Arkadaşlar 1 cmlik çikolata kistimin olduğunu çok sevimsiz bir doktor görüşmesi sonunda öğrendim. Hemen ameliyata yönelmeyen, yarıdımcı ve açıklayıcı bir doktor ismine ihtiyacım var. Ankara'da önerebileceğiniz doktor var mı?
Arkadaşlar 1 cmlik çikolata kistimin olduğunu çok sevimsiz bir doktor görüşmesi sonunda öğrendim. Hemen ameliyata yönelmeyen, yarıdımcı ve açıklayıcı bir doktor ismine ihtiyacım var. Ankara'da önerebileceğiniz doktor var mı?
Canım mesajın çok eski. Umarım kistinden ve bu hastalıktan kurtulmuşsundur. Ben de 1 senedir bu konuda uzman bir doktor arıyorum ama bulamadım. Eğer bulduysan sen benimle de paylaşır mısın?
Ben Hacettepe de ameliyat oldum tabi kistim 8 cmydi apar topar 1 hafta içinde ameliyat oldum doktorum Selçuk Tuncer di, Kunter Yüce den elektirk alamadım 1cm lik kisti kolay kolay ameliyat etmezler çünkü özellikle açık ameliyatlarda tüplerde yapışıklık riski varmış. ama sizinki çok küçük illa da ameliyat olacaksa laporaskopiyle yaparlar onun içinde iyi bir ekip ve doktor lazım çok ilgilendi hemşireler falan o yüzden sıkıntı yaşamadım. memnun kaldım. Geçmiş olsun şimdiden