Merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun bende bu çikolata kistiyle ilgili bir kaç bişey söylemek istiyorum ben 4 sene önce açık ameliyat oldum kist olduğunu da bilmşyordum patlamış öyle fenalaştım hastaneye gidince haberimiz oldu şiddetli bir karın ağrısı yapıyor ameliyata aldılar hemen bu esnada sağ tüp yumurta sağ tarafını tamamen almışlar doktor yapışmıştı her tarafında dedi sonrasında toparlanmam bir ayı buldu benim, hemen yürüyemedim. Doğum kontrol hapı kuaşlanmaya başladım tekrar olabilirmiş bu arada bekardım sonrasında ben çok fazla doktora gittim neden böyle oldu çoçuğum olur mu diye doktorlar bana hamile kalmayı önerdi ama bunun yanı sırada şansımın düşük olduğunu da belirttiler hepsi neyse sol yumurtama bakıldı oda doktor rezervleri düşük yaşına göre kötü dedi 50 yaşındaki bir bayanın yumurtası gibi dedi tabi bu yaşadıklarımın psikoloji yönünden bahsetmiyorum Bile ilk bir iki yıl çok kötüydüm hep çoçuğum olmaz sanıyordum spnra alıştım bu duruma araştırmayı da bıraktım artık Ne yaparım Ne ederim diye yorulmuştum 4 yıl sonra evlendim ve evlendikten bir ay spnra hamile kaldım yani hiç beklemiyordum o doktorların olumsuz konuşmaları yaşadıklarım umudunuzu hiç kaybetmeyin olur olmaz onu sadece Allah biliyor ve o isteyip nasip ettikten spnra hiçbirşey engel değil şükürler olsun diyorum belki benim durumumda olup umutsuzluğa kapılanlara bir yardımım olur diye paylaşıyorum Allah hepinizin gönlüne göre versin