Endodontist veya Periodontolog Önerisi Olan..!!!

PembeKristal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
74
16
34
Herkese merhabalar, umarım yardımcı olursunuz..
Diş eti ameliyatı olmam gerek fakat koskoca İstanbul'da bir türlü doktor bulamadım.
Ya da şansıma, bana denk gelmiyor artık bilemiyorum..
Kadıköy'de bir yer buldum, bir profesörün kliniği fakat şöyle dediler;
"Muayene 300 TL, mutlaka röntgen çekilir 100 TL, sonra tedavi planı yapılır (bu da paralı),
ama tedaviden sonra muayene ücretini, tedavi ücretinden düşeriz.." ..!!!
Yani en basit tedavi için bile böyle ise ameliyatımı düşünemiyorum.!
Ameliyatın özel bir yerde olacağı kesin ama bu kadar yüksek olması bana uygun değil maalesef..
Aslında bu ameliyat için doçentten aşağısına gitme diyorlar ama onlarda fiyat durumu nasıl bilemiyorum..
Sormak istediğim.. Bildiğiniz, memnun kaldığınız yerler veya doktorlar var mı? Ortalama ücretleri nedir?

Herkese merhabalar, umarım yardımcı olursunuz..
Diş eti ameliyatı olmam gerek fakat koskoca İstanbul'da bir türlü doktor bulamadım.
Ya da şansıma, bana denk gelmiyor artık bilemiyorum..
Kadıköy'de bir yer buldum, bir profesörün kliniği fakat şöyle dediler;
"Muayene 300 TL, mutlaka röntgen çekilir 100 TL, sonra tedavi planı yapılır (bu da paralı),
ama tedaviden sonra muayene ücretini, tedavi ücretinden düşeriz.." ..!!!
Yani en basit tedavi için bile böyle ise ameliyatımı düşünemiyorum.!
Ameliyatın özel bir yerde olacağı kesin ama bu kadar yüksek olması bana uygun değil maalesef..
Aslında bu ameliyat için doçentten aşağısına gitme diyorlar ama onlarda fiyat durumu nasıl bilemiyorum..
Sormak istediğim.. Bildiğiniz, memnun kaldığınız yerler veya doktorlar var mı? Ortalama ücretleri nedir?

Merhaba canım. One büyük sıkıntıdır. Koskaca istanbulda doktor bulamamak. Anadolu yakası avrupa yakası gezmediğim yer kalmadı diyebilirim. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle özel dent-10 ağız ve diş sağlığı polikliniğine gittim. Diş etlerimde problem vardı benimde. İlk muayene ücretsizdi zaten. Herhangi bri şey ödemedim. Röntgen çekildi ona 60 tl ödedim. Diş eti uzmanına yönlendirdiler. Herhangi bri ücret ödemedim onun muayenesi içinde. Yapılacaklar konusuda ve fiyatlar konusunda gayet ne bir açıklama yapıldı. Gerçi benim problemin çok ilerlemişti fazla vakit kaybetmeden tedaviye başladık. Önümüzdeki hafta yine gidicem. Doktorları alanında gayet iyi ona rağmen İşin ticaretini yapan bir yer değil ödemedede kolaylık sağlıyorlar sağolsunlar. Bir muayeneye gidip görüş derim. Ben çok memnunun. Umarım sende memnun kalırsın.

Bende annemi götürdüm Bezmialem hastanesine ,çok ilgilendiler ve emekli sandığı farkı olarak makul fiyatlara dişeti tedavisini yaptılar,bence bir araştırın derim:KK45:

Antalya Atatürk DevletHastanesinde dış filmi çekildi. Yirmilik discekimi yapıldı. 6yıl önce yapılan kanal tedavisinde enfeksiyon olduğu, kanal tedavi uzmanına görünmemin daha iyi olacağı söylendi.Medikalpark hastanesine dermatoloji bölümüne gittiğimde zonklayan dişinde bir an önce tedavisi yapılması için dış bölümüne gittim. Oradaki dis hekimide filme endodontiste görünmemi söyledi. Ve arkadaşı Meral Durkan Demireli tavsiye etti. Evimden
muayenehanesine 8km yol giderek ulaştığımda girer girmez durumu anlattım. Dış filmini
göstermek istedim. Evime yakın endodontist olmasına rağmen Medikalparkdaki dishekiminin tavsiyesine
uyarak onca yolu gittiğim doktora gitme amacım ne olabilir. Filmi gösterip dış kurtarılabilir mi çekmek mi lazım konuşmak ve tedavimi yaptırmak. Biz muayene için de ücret alıyoruz dendi. Filmime bak şöyle bir yol izlememiz gerekiyor deyip bana
işlem için randevu vermek için benden ücret talep ettiler. Ağzımı bile açmadan filmime bakacak ve şöyle bir yol izlememiz gerekiyor deyip bana işlem için randevu verecek. Ve bunun için benden ücret talep ettiler. Yazıklar olsun sizin gibilere. Zaten ben muayenehanesine acil bir sorunla gidip de benim tedavi mi düşünmek yerine hemen para diyen birine (ya paraya ya çalışmaya gönlü olmayana) dişlerimi emanet. edemem. En büyük reklamın hastaları olduğunu unutanlara ve ofisine tedavi için gittiğim doktorun filme bakıp randevu vermeye bile para istediği doktorlara gitmeyin arkadaşlar. 35 yaşımda 13 yıldır finans sektöründe yöneticilik yapan,100 den fazla eğitimi ve 47 tane sertifikası olan,9 ülke gezmiş,2 dil bilen biri olarak bu tarz insanlara prim vermemenizi ancak nacizane tavsiye edebilirim. Diş hekimi ise ihtiyacınız Devlet hastanesinde Yasemin Köse'ye gidin. İnsanı yönleri de mesleki tecübeside mükemmel biri.

sizin için kötü bi tecrübe olmuş. ama genelde özel muaynehanelerde daha iyi ilgilenirler. benim drum para konusunda cok rahattı kanal tedavisine 3 4 kez gidiliyr ya parca parca veriyordum. esin yaman kıldıran özel diş hekimi. yani kendi muaynehansinde çalısıyor. degerlendirmek isterseniz aklınızda bulunsun.devlet cok kalabalık oluyo diyolar ben hiç gitmedim.bilmiyorum.

sizin için kötü bi tecrübe olmuş. ama genelde özel muaynehanelerde daha iyi ilgilenirler. benim drum para konusunda cok rahattı kanal tedavisine 3 4 kez gidiliyr ya parca parca veriyordum. esin yaman kıldıran özel diş hekimi. yani kendi muaynehansinde çalısıyor. degerlendirmek isterseniz aklınızda bulunsun.devlet cok kalabalık oluyo diyolar ben hiç gitmedim.bilmiyorum.

merhaba sizin tavsiyenizi okuyup esin yaman kildiran gittim. bekledigimden daha güler yüzlü ve ilgiliydi çok korkuyordum sayesinde rahat ve makul fiyata tedavilerimi yaptırdım. ortam da samimiydi. tavsiyeniz için teşekkürler.

ücretler, bilmiorum ama istanbul pahalıdır tabi. tek bir yerle sınırlı kalma mutlaka başka yerlere de sor canım. ama en önemlisi doktoruna güvenmennn

X