Benim son 2-3 aydir bel kasik agrilarim bacaklarima vuran agri bilmiyorum agri esigimmi yukskei ama evet yatmak istiyirum devamli ama dayanamadigin agrilar degil yani beni acillik edecek gibi degil ince sizi seklinde son zamanlarda vajina ile anal arasinda bir agri hissediyorum orasi da endo idagi olabioiyirmus reglerim duzenli 5-6 gun olurum son iki ayda 8.9 gunkerde kahvarengi akinti olmaya basladu endo varsada cok ilerlemistir diye dusunuyorum okudugum kadariyla vajinal ve alt ultrasonda hic bisi cikmadi anlamiyirumBir hafta oldu ameliyat olali. Adetlerim asiri agir gecerdi bazen iliski esnasinda agrim olurdu ve gebe kalamıyorum bir buçuk yıldır. Doktorum adenemyozis var dedi sende gebeligi engeller bu. Endometriozis oluşursa daha kötu olur demişti. En son tup bebek merkezine gittik dedik artk ne gerekiyorsa yapalim onvlce laparoskopi ve histeroskopi onerdiler ve oldum. Sansim artti belki normalden gebe kalabilirim önümüzdeki aylari beklicem. Senin belirtilerin neler ? Adet oncesi agrilar adet zamani agrilar ama bu agrilar normal değil ben yatakdan cikamiyordum belim bacaklarim kasıklarım asiri agriyordu