• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endometriozis kimyasal gebelik ve tüp bebek

deniz_deniz_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
222
3
96
İzmir
2008 de çikolata kistimi öğrendim laparoskobi oldum ardından 2 kimyasal gebelik kist tekrarladı aslında kist dışında bir problem yok gibi.ama endo 4. aşamadamış.hsg çekildi tüp bebek yapıldı sonuç negatif ardından normal yolla yine kimyasal gebelik. sonrası historoskobi ve kistim boşaltıldı şinsdi 2. tüp bebek yapılacak size sorum kimyasal gebeliğe endometriozisin katkısı nedir.tüp bebek tedavisini endometriozis nasıl etkiler.teşekürler.

Valal güzelim inan bu soruların cevabını bende bilmiyorum bende 2008 de ameliyat geçirdim sonra gebelik yaşadım 3 aylıkken öldü karnımda sonra kistler yeniden çıktı tüp bebk denedik kimyasal gerçekleşti sonrasında geçen ayda kimyasal geçiridm valla ne yapıcam nedicem inan bilmiyorum

2008 de çikolata kistimi öğrendim laparoskobi oldum ardından 2 kimyasal gebelik kist tekrarladı aslında kist dışında bir problem yok gibi.ama endo 4. aşamadamış.hsg çekildi tüp bebek yapıldı sonuç negatif ardından normal yolla yine kimyasal gebelik. sonrası historoskobi ve kistim boşaltıldı şinsdi 2. tüp bebek yapılacak size sorum kimyasal gebeliğe endometriozisin katkısı nedir.tüp bebek tedavisini endometriozis nasıl etkiler.teşekürler.

merhaba

endometriozis hem yumurta sayısını hem de yumurta kalitesini düşürebileceği için gerek kendiliğinden gebelikler gerekse tüp bebek tedavisinde olumsuz etkileri olabilmektedir.

iyi günler

Back
X