Doktorum kistlerin gitmesi için gebe kalman gerekiyor dedi. Sol temizse neden soldan hamile kalamadınız peki tüp bebek yaptırdınız
Biz de kistim cikinca bebek isini hizlandirdik zaten ama benim esimin sperminde hareket sifir malesef, kavusma gerceklesemiyordu dogal yollarla mecbur tup bebek yaptik yani daha ziyade erkek faktorlu. Benim kiste ragmen 9 bir opuda 8 bir opuda yumurtam toplandi cok sukur es de sorun yoksa endolu kadinlar dogal gebelik sansini elde ediyor zaten

Bende o yüzden bu sefer ümitliyim bu ay histeroskopi oldum perdem de varmış rahime girince gördüler. Solum kistli sağım temiz tek umudum oradan

Bende o yüzden bu sefer ümitliyim bu ay histeroskopi oldum perdem de varmış rahime girince gördüler. Solum kistli sağım temiz tek umudum oradan
Ben de septum rezeksiyonu gecirdim gectigimiz kis, sifa olsun insallah rahim gayet hazir sizinde nasip olsun tez vakitte

Benim baskılama yapılıyor yine. Doktorum dinlen dedi. Ama son transferim için hazırlanıp gittiğimde rahımde sıvı birikmiş diye bıraktım yine tüm ilaçları şimdi 1-2 ay baskılama var. Bayram giriyor araya diye belli 1 ay daha Lucrinle baskılayacak.

Size zoladex/lucrin iğnesi uygulandı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…