bence o iğneleri kullanma menopaza girme ben 6 ay kullandım onlar senın hormonunu bozuyor snra yumurtalıkları ve ilerde erken menopoz oluyor.o iğneler menopaza girince kisti önluyör ama bünyeyi mahvediyor.
6 yıllık evliyim ve iki tane kocaman çikolata kistim var, çaresizlik o kadar kötü ki anlatamam, denemediğim bitkisel ilaç, macun kalmadı iki defa tüp bebek yaptırdık, şimdi de 3 aylık menepoza soktu doktorlar beni. Inançlı bir insan olmama rağmen isyan bayraklarını çekmek üzereyim, tek tesellim "görelim mevla neyler neylerse güzel eyler" cümlesi. Dermansız dert yaratmayan allah bize ve tüm hastalara derman versin. Tükenmişlik çok kötü, eşimden bir kez hayırlısı olsun, hayat çocuktan ibaret değil, biz mutlu olalım yeter gibi cümleler duysaydım belki bu kadar yıpranmazdım. 3. Tüp bebek denememi de yapacağım olmazsa adliyenin yolunu tutacağım kimseyi bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
Artık çok geç değerli arkadaşım, son iğnemi de yaptırdım, evet doğal olmayan herşey bünyeye zararlı ama denize düşen yılana sarılır. benim doktorum 3 tane verdi, daha da kullanmam zaten. Senin sonucun nasıl oldu bu iğnelerden sonra hamile kalabildin mi, Allah herkese en hayırlısından versin, bu arada aile huzursuzluğu çekenlere de Rabbim hayırlı geçimler versin.
6 cm .sagdada soldadda var.adeta bişay batıyoor kasıklarıma amelıyatıda goze alamıyorum(
arkadaşlar, ben de 3 sene önce tiroidimin tamamını aldırdım, ilaç kullanacağım ömür boyu..sonra bir de endometrium belası çıktı başıma, doğum kontrol hapıyla bitkisel kürlerle falan boşuna uğraşmayın..ben gidip laparoskopik cerrahiyle ameliyat oldum, sonra da istediğim ay hamile kaldım..bir arkadaşım daha benim gbi ameliyat oldu ve ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldı..nolur korkmayın ve bu kistin yumurtalıklarınızı çürütmesini beklemeden gidip aldırın..çekeceğiniz 3 gün, sonra yoluna girecek her şey..allahım hepinize yardım etsin
umutsuzluğa kapılmayın lütfen, ilk teşhisimde sol yumurtalıkta 4 cm vardı, doğal yoldan 1.5 sene denedim 2 negatif aşılamam var olmadı yani, sonra baktım böyle olmuyor laporoskopiye karar verdim , yine olmazsa tüpe geçerim dedim,geçen sene 23 martta ameliyat oldum,8 cm kist çıkarıldı, uludağ ünv.sinde infertilite bölüm başkanı barış ata yaptı ameliyatımı , bir sonraki döngümde mayıs ayında doğal yoldan
hamile kaldım, şu anda 2 aylık oğlum var, rabbim hepinize nasip etsin inşallah ,ama laporoskopi şansını deneyin derim
Arkadaşlar bende ameliyattan yana olanlardanim. Sakin korkmayın 1 haftada duzeleceksiniz. Çünkü bebek tedavileri bu kist patlatilmadikca aonuc vermeyebilir. Çünkü kist etrafinada toksin atmaya ve zamanla rahimde yapisikliklara sebep olarak rahimi yumak haline getirmer başlıyor. Ben tam bu tür bi evrede iken ameliyat oldum. kısa bir süre önce ağrılarım geçti. Tek tupum zarar görmüş o alındı. Ama yinede tek tüp var şükür aşılama denedik bu ay ilk kez sonuç bekliyoruz.sakın ihmal etmeyin kötü dusunmeyin. Sonumuz iyi olacak inşallah Allah dermansiz dert vermesin
Ne güzel MaşaAllah. Allah hayırlısıyla dogup buyumesını nasip etsin.
Nerede ameliyat oldunuz diye sorsam ?
6 yıllık evliyim ve iki tane kocaman çikolata kistim var, çaresizlik o kadar kötü ki anlatamam, denemediğim bitkisel ilaç, macun kalmadı iki defa tüp bebek yaptırdık, şimdi de 3 aylık menepoza soktu doktorlar beni. İnançlı bir insan olmama rağmen isyan bayraklarını çekmek üzereyim, Tek tesellim "Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler" cümlesi. Dermansız dert yaratmayan Allah Bize ve tüm hastalara derman versin. Tükenmişlik çok kötü, Eşimden bir kez hayırlısı olsun, hayat çocuktan ibaret değil, biz mutlu olalım yeter gibi cümleler duysaydım belki bu kadar yıpranmazdım. 3. Tüp bebek denememi de yapacağım olmazsa adliyenin yolunu tutacağım kimseyi bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok. GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.
Bende de var maalesef 1.5yildir ugrasiyorum tedavilerim olumsuz sonuclandi tup bebek dusunuyorum.umudunu kaybetme bende oyle yapmaya calisiyorum.laparoskopi denedin mi?
iyi akşamlar, bebeğiniz hayırlı olsun.
nasıl hamile kaldınız tüp mü doğal mı?
bişeyler uyguladınız mı?
şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?