bilgilerin icın cok tesekkur ederim canım peki bebisin varmı yani ben bebişimin olmamasını bu hastalığın bendede olabileceğinden olduğunu sanıyorum.çekilen hsg filmimde kotu geldi cunku.aslında herseyin sonucu bu hastalıga cıkıyo gibi.peki nereye basvurucam boyle bi durumda üniversite hastanesinemi yoksa ozel biyeremi gideyim
rica ederim canım nedemek hepimizin hastalığı aynı sonuçta birbirimize destek çıkmak güzel moral oluyor.bebeğim yok 1 ,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı o yüzden ortaya çıktı bu çikolata kisit zaten doktor olmaz diye bişi yok bu şekildede bebeğin olur ama sağlıklı olmaz dedi ama bebek olmasını geciktiriyo büyük çoğunlukla dedi alınması en güzeli dedi.valla ben devlet hastanesinde oldum ameliyatımı klnik şefi girdi ve çok iyi geçmiş bende ayrıca yapışıklık falanda vardı bayağı zor oldu sonrası hala etkileri var 2 hafta geçmesine karşın ama mesela şu anda adetliyim eskisine göre ağrım az oldu daha rahatım.valla özel hastanelere pek güvenmiyorum ben sen üniversite hastanesine git bence daha iyi araştırıyolar bence inşallah bebeğimizde olur kısa zamanda.

geçmiş olsun canım yaa.Kist değildir inşallah kötü bişey değildir.Ultrasonda çıkardı yoksa.
 geçmiş olsun canım yaa.Kist değildir inşallah kötü bişey değildir.Ultrasonda çıkardı yoksa.