gelip bana askim iyi ki diğer kızlar gibi değilsin diyordu:) bunu bile anlayabilir yani. Umarım ilişkiniz mutlu sona daha doğrusu evliliğe kadar gider canım benimm:)) Hakkınızda hayirlisini versin Rabbim..
sevgiline güven. Dershanedeki kızlar da senın sevgilini beklemiyorlardır yani gelsede baksak diye. ama seni anlayabiliyorum. Seven kıskanır ama korkma bir şey olmaz.
bende senin gibiydim canım bakkala bile gitse kıskanırdımCanım illaki beklemiyorlar sevgilim gelsinde bakalım diye. ağzındanda yel alsın ayrıcaama işte kıskanıyorum ya elimde değil..
bende senin gibiydim canım bakkala bile gitse kıskanırdım
kesinlikle bosver sen kalıtenı bozma canım .ha bide ben soramadım kaç yıldır berabersiniz
o zamanda kıskanmazdın belkıde ama ...
sevecek bırını bulmussun gonlune gore sıkma canını dua et mevladan hayırlısını ıste her zamanyok canım yyok bende oyle bi potansiyel varkii yinede kıskanclıktan öldürürdüm
-dım lı konusuyorsun canım.. ilişkiniz bitti mi yoksa düzelttin mi kendını kıskanma konusundaa
sevecek bırını bulmussun gonlune gore sıkma canını dua et mevladan hayırlısını ıste her zaman
3 yıllık ilişkim vardı 1 hafta falan öncesine kadar şuan aramız berbat konum var bak istersen canım.
fazla kıskanclık erkeklerı bunaltıyo ya sonra ayrılıyolar bızden ask acısı cek ısın yoksaediyorum canım etmeyede devam edeceğim tesekkür ederim önerilerin icin iyiki varsınıız
aabakacağım canım uzme kendini..
fazla kıskanclık erkeklerı bunaltıyo ya sonra ayrılıyolar bızden ask acısı cek ısın yoksa
Sevgiline güven, ilişkiniz için bi sınav bence bu.. Bakalım sosyal ortamda değişiyor mu değişmiyor mu
canım güveniyorum. 3 sene olacak tabiki güveniyorum. ama önceki ilşkimde aldatılmıstım cok seviyodum. onun etkisi bence. ayrıcaa çok haklısın teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?